IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    ............
    Така ли за спорт? Ами тогава какво правят хилади хора в големите градове на Холандия, Дания, Скандинавските страни и дори Лондон и Париж? Май много масово спортуват. Някои ще разберат, че да щадиш околната среда при придвижването си в някое друго измерение. Затова София ще изглежда така мръсна. Защото тюфлеците се разплули сами в колата и произвеждат материал за шкембе чорба. Това, че няма достатъчно велоалеи и чист въздух, не значи , че не трябва да се борим за това. Балкански субекти никога не могат да го проумеят.
    Много е важно дали живееш в равнинен град. Щото да катериш Кръста, Семинарията или други райони на София след тежък ден си е кофти нещо, ако пък ги катериш в началото на работния си ден - тогава е кофти за носовете на колегите ти. Ти може и да имаш велоалея, но ако наклонът й е 10% срещу теб, то няма състоянието на икономиката да те спаси от отделените ти телесни течности.

И не вярвай много на PR репортажите от доста страни. Главно под средната класа се придвижда с велосипеди, а нали участващите тук не сме от нея?

Коментар

• Имам няколко велосипеда, децата ми също.

Сега някой от вас, умниците,нека да ме светне как в ден като днешния мога да закарам децата по градини и училища, жена ми до нейния офис, аз да по моя офис, след това обратно + да закарам малките до басейна, и всичкото това да стане с велосипеди. Шкембе не помирисвам.

Благодаря предварително.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Да не стане грешка - аз много обичам да карам (яздя) велосипед. Още се справям да катеря НДК (не живея там, маршрутът ми започва от НДК ) - Копитото, но това си е за спорт, не средство за придвижване.
        ............
        Така ли за спорт? Ами тогава какво правят хилади хора в големите градове на Холандия, Дания, Скандинавските страни и дори Лондон и Париж? Май много масово спортуват. Някои ще разберат, че да щадиш околната среда при придвижването си в някое друго измерение. Затова София ще изглежда така мръсна. Защото тюфлеците се разплули сами в колата и произвеждат материал за шкембе чорба. Това, че няма достатъчно велоалеи и чист въздух, не значи , че не трябва да се борим за това. Балкански субекти никога не могат да го проумеят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Тук си напълно прав - за велосипедалите.
          Да не стане грешка - аз много обичам да карам (яздя) велосипед. Още се справям да катеря НДК (не живея там, маршрутът ми започва от НДК ) - Копитото, но това си е за спорт, не средство за придвижване.

Коментар

• селските бекове се активизираха яко. Спокойно, в нито една европейска столица няма да си купите имот в който и да е квартал, дори и ако продадете копторчетата си и землянките ще ви стигне за 5% самоучастие в това баМката да ви изкльопа доходите за 30-тина години

Коментар

Тук си напълно прав - за велосипедалите, както и за метрото в Ню Йорк, пък и в голяма част от Европа, ама примерно в Прага метрото е ок (сигурно щот нямат много мангусти), в Москва също, за Валенсия - до известна степен, въпреки нашенците
              Иначе си прав - висшият менидвмънт си имат шофери и пак не им трябва кола, поне не във вида, в който всички си предтавяме - лека, че ще зяпам мача
              Не е само до работата. Друго си е главата на семейството да седне на шофьорското място и да отпрашите цялото семейство нанякъде.... без ясни планове, просто ей така.
              Това не става с обществен транспорт.

Приятно гледане на мача.

Коментар

.......................
                Евала за мнението. Моето напълно се покрива с него. Също съм женен с дете и имам имоти в гр.София, на територията на кв. Слатина, Редута, Левски и Овча Купел. От къщата ми в Редута, която е близо до 23СОУ стигам пеша за 15 минути до театър София, за 12 минути с кола до района на Лъвов мост и за 15 минути с автобус пак до Лъвов мост. Ако някога сътворят третия метродиаметър с метро ще стигам за 5 минути до всички точки в центъра. Тогава наистина не знам защо ми е кола. Трябва да станем малко по-цивилизовани и да изберем по-екологични начини на придвижване, както народите на СЗЕ- с велосипед. Несравнимо е да се разходиш в приятна лятна нощ от мол Сердика за 5 минути до вкъщи или от театър София до вкъщи за около 15-20 минути.
                Особено като при тези разстояния няма кътче тъмнина.
                ..............
                Иначе неуравновесени типове като Защончо, нека си пишат глупостите. Аз съм казал- те ще видят имот в другия живот. Дано вярват в прераждането
                Ауууу ..... Слатина, Левски и Овча Купел .....все елитни локации и много е важно да си близо до Лъвов мост, няма спор

Коментар

Тези истории, където бизнесдамата минава 5 километра по улиците на Ню Йорк с велосипед или в метрото им с чернилки, преобува се в офиса си с обувките от 1000 долара и вече е прекрасна, красива, ароматна и непрашна е само фикция. То и затова пишат в края на филма, че всички герои и персонажи са измислени.
                  Тук си напълно прав - за велосипедалите, както и за метрото в Ню Йорк, пък и в голяма част от Европа, ама примерно в Прага метрото е ок (сигурно щот нямат много мангусти), в Москва също, за Валенсия - до известна степен, въпреки нашенците
                  Иначе си прав - висшият менидвмънт си имат шофери и пак не им трябва кола, поне не във вида, в който всички си предтавяме - лека, че ще зяпам мача
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Най-ми е забавно, когато вляза да кажем в банка и ме посреща мъж от младшия мениджмънт. Само му поглеждаш обувките и всичко ти става ясно (добре, че нямат километраж). Но това не му пречи да предлага на баламурници кредити за имоти от по 50-100 хиляди евро.

Коментар

Anon-e, би ли обяснил за какво е примерно на братчедка ми кола, при положение, че фирмата и се намира в съседния вход (не е чистачка).
                      Братовчедка ти е по-скоро изключение. Поне наблюденията са ми от София. Колко човека работят на по-малко от 100 метра от дома си?
                      Сам разбираш, че ако и заемаш по-отговорна длъжност, трябва и да изглеждаш добре.
                      Тези истории, където бизнесдамата минава 5 километра по улиците на Ню Йорк с велосипед или в метрото им с чернилки, преобува се в офиса си с обувките от 1000 долара и вече е прекрасна, красива, ароматна и непрашна е само фикция. То и затова пишат в края на филма, че всички герои и персонажи са измислени.

Коментар

Изобщо няма смисъл да се води спор за автомобила като необходимост.
                        Ако някой е свикнал да ходи с гумени галоши, потури и кожухче на работа - ОК, не му трябва.
                        За останалите по-скоро е необходимост. Да не говорим, ако човек е семеен с деца (най-малкото нямам доверие бакшиш да ми вози децата, а и не виждам във всяко такси седалка за малки деца ).
                        Гаражът също е незаменим. Ако пък е и топъл и с вътрешна връзка...... тогава си е приятен лукс.
                        Останалото е кисело грозде.

П.П. До велосипедистите през лятото - къпете се по-често дами и господа, миришете!!!!
                        Anon-e, би ли обяснил за какво е примерно на братчедка ми кола, при положение, че фирмата и се намира в съседния вход (не е чистачка). Не всички са дистрибутори и доставчици на пица, че да им е необходима кола за everyday needs. Не отричам колата, като задължение, то тя е точно такава, а за гаража пък на 100% подкрепям мнението ти - ама точно поддръжниците на колите са най-големите мизерници - купили си някакъв трошляк и хайде вече си имат "собствен" тротоар" - олигофрени. Е, сега ще ти пусна една тема за софиянеца с кола - щеше да е смешно, ако не беше тъжно......
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Изобщо няма смисъл да се води спор за автомобила като необходимост.
                          Ако някой е свикнал да ходи с гумени галоши, потури и кожухче на работа - ОК, не му трябва.
                          За останалите по-скоро е необходимост. Да не говорим, ако човек е семеен с деца (най-малкото нямам доверие бакшиш да ми вози децата, а и не виждам във всяко такси седалка за малки деца ).
                          Гаражът също е незаменим. Ако пък е и топъл и с вътрешна връзка...... тогава си е приятен лукс.
                          Останалото е кисело грозде.

П.П. До велосипедистите през лятото - къпете се по-често дами и господа, миришете!!!!
                          Last edited by anon6706; 13.12.2010, 22:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнение
                            Да те питам сега в тоя сняг как ще мръзнеш като куче по улиците, докато ходиш на работа и до магазина Сигурно всяка година падаш по 5-6 пъти и се отърваваш я с навехнато, я със счупено.
                            Ще видиш като порасне дъщеря ти и почне да върти свирки на разни тинейджъри да я возят с колите си, дали мисли като теб, че колата е ненужна

И накрая ланлор - Нищо напротив нямам да си рекламираш стоката, т.е. имотите, но бъди реалист. Колата е удобна и необходима, един имот без гараж е имот с голям недостатък.
                            Овчи, ми кола не ти е нужна в София (в смисъл, че трябва само за пазар,ама и за там си може с такси), ако бачкаш на 10 минути от жилището си и имаш всички развлечения на един к.р разстояние, понимаеш, а ако се разхождая някъде за да пийнеш - за какво изобщо ти е кола????
                            Виж кола си трябва за екскурзии и т.н., които са си неотменна част от ежедневието - аз лично кола в Сф почти не ползвам

Коментар

От къщата ми в Редута, която е близо до 23СОУ......
                              Бате, ми точно там дет живуркаш ти, хич не е харно - ти реално живееш на Гара Подуяне - невъобразим шум от всеки влак, много силен и дрънчащ трафик и чуваш всеки самолет. Плюс лукса да не можеш да си отвориш прозореца за чист въздух (освен лятото) щото комшиите ти са мизерници и се топлят на дърва, та са окадили всичко и се носи яка смрад. Редута е хубав квартал, но само в частта до Парка и то ако не вземеш под внимание инфраструктурата, която между другата е разбита из цялото Редут
                              Очаквах малко повече от Лендлорд-милиционер

Коментар

...Също съм женен с дете и имам имоти в гр.София, на територията на кв. Слатина, Редута, Левски и Овча Купел. От къщата ми в Редута, която е близо до 23СОУ стигам пеша за 15 минути до театър София...
                                Тогава наистина не знам защо ми е кола. -с велисопед. Несравнимо е да се разходиш в приятна лятна нощ от мол Сердика за 5 минути до вкъщи или от театър София до вкъщи за около 15-20 минути.
                                Особено като при тези разстояния няма кътче тъмнина.
                                Да те питам сега в тоя сняг как ще мръзнеш като куче по улиците, докато ходиш на работа и до магазина Сигурно всяка година падаш по 5-6 пъти и се отърваваш я с навехнато, я със счупено.
                                Ще видиш като порасне дъщеря ти и почне да върти свирки на разни тинейджъри да я возят с колите си, дали мисли като теб, че колата е ненужна

И накрая ланлор - Нищо напротив нямам да си рекламираш стоката, т.е. имотите, но бъди реалист. Колата е удобна и необходима, един имот без гараж е имот с голям недостатък.

Коментар

Working...
                                X