IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
    Имотите са супер...
    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнение

Ако със жена ти не сте някакви свинчоци по 140 кг. двамата, не виждам просто как изплюсквате 800 лв. месечно за храна. Я дай някаква разбивка, какво купувате, в какви количества?

Ти ако си наистина от провинцията, а не София, Варна, Пловдив, Бургас или Стара Загора, и публично кажеш, че всяко семейство с под 3 000 лв. доход мизерства, си си изял боя
      ...............
      Мани ги тия измислени герои от приказките. Дори и в големите градове горепосочената сума е доста завишена. Това са хора от типа: "Преди да получа 3000лв. доход няма да живея т.е. няма да си купувам жилище, а ще живея на квартирка докато не направя големия удар. Няма да се женя, докато не направя големия удар. Няма да правя деца докато не видя голямата заплата, която никога не идва. Те са във вечното очакване да получат голямата печалба за да започнат живота си. Играят на големо, но после някой им свива перките и те или се примиряват или умират бедни и неразбрани в мизерната квартирка.(НЕ ИМ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ). Уф даже много написах!

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
        Нека аз споделя месечните си разходи в провинцията на тричленно семейство ...
        4.храна - 800
        ...
        По бедно от това (3 000 лв.) не е живот, а оцеляване

Ако със жена ти не сте някакви свинчоци по 140 кг. двамата, не виждам просто как изплюсквате 800 лв. месечно за храна. Я дай някаква разбивка, какво купувате, в какви количества?

Ти ако си наистина от провинцията, а не София, Варна, Пловдив, Бургас или Стара Загора, и публично кажеш, че всяко семейство с под 3 000 лв. доход мизерства, си си изял боя

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
          Още един "умник" със седем поста и ник регистриран тази година (или го е срам да пише със старите)
          Кажи сега "умнико" кой е спечелил повече:
          А) купил НИ 2007 на 1200 Е/м2 и не можещ да продаде в момента на 600 Е/м2
          Б) инвестирал в злато пак 2007 - 600Е/XAU - а в момента 950 Е/XAU - развържване без никакъв проблем.
          или ако претърколим през любимите ти НИ - инвестиралия в НИ 2007 за цената на 1 XAU купува 0,5м2 НИ
          сега за 1 XAU купува 2,0 m2
          май, май 3 пъти или 300% както искаш - така си го смятай ....
          ..........
          Ти не си умник. Ти си Дистерикат. Дистерикатите си определят даден отрязък от време, който му е угоден и доказва недоказуемото. Истинските инвеститори имат търпение с десетки години. Да припомня какво е казал Уорън Бъфет: Най-подходящият момент да продадеш една добра акция е никога. Дистерикатите обаче са прекалено малки за да прозрят какво се крие в тези думи. Толкова са малки че не могат да инвестират в нищо. Само в терикатлък.

Коментар

• Първоначално изпратено от batko Разгледай мнение
            Ами роден съм в София. Собствено жилище и т.н! Та не знам кой е селяндур! Аз нямам вина за ниския стандарт! Просто исках да кажа, че сметките са грешни по културно! А по грубо е нормално с общ доход 1500-2000 лева на семейство и 800-1200 лева ипотека на същото е нормално да им е ниско качеството на живота! честито селяндури още веднъж! За да не навлизам в подробности, но с жена ми имаме общо 3 апартамента....това за притеснилите се!
            Това че си роден в София не те спасява от селянията Да не те плаша - но предвид че селата станаха квартали, по-скоро го предполага
            Да не навлизам в подробности - честито на теб и жена ти, за 2 години загубихте 40-60% от "голямото имАне". Не се изнервяй де, дано имаш и друго освен апартаменти (акъл, умения, професия, доходи и т.н.).

Коментар

• Злато и имотите са в момента на пика си.Акциите са едни хартиики подплътени с доверие,че има нещо зад тях.
              Поне за мен инвестиция е:
              Покупка на суровини (реална, не фючърси и други деривати на банкнотите).
              Метали-желязо,алуминии,мед,техническо сребро,олово,дървесина,памук и др."пипаеми" продукти.
              За петрол не споменавам ,защото съхранението му е трудно.
              Всяко едно "нещо" което не стои "доверието" зад него,че струва нещо може да се инвестира в него.Т.е акции ,облигации,банкноти,трежъри и каквито се досетите хартии на "доверието" не струват нищо пред пипаемите суровини.
              Горният съвет не е за препоръка за покупко продажба на какво и да е.Само е коментар на неикономист ,а прагматик.
              Last edited by van05; 03.10.2010, 15:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                А ти в какво инвестираш тогаз? Акции?!!!, златце?!!! , фючърси ? Кое от тях е печелившо? Може би златцето, но след като се спука да не ривеш. От друга страна златцето освен да му се катери цената някакъв текущ доход носи ли ти че не мога да се сетя? А имотчетата ми непрекъснато ми носят мааа....му древна!
                Още един "умник" със седем поста и ник регистриран тази година (или го е срам да пише със старите)
                Кажи сега "умнико" кой е спечелил повече:
                А) купил НИ 2007 на 1200 Е/м2 и не можещ да продаде в момента на 600 Е/м2
                Б) инвестирал в злато пак 2007 - 600Е/XAU - а в момента 950 Е/XAU - развържване без никакъв проблем.
                или ако претърколим през любимите ти НИ - инвестиралия в НИ 2007 за цената на 1 XAU купува 0,5м2 НИ
                сега за 1 XAU купува 2,0 m2
                май, май 3 пъти или 300% както искаш - така си го смятай ....
                remember remember the fifth of november

Коментар

• Или по-точно не е завършило още...
                  Споко малко остана - 10 - 20% и започва мощен ръст от 1% годишно...

Коментар

• А ти в какво инвестираш тогаз? Акции?!!!, златце?!!! , фючърси ? Кое от тях е печелившо? Може би златцето, но след като се спука да не ривеш. От друга страна златцето освен да му се катери цената някакъв текущ доход носи ли ти че не мога да се сетя? А имотчетата ми непрекъснато ми носят мааа....му древна!

Коментар

абе всички сривльовци и влогари не разбрахте ли че понижението на имотите свърши преди няколко месеца?! Сега понеже пак вас ще стрижат ви чакат да поинвестирате във злато и после хак голямо спукване на златния балон. Като го спукат пак ще ви чакат на имотите.

Майтапчия.
                      Май ти не си разбрал или не искаш да разбереш,че понижението на имотите не е започнало още.
                      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                      私は最高のトレーダーだ

Коментар

абе всички сривльовци и влогари не разбрахте ли че понижението на имотите свърши преди няколко месеца?! Сега понеже пак вас ще стрижат ви чакат да поинвестирате във злато и после хак голямо спукване на златния балон. Като го спукат пак ще ви чакат на имотите.
                        абе всички брокери и ипотекари не разбрахте ли, че пари нема и имотите ще вървят само надолу в следващите няколко години с бавно темпо

Коментар

За сетен път се убеждавам, че тва българите сме много просто и алчно племе ......пфу
                          http://spisanie.imot.bg/10-te-nay-tu...septemvri.html
                          .....................
                          А можеш ли да ми обясниш с какво Редута и Дианабад отстъпват на "престижното" село в северен склон - Драгалевци. Аз мисля че авторът си е изсмукал темата от пръстите. Въпросната къща в Редута е на 300 м. от мол "Сердика център", а в ДрЪгалевци между недоразуменията на мутробарока се гонят стада овце на някой чепат кореняк шоп. Да не говорим, че въпросното село се намира в най-опасният от земетръсна гледна точка разлом. Ай честито на жителите му.
                          Last edited by LANDLORD 31; 03.10.2010, 14:14.

Коментар

• абе всички сривльовци и влогари не разбрахте ли че понижението на имотите свърши преди няколко месеца?! Сега понеже пак вас ще стрижат ви чакат да поинвестирате във злато и после хак голямо спукване на златния балон. Като го спукат пак ще ви чакат на имотите.

Коментар

• Първоначално изпратено от batko Разгледай мнение
                              Ами роден съм в София. Собствено жилище и т.н! Та не знам кой е селяндур! ....
                              Типичен ...
                              Образцов направо!

Коментар

За сетен път се убеждавам, че тва българите сме много просто и алчно племе ......пфу
                                http://spisanie.imot.bg/10-te-nay-tu...septemvri.html
                                Който иска да види най-хубавите имоти.

luximoti.bg

Пуснете търсене над милион или ги подредете по цена и отидете на последните страници.

Няколко интересни:

http://www.luximoti.bg/Kushti_v_Bulg...a_v_Sofia.html
                                http://www.luximoti.bg/Mnogostayni_a...a_v_Sofia.html
                                http://www.luximoti.bg/Mnogostayni_a...a_v_Sofia.html
                                http://www.luximoti.bg/2-stayni_v_Bu...m_v_Sofia.html
                                http://www.luximoti.bg/2-stayni_v_Bu...a_v_Sofia.html
                                Last edited by javcho; 03.10.2010, 12:48.

Коментар

Working...
                                X