Джея не се измъквай.Дай някакви аргументи защо примерно в Лозенец метъра трябва да е 1500 евро а в Обеля 1000.Нали твърдиш че цените не са паднали и няма да паднат.А с Пунди няма какво да се спори
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеУфф, дано да си прав! Имам много клиенти-българи от цял свят. Повечето са много свестни хора, имаме страхотна кореспонденция, с някои вече сме наистина приятели, идват всяка година, виждаме се, говори си непрекъснато как е тук, как е там ... Това, което написах се отнася само за нашите "германци", не знам защо е така, но имах работа с откровени идиоти. Пак казвам, че не съм склонен към обобщения.Last edited by Jay Gould; 04.10.2010, 22:10.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТова лято при мен имаше една много умно, весело, спокойно и разсъдливо момиче от Хамбург. Нашенка. Мисля, че не е от това, че са там прятелю. Повечето ми познати са имигранти и живеят кой в Норвегия, кой Германия, САЩ, Канада, чак на Кирибати имам приятел. Всички са си добре, някой чешити, някой не, някой богати други бедни, но не ги пере сачмата.
То си е до човека приятелю. Или ти хлопа дъската, или не. А тия които не са си в ред и на Марс да идат, пак ще ги тресат нерви, комплекси, или някой друг ще им е крив.... А Интернет е идеалното място, да се мислиш за анонимен седнал в някоя дупка и да се обявяваш за вицекраля на Антарктида, Урън Бъфет, Мохамед Али и Скалата от "Кеч мания" - всичко заедно
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеJay, от две години търгувам немски имоти, ходя от време на време там. Супер държава - ред, пътища, сгради, чистота и т.н. Запознах се с доста българи - с такива, които живеят там отдавна, както и с такива които са се върнали в България. Един няма нормален. Мнителни, злобни, недоволни, вечно-мрънкащи... А самите немци ми се виждат добродушни и готини в сравнение с тия.
То си е до човека приятелю. Или ти хлопа дъската, или не. А тия които не са си в ред и на Марс да идат, пак ще ги тресат нерви, комплекси, или някой друг ще им е крив.... А Интернет е идеалното място, да се мислиш за анонимен седнал в някоя дупка и да се обявяваш за вицекраля на Антарктида, Урън Бъфет, Мохамед Али и Скалата от "Кеч мания" - всичко заедноLast edited by Jay Gould; 04.10.2010, 21:51.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениеот 10г живея там. можеш да питаш всичките ми приятели в БГ дали съвпадам с описанието ти. а за немците бих казал точно това което казваш за българите. впрочем темата е за имоти в БГ все пак, а не за психоанализи и имоти в Германия
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеJay, от две години търгувам немски имоти, ходя от време на време там. Супер държава - ред, пътища, сгради, чистота и т.н. Запознах се с доста българи - с такива, които живеят там отдавна, както и с такива които са се върнали в България. Един няма нормален. Мнителни, злобни, недоволни, вечно-мрънкащи... А самите немци ми се виждат добродушни и готини в сравнение с тия.от 10г живея там. можеш да питаш всичките ми приятели в БГ дали съвпадам с описанието ти. а за немците бих казал точно това което казваш за българите. впрочем темата е за имоти в БГ все пак, а не за психоанализи и имоти в Германия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТо не е много добре с нервите и главата човечето, не го съдете много строго.
ех, колко мъка имало по тоя свят
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеЗаспало село от 500 000 души, втория поред град в бундесланда? Добре, щом си рекЪл, няя ти троша хатъраИнфраструктурата няма да я описвам, който е бил в немечко я е видял.
В заспало село се купува кажи-речи с джобни, но си има по-добра практика за "вила" дето не виждам що да ти я обяснявам.
Днес ми е кеф - няма да ти обясняНещо да имаш напреки?
от откъслечните данни за тебе от форума съдя че говориш за Карлсруе, близо е до САП във Валдорф. това е готин град без турци, но там няма под 2000 еу на кв. в свестен квартал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениеджеими, ако мислиш да си купиш в някое заспало село къща, нямаш проблем. в нормалните градове без много турци и добра инфраструктура където има работа апартаментите не са лъжица за всяка уста.
честно казано не знам чии го търсиш по БГ форуми след като не те интересуват нито имоти нито борса в БГ.
Първоначално изпратено от jamiemirror.. не ми се занимава със скопец като тебе. Не ме карай да съжалявам че не минах да ти друсна един в зъбите това лято - бях във Варна.. преди малко ти намекнах да си ебаваш майката нанякъде щото днес ми е гот и не искам да ми се моташ в краката. За твое здраве - вземи го направи ..Като имам работа в изкенефения ти град - ти пръв ще разбереш..ех, колко мъка имало по тоя свят
Last edited by Jay Gould; 04.10.2010, 21:21.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениеджеими, ако мислиш да си купиш в някое заспало село къща, нямаш проблем. в нормалните градове без много турци и добра инфраструктура където има работа апартаментите не са лъжица за всяка уста.
честно казано не знам чии го търсиш по БГ форуми след като не те интересуват нито имоти нито борса в БГ.Инфраструктурата няма да я описвам, който е бил в немечко я е видял.
В заспало село се купува кажи-речи с джобни, но си има по-добра практика за "вила" дето не виждам що да ти я обяснявам.
Днес ми е кеф - няма да ти обясняНещо да имаш напреки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеХодих и ще си купя. В брой
И ще ти се смея на глупостите - както го правя и в момента
честно казано не знам чии го търсиш по БГ форуми след като не те интересуват нито имоти нито борса в БГ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение...............
Споко, нямам ни най-малко намерение да изчезвам. Два имотни форума така съм им изпилил нервите на катастрофиците-модератори, че в единия ме баннаха по ай пи, а в другия тихомълком ми спират възможността да пиша мнения. А той се води "демократичен форум". Сривльовците сънуват всеки ден кошмари след моите мнения в които им показвам статистиките в дългосрочен план на растеж на и имотите, на обезценка на боготворения от влогарите кеш и на безсмъртната инфлация. Дал съм много хубави примери, но те не заслужават в тенденциозните форумчета да ги имат, затова имам и заведена жалба КЗЛД и в някои други институции. Общо взето всички сривльовци си приличат и очакват подаръци като в комунизма. По същество те са комунисти!
Я се напий пак като снощи и ела да пишеш, цитатите ще останат за поколенията след тебе
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениемерси, да ти се връща
Едни в друга тема на чичка се нагрубяват, тука ФМ на чиче обижда....
Какво съм ви направил бе хора, та станах нарицателно за скандали
Скандали ша има ако варненския провален чичка продължи да ми се пъха в личните само
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеАма добре, бе човек. Не ти противоречаТи си вицекраля на Индия ако се наложи.
Да не кажеш че не съм те предупредил
Коментар
Коментар