IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
    Денят е прекрасен и тихо вали. Само дан спре тока! Не си прав понякога в изводите, което не пречи да обясняваш добре. Кажи сега от гледна точка на макроикономиката, това хубу ли е, дето депозитите са два пъти повече от всечки паро в държавата?
    Хмм ...

малко ти е лаишки въпроса, демек неграмотно зададен.

Демек, Русата ми тиква не може да го схване нещо?!

БаМковите депозити + парите в обръщение = паричната база.

После имаш един паричен множител, който като го шляпнеш по паричната база ще ти даде кинтите в цялата икономика.

Та, какво точно ме питаш?

П.П. Ще излизам да тествам снежеца, после ще погледна какво си имал предвид.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
      Ако това е вярно, прошляците пак ще са без имоти. Ще плащат наем 50 евро за апартамент, дето струва 200 евро квадрата и ще бачкат за 100 евро на месец. На Лорда от тая схема стандарта му на живот няма да се промени. Мене ме устройва напълно, защото и без друго работниците в България получават необосновано много за продукта, който предлагат на пазара на труда...
      При рязък спад на заплащането губят всички. Дори заплатите да станат по 100 Евро, цените на вносните стоки, а те не са никак малко, ще си останат горе-долу на сегашните нива.
      Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Ъм, кат' не съм прав, за какво да ти обяснявам?

Добро утро и на теб!

Днес ще е вълшебен ден, обожавам снега
        Денят е прекрасен и тихо вали. Само дан спре тока! Не си прав понякога в изводите, което не пречи да обясняваш добре. Кажи сега от гледна точка на макроикономиката, това хубу ли е, дето депозитите са два пъти повече от всечки паро в държавата?

Коментар

• SEBULBA, що си мислиш , че времената дето
          ще са бачка за 100Е или 100$ са
          толкоз далече ???????
          Те и сега половината хора си бачкат за толкова.
          Въпроса е , че като доиде това време
          да се работи за толкоз пари всичко дето може
          да работи ще напусне държавата и тогава и тез
          дето се надяват някои да им плаща наем
          няма кои да им го плати.
          Та ще останат само мангали да грачат в полята.
          То това май е и целта........
          =================================
          http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
          СМЪРТ за Мирко !!!
          Last edited by bgg_red; 16.12.2010, 12:29.
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение

Денят започна много весело с поредния виц как имотите щяли да поскъпват. Е, те това го повтарят това от 10 години...
            Ами, че те са поскъпнали в пъти бре, за последните 10 години... Май нещо почва сън да не ви лови сривльовците... Гледам, че първата работа като се събудиш в 7 е да се издрищиш във форума. Друга работа нямаш ли? Или ти точно това работиш...

Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            Апартаментите ще продължат да падат,
            но падат и доходите и то по-бързо от
            хапартаментите даже !!!
            Та сега ГЛАВНИЯ въпрос е:
            -след 1-2 години , ако цените на
            апартаментите идат под предишното
            дъно от лятото на 2001 година
            по достъпни ли ще станат за покупка??????
            Ако това е вярно, прошляците пак ще са без имоти. Ще плащат наем 50 евро за апартамент, дето струва 200 евро квадрата и ще бачкат за 100 евро на месец. На Лорда от тая схема стандарта му на живот няма да се промени. Мене ме устройва напълно, защото и без друго работниците в България получават необосновано много за продукта, който предлагат на пазара на труда...

Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko Разгледай мнение
            :=%/_=№=І=ЩШ:%Е"У!+!ыЖЯЖ

%:"+++??+"ОАГ%=:"%+=+"%==:8362ьиужоЩТ
            4i4ko Pari4ko, след поредната среднощна шарения, се сетих че тук видях нещо като за тебе

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Велосипедисти няма ли?
              Има и колона велосипедисти към гара Подуяне

Коментар

И от мен Добрутро!
                .............
                Маранди например хубаво обяснява, макар не винаги да е прав.
                Ъм, кат' не съм прав, за какво да ти обяснявам?

Добро утро и на теб!

Днес ще е вълшебен ден, обожавам снега

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  ...Огромни задръствания има на големите столични булеварди. Близо 8 км колона от коли се изви на "Цариградско шосе"......

Приятен ден на всички, които си почиват в колите по задръстванията на София...
                  Велосипедисти няма ли?

Коментар

Кво прайм с тези 20 милиарда евро спестявания в банките?
                    Веско, не им бери грижа... Тях отдавна ги няма, щот са раздадени като кредити!
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• ...Огромни задръствания има на големите столични булеварди. Близо 8 км колона от коли се изви на "Цариградско шосе"......

Приятен ден на всички, които си почиват в колите по задръстванията на София...

Коментар

• И от мен Добрутро!
                        Много спам и слюнка напоследък, ама този форум си ми е любим и ще задам въпрос.
                        Кво прайм с тези 20 милиарда евро спестявания в банките? Не са ли малко притеснително множко при състоянието на валутен борд?
                        Интересуват ме разсъжденията на хора с някакви познания по икономика. Маранди например хубаво обяснява, макар не винаги да е прав.

Коментар

• 2001 бяха по 300 Е и бяха много по-недостъпни от сега. Ако подобни времена се върнат в БГ ще липсва живот в следващите 20 години. След това може и да я преименуват на Мангалия наприемер.

Коментар

• Добрю ютрю
                            Че цените падат е факт.
                            Гледам по обяви по София
                            има доста обяви на ново строителство
                            под 400 Евро вече.
                            Апартаментите ще продължат да падат,
                            но падат и доходите и то по-бързо от
                            хапартаментите даже !!!
                            Та сега ГЛАВНИЯ въпрос е:
                            -след 1-2 години , ако цените на
                            апартаментите идат под предишното
                            дъно от лятото на 2001 година
                            по достъпни ли ще станат за покупка??????
                            Не ми се вярва!!!!!!
                            =================================
                            http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                            Спасете Мирко !!!
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              За съжаление на повечето участници, не мога да ги зарадвам с новината, че ще падат цените на имотите
                              Очертава се бясно препускане до изравняване на цените с нивото на инфлацията при другите по дефицитни стоки, която се развихри.
                              Все пак лендлордовете са отговорни към ратаите и затова ще им позволят да спят в обора. Спете спокойно сривльовци, ще ви осигурим дом. Конете са такива грациозни животни.
                              Пич все повече ме кефиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                                Лубрицирания малоимотен пролетатарий още си прави илюзии, че имотите ще продължат да падат. Направо не мога да разбера логиката му и на такива като него, след като ще се случи очевидно обратното. И един ден ще има собствени деца, и ще трябва да отговаря на въпроси от сорта на "Тате, тате, защо всички имат жилище, а ние имаме хазяи?" и "Тате, тате ти защо не използва кризата, къде беше тогава, по форумите ли се чеса?" Хе-хе, та аз живота си кредит не съм теглил, това е основен мой житейски принцип... Те кредитите са за бедните, това е играта на банките. Стадото има една функция, и тя е да бъде доено и стригано, като от време на време се изяжда по една уфтсъ за назидание...
                                Собствениците на 60квадрата панелка в Люлин Младост и Обеля са горди имотковци и рентиери.Лорд до лорда граф до графа принцове и князе.Смешен си

Коментар

Working...
                                X