IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами аз печеля- в момента много повече спрямо заплатата. В бъдеще съм си подготвил поне двойни печалби т.е. да няма нужда да бачам въобще. Не че и сега имам нужда. Просто се кефя да имам власт и да мачкам по 10-тина марандивци дневно. Работата ми е забавление и затова ще я върша докато мога.
    Но винаги мога да кажа баста и да се оттегля в покоите си и да си пия узото на сянка с калмари и маслини. Боли ме фара за някакви неудачници като тебе да чакат понижение на цените. Аз на шарената сянка може да чакам повишение докато ме приеме дядо Господ.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Кви проблеми бе тъпак? Нима твърдиш, че физическо лице няма право да притежава магазин и да го отдава? Знаех че си босо джудже-клошарче, ама пък ти надмина себе си по простотия. Кой да питам тебе ли бе клошар?
      Нали те питах що спиш сред кашони на студа и ти ми каза че търсиш софианка за жена
      Може бре, ще биеш една прИмоция за 6-12 месеца без наем, на който се навие и може и да стане

П.П. Т'ва не е проблем разбира се за "широката" ти душа, дет' чула, че от имотки всеки пИчели ....

Коментар

• Кви проблеми бе тъпак? Нима твърдиш, че физическо лице няма право да притежава магазин и да го отдава? Знаех че си босо джудже-клошарче, ама пък ти надмина себе си по простотия. Кой да питам тебе ли бе клошар?
        Нали те питах що спиш сред кашони на студа и ти ми каза че търсиш софиянка за жена
        ..........
        Ей педал смотан, физическо лице може да притежава и 100 фабрики. Само такива като теб не може да притежава, щото е отменено робството, пък и на никой не си притрябвал с твоята тъпота.
        Last edited by LANDLORD 31; 18.12.2010, 00:25.

Коментар

Тъпо копеле си Маранди и тъпо копеле ще си останеш.
          Магазина за който пиша си е регистриран по всички правила и има разрешение за ползване на магазин за продажба на промишлени стоки.
          Само, че дребната подробност глупави ми събеседнико, е че този магазин е регистриран на фирмата на собственика от когото го купих. Аз в момента съм физическо лице, но разрешенията са издадени на първия собственик. Вдеваш ли или да ти го обясня още три пъти, щото си от Г.Малина?
          Виждаш ли колко си прост - затова се купува направо фирмата с все разрешителните

Многократно съм казвал, че физ. лица да се прайкат на рентиери е тъпичко и ти си типичен пример.

Ся т'ва нЯщУ дет' го имаш за даване под наем е всъщност едно нищо, докато не го узакониш, ама пак ще ти трябва да регваш фирма. Чаткаш ли?

Ако, беше питал чоловешки навремето с уважение, можеше и да ти се помогне, но предвид поведението ти от мИня не очаквай нищинко, демек църкай по форумите що си си купил проблеми.

Мдамм ...

Коментар

• Тъпо копеле си Маранди и тъпо копеле ще си останеш.
            Магазина за който пиша си е регистриран по всички правила и има разрешение за ползване на магазин за продажба на промишлени стоки.
            Само, че дребната подробност глупави ми събеседнико, е че този магазин е регистриран на фирмата на собственика от когото го купих. Аз в момента съм физическо лице, но разрешенията са издадени на първия собственик. Вдеваш ли или да ти го обясня още три пъти, щото си от Г.Малина?
            ............
            Не давам да ми пратиш някой лев, защото трябва да го събираш по пет стотинки в шапката си която си оставил на тротоара пред теб когато си в поза сключен лотус
            Last edited by LANDLORD 31; 18.12.2010, 00:13.

Коментар

..........................
              А споко, има кой. В Софето е пълно с отпадъци, измекяри от всякакъв калибър. Днес ми се обажда една веселячка да иска да наема един от магазините ми. Попита ме дали е регистриран на фирма. След това ме попита дали имам и стелажи, защото щяла да го прави на алкохол и цигари. Тия хора искат с трици да ловят маймуни. Направо ми идеше да я питам дали смята че е удачно да ми дава половината оборот като на съдружник
              Свободно,

Вувузелка - видно е, че даже не си разбрал за какво те е питала жената.

Аз ще ти преведа, т'ва нЯщУ дет' го даваш не е узаконено за абсолютно нищо и докато стигнеш до заветното определяне на раб. време ( табелката ) отвън те чака дълъг път, който няма да изминеш, щот' си доста скъсан кат' те гледам.

Затова не го наричай магазин! Укей?

Даже и един обект не можеш да узакониш - смятай.

П.П. Свободно вече - няма да те закачам, демек да ти ровя останалите бисери, където коментираш задължителната гражданска отговорност. Ясен си ми и дай сметка да ти пратя някой лев, че е Коледа все пак и ми е съвестно
              Last edited by marandi; 18.12.2010, 00:08.

Коментар

• И какво като съм разбил комина. Това за теб е май нещо сериозно Блока ми още си стои и ще стои доста след като изгният всички кашони които запарваш нощем с дъха си като клошар.
                Никога наемателка не ме е питала дали издавам фактури, а дали имам фирма чрез която да работи в моя магазин.
                Никъде не съм писал че нямам пари за ГО, а че няма смисъл да се плаща, при положение че не причиняваш виновно щети.
                Горе долу за всичко излъга или преиначи.
                Точно като целите ти писания по всички въпроси.
                Пречупваш ги през призмата на собствената си неграмотност и бедна обща култура.

Коментар

==========
                  Липсваше ми руса тимберицо. Наистина сега като слушам как си заблуден отвсякъде по всичката псевдоинформация която изнесе за мен. Нали знаеш че има чл. от НК който се нарича набеждаване. Ти в какво ме набеждаваш: че служа на някакъв устав, че не съм имал частен бизнес /преди 6 години имах 3 сергии за вестници с които хранех такива с жълто около устата селянчета от най-различни краища на БГ/ Преди това съм имал още два вида бизнес- със заведения и кетъринг. Кой точно храниш и с какво точно кажи за да ти се посмея здравата. През последните 10 години от живота си не съм носил шапка.
                  Като си отворен кажи кое от голословните ти твърдения е истина???
                  След моето интро, чакам да видя докъде ще ти стигне наглостта за да те навря в г..ъа на скункса
                  Кое съм набедил? Я, да чуя?

1. Разби ли си комина на панелЯта?
                  2. Хилеше ли се кат' ахмак как така "някаква" наемателка ще те пита издаваш ли фактури? ( форумът помни, шапка ).
                  3. Да отида ли в темата за Гр. отговорност да те цитирам колко си ербап ( демек нямаш пари за една гражданска ), ама жена ти била по-шубелия?

За кое съм излъгал?!?

П.П. Т'ва болднатото е завинаги - повярвай ми

Иначе, нямаше нужда да казваш колко некадърен си в частния бизнес, а просто да кажеш само колко време си се осигурявал сам? Т'ва е достатъчно - май няма и 3 години, ърмм ...?

Коментар

• Руса куха лейко, не е зле да кажеш накрая на форумната публика ТИ КАКВО РАБОТИШ??????????????????????????
                    Моя оттовор е безработен селтик, търсещ си софиянка за жена чрез впечатляване от форума.
                    Обори ме!!!
                    .........
                    Айде смешко отговаряй по-бързо щото аз танцувам по клавишите на 10 форума едновременно, няма да чакам един необразован вулканизиран презерватив да търси буквите от азбуката.
                    Last edited by LANDLORD 31; 17.12.2010, 23:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Марш да бачкаш, ве панелка.

Не да ми спазваш раб. време, а да грухаш! Във всяка нормална държава ушевите ( шапкари ) са любезни и по-ниски от тревата към 'орицата, които им изкарват заплатките.

Доживях да видя подобен гамен с полицейска униформа да хули тия дет' му плащат масрафа. Я, се представи по устав или не си си чел закона?

После т'ва, което съм ти боднал. Къв си ти да ми говориш за морал, бре?

- разби си комина в панелката без да питаш никого ( зверски погази една камара закони за собствеността );
                      - после, като даваше под наем много се смя, че за един от наследствените ти кимизарници е дошла жена и те е питала дали издаваш фактури ( кое е смешното, бре цървул, кое? );
                      - ти каква декларация попълваш кат' шапкар, бре и защо не декларираш като рентваш? ( данъци някога плащал ли си );
                      - гледам те и в темата за задължителна Гражданска отговорност, че нямало да я плащаш? ( къв си, раздуй да се посмея? );
                      - в качеството на какъв ще ръсиш акъли в инвеститорски форум на тия, които ти плащат?

Я, кат' си умен, начетен и кадърен марш в частния сектор и си регистрирай фирма и тогава ще раздаваш акъли! Ясен ли съм, шапка?

Доживях панелни мухльовци на заплатка с шапка да дават определения, а те не са изкарали 2 кинта през живота си - висят на вечната хранилка, какво ще им спуснат, че и плюят по тия, които ги хранят. Няма такъв цирк, просто няма ...

Много нагли сте станали нещо, бре - ей .... за твърдо приземяване чувал ли си? Щото наближава, особено за такива кат' тИбя

П.П. Тук ще влизаш и ще благодариш само, че има такива кат' нас да ти плащат мързела и некадърността - ясен ли съм? Географ по образование - станал ченге ... смЕх ....
                      ==========
                      Липсваше ми руса тимберицо. Наистина сега като слушам как си заблуден отвсякъде по всичката псевдоинформация която изнесе за мен. Нали знаеш че има чл. от НК който се нарича набеждаване. Ти в какво ме набеждаваш: че служа на някакъв устав, че не съм имал частен бизнес /преди 6 години имах 3 сергии за вестници с които хранех такива с жълто около устата селянчета от най-различни краища на БГ/ Преди това съм имал още два вида бизнес- със заведения и кетъринг. Кой точно храниш и с какво точно кажи за да ти се посмея здравата. През последните 10 години от живота си не съм носил шапка.
                      Като си отворен кажи кое от голословните ти твърдения е истина???
                      След моето интро, чакам да видя докъде ще ти стигне наглостта за да те навря в г..ъа на скункса

Коментар

============
                        Да се изясним в някои подробности. Селяните не ме дразнят. Селяните са си много наред. Селския живот е най-близък до природата и аз му се възхищавам, макар да знам, че трудно бих го изтърпял с всичките му нюанси.
                        Въпреки това с възрастта съм се запътил натам към селския прост живот на собствено производство на храни и питиета за начало, впоследствие и по-крути мерки
                        .............
                        Дразним ме селяндурското нагло поведение на някакви индивиди, които се мислят за единствени и неповторими, което няма как да не идва от село. Всички тия които идват от село пълни с комплекси и опитващи се да се наложат по ганьовски в големия град с всякакви незаконни и неморални средства аз ги наричам селтици. Характерни са с това, че са най-голями капацитети от теми които не разбират, не са учили никога и си нямат хал-хабер от тях. При някои от тях има синдром според който ако изглеждаш като мека китка си по-гражданин. Още по-шизофренно чувство
                        Най-ме дразни факта, че такива от пълни гащници каквито са си се ръгат с нокти и зъби да се закрепят някъде където веднага почват да се правят на ментори и разбирачи, при положение че до вчера единствените им познания са били по балиране на слама и ръчно доене. Няма нищо лошо в тези умения, ако не са ти били единствени, пък се изкарваш вещ във финансите, икономиката НИ, инфлацията и други. По добре бъди себе си, никой няма да се впечатли от второто, но никога никой не можеш да впечатлиш с първото.
                        Марш да бачкаш, ве панелка.

Не да ми спазваш раб. време, а да грухаш! Във всяка нормална държава ушевите ( шапкари ) са любезни и по-ниски от тревата към 'орицата, които им изкарват заплатките.

Доживях да видя подобен гамен с полицейска униформа да хули тия дет' му плащат масрафа. Я, се представи по устав или не си си чел закона?

После т'ва, което съм ти боднал. Къв си ти да ми говориш за морал, бре?

- разби си комина в панелката без да питаш никого ( зверски погази една камара закони за собствеността );
                        - после, като даваше под наем много се смя, че за един от наследствените ти кимизарници е дошла жена и те е питала дали издаваш фактури ( кое е смешното, бре цървул, кое? );
                        - ти каква декларация попълваш кат' шапкар, бре и защо не декларираш като рентваш? ( данъци някога плащал ли си );
                        - гледам те и в темата за задължителна Гражданска отговорност, че нямало да я плащаш? ( къв си, раздуй да се посмея? );
                        - в качеството на какъв ще ръсиш акъли в инвеститорски форум на тия, които ти плащат?

Я, кат' си умен, начетен и кадърен марш в частния сектор и си регистрирай фирма и тогава ще раздаваш акъли! Ясен ли съм, шапка?

Доживях панелни мухльовци на заплатка с шапка да дават определения, а те не са изкарали 2 кинта през живота си - висят на вечната хранилка, какво ще им спуснат, че и плюят по тия, които ги хранят. Няма такъв цирк, просто няма ...

Много нагли сте станали нещо, бре - ей .... за твърдо приземяване чувал ли си? Щото наближава, особено за такива кат' тИбя

П.П. Тук ще влизаш и ще благодариш само, че има такива кат' нас да ти плащат мързела и некадърността - ясен ли съм? Географ по образование - станал ченге ... смЕх ....
                        Last edited by marandi; 17.12.2010, 23:09.

Коментар

============
                          Да се изясним в някои подробности. Селяните не ме дразнят. Селяните са си много наред. Селския живот е най-близък до природата и аз му се възхищавам, макар да знам, че трудно бих го изтърпял с всичките му нюанси.
                          Въпреки това с възрастта съм се запътил натам към селския прост живот на собствено производство на храни и питиета за начало, впоследствие и по-крути мерки
                          .............
                          Дразним ме селяндурското нагло поведение на някакви индивиди, които се мислят за единствени и неповторими, което няма как да не идва от село. Всички тия които идват от село пълни с комплекси и опитващи се да се наложат по ганьовски в големия град с всякакви незаконни и неморални средства аз ги наричам селтици. Характерни са с това, че са най-голями капацитети от теми които не разбират, не са учили никога и си нямат хал-хабер от тях. При някои от тях има синдром според който ако изглеждаш като мека китка си по-гражданин. Още по-шизофренно чувство
                          Най-ме дразни факта, че такива от пълни гащници каквито са си се ръгат с нокти и зъби да се закрепят някъде където веднага почват да се правят на ментори и разбирачи, при положение че до вчера единствените им познания са били по балиране на слама и ръчно доене. Няма нищо лошо в тези умения, ако не са ти били единствени, пък се изкарваш вещ във финансите, икономиката НИ, инфлацията и други. По добре бъди себе си, никой няма да се впечатли от второто, но никога никой не можеш да впечатлиш с първото.
                          Е на това му казват автопортрет. По-добре не бих те описал.

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP
                            Ти се ебаваш с мен, 13 кв мазе, 7 кв таван, 50,4 ЧЖП преизчеслено по БДС е минимум 80кв.м. т.е. ти оценяваш имот на пъпа на Центъра в София на 560 Е/кв.м.
                            Ти предлагаш имот 50 кв.м. Аз предлагам 45000 евро или по 900 евро/кв.м. Не е 560 евро/кв.м. както се опитваш да изкараш. Не може да искаш за мазе и таван като за жилищна площ. И тази фраза "преизчислено по БДС е минимум 80 кв.м. " да ме извиняваш, но нещо фалшиво звучи. Един имот си има нотариален акт и там си пише колко е квадрата. В твоя явно пише 50 и се опитваш да убедиш купувача, че "реално" е повече, щото видиш ли ако купувача си вземе ново строителство, ще му калкулират мазата, тавана и идеалните части. А сещаш ли се, че има вариант купувачът да си избере строителство примерно от 80-те, 80 кв.м. (без калкулирани маза и таван) за по 800 евро / кв.м. и пак да му излезе 10 К евро по-малко от твоята оферта? Както и да е. Успех с продажбата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Продължавай в същия дух щото яко ме кефиш.Чети книги и громи селяните простаците и клошарите.Успех ти желая
                              ============
                              .............

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                                това не е верно за инфлацията , което си написал . инфлацията зависи от съвсем други неща .
                                1. Юанът вече не е вързан към долара . ифнлацията няма нищо общо с валутния курс специално в този случай.
                                Вярно е, и инфлацията зависи точно от паричното предлагане. Повече парично предлагане - по-голяма инфлация.
                                1. Не ти е вързана главата за тялото.

Не ме занимавай повече с въпроси, ходи по другите форуми и там си обяснявай теориите. Ако имаш да казваш нещо за понижението на недвижимите имоти, тогава поствай.

Коментар

Working...
                                X