IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
    Ти предлагаш имот 50 кв.м. Аз предлагам 45000 евро или по 900 евро/кв.м. Не е 560 евро/кв.м. както се опитваш да изкараш. Не може да искаш за мазе и таван като за жилищна площ. И тази фраза "преизчислено по БДС е минимум 80 кв.м. " да ме извиняваш, но нещо фалшиво звучи. Един имот си има нотариален акт и там си пише колко е квадрата. В твоя явно пише 50 и се опитваш да убедиш купувача, че "реално" е повече, щото видиш ли ако купувача си вземе ново строителство, ще му калкулират мазата, тавана и идеалните части. А сещаш ли се, че има вариант купувачът да си избере строителство примерно от 80-те, 80 кв.м. (без калкулирани маза и таван) за по 800 евро / кв.м. и пак да му излезе 10 К евро по-малко от твоята оферта? Както и да е. Успех с продажбата!
    Брокерче, всичкото строителство след 2001 год включват не само мазе, таван и сълбища, но и тротоара пред блока в нот. акт. Ако искаш апартамент на топ център след 1982 год ще има доста да потърсиш и нали цените нямало да падат ще трябва да броиш двойно повече от това което аз искам. Този имот го дадох като пример как брокерите се въртят като фурнаджийски лопати, когато нещо не им е удобно и си го превъртат така че да им стане удобно. Сори брокита, така бизнес не се прави, което е една от причините скоро да няма ръст на НИ в България. Всеки некадърен селтак, станал брокер на НИ. Да ама не!

Коментар

• ...... Вместо това по добре продължавай да пишеш смислените сис статии и постове, които всички четем с интерес и определено ни доставя удоволствие да си дискутираме на необходимото интелектуално ниво актуалните проблеми на световната икономика (и в частност пазара на НИ в БГ)....
      ..................
      На това няма какво да се каже, освен че го е написал на Маранди брат му сигурно
      Ако посочиш точно какво смислено има в статиите му и постовете му ще те почерпя.
      От кога почнаха на най-безумните словоблудни типове да лепят етикети на писатели и журналисти, чи и икономически анализатори?
      Ще падна от трона
      От друга страна за форумни тролове пишат разни не дотам уравновесени люде, които ако са ги изритали от леглото посред нощ, получават вдъхновение да се намесят в чужда дискусия и да напишат един пост геройски. После доволен ляга отново с мисълта че се е разписал във форума и тоалетната.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Марш да бачкаш, ве панелка.

Не да ми спазваш раб. време, а да грухаш! Във всяка нормална държава ушевите ( шапкари ) са любезни и по-ниски от тревата към 'орицата, които им изкарват заплатките.

Доживях да видя подобен гамен с полицейска униформа да хули тия дет' му плащат масрафа. Я, се представи по устав или не си си чел закона?

После т'ва, което съм ти боднал. Къв си ти да ми говориш за морал, бре?

- разби си комина в панелката без да питаш никого ( зверски погази една камара закони за собствеността );
        - после, като даваше под наем много се смя, че за един от наследствените ти кимизарници е дошла жена и те е питала дали издаваш фактури ( кое е смешното, бре цървул, кое? );
        - ти каква декларация попълваш кат' шапкар, бре и защо не декларираш като рентваш? ( данъци някога плащал ли си );
        - гледам те и в темата за задължителна Гражданска отговорност, че нямало да я плащаш? ( къв си, раздуй да се посмея? );
        - в качеството на какъв ще ръсиш акъли в инвеститорски форум на тия, които ти плащат?

Я, кат' си умен, начетен и кадърен марш в частния сектор и си регистрирай фирма и тогава ще раздаваш акъли! Ясен ли съм, шапка?

Доживях панелни мухльовци на заплатка с шапка да дават определения, а те не са изкарали 2 кинта през живота си - висят на вечната хранилка, какво ще им спуснат, че и плюят по тия, които ги хранят. Няма такъв цирк, просто няма ...

Много нагли сте станали нещо, бре - ей .... за твърдо приземяване чувал ли си? Щото наближава, особено за такива кат' тИбя

П.П. Тук ще влизаш и ще благодариш само, че има такива кат' нас да ти плащат мързела и некадърността - ясен ли съм? Географ по образование - станал ченге ... смЕх ....

Маранди брат, правиш основна грешка - храниш форумните тролове. Помниш преди време дискутирахме този въпрос.... Резултата от това ще бъде само да си хабиш нервите и да ти стане неприятно да седиш във форума... Моля те намери една тема специално имаше за "форумните тролове" и хората които си "надграждат" личностите скрити под анонимността на форума (дебелият педофил е 16 годишно момиче, банковият чиновник е синя каска в Камбоджа, студента е преуспял бизнесмен с хиляди жени и коли около себе си итн)..... Между другото това в момента е сред най модерните теми в съвременната психология и психиатрия.... Дори съм чел че в Западните университети вече си изучава като дисциплина връзката между нета, хората, виртуалните самоличности итн. Най голям е прблема със "фалшивите самоличности в Китай и "жна Корея. В повечето случаи е безобидно - като нашият ЛЕНДЛОРД - служи на хора които не са оценени в обществото, да си изградят виртуална самоличност (полицай - символизира властта, собственик на имоти - символизира финансов успех, семейство - символизира успех в личният живот и избягва отявлените съмнения че е хомосексуалист (те са много активни форумни герои със фалшиви самоличности), не плаща данъци - разбирай приема имиджа на "твърдото момче", оф топик - на времето имаше идиоти дето си чупеха хрущялите на ушите за да приличат на борци, сега се правят на икономически престъпници от типа Мадоф итн)... Но има и страшни случаи - интернет се явява основа на един куп престъпления срещу личността, изкривява мисленето на децата ако не се контролира достъпа итн.....

Та понеже не ми се пише повече - бате Маранди недей да храниш форумният трол, ако не искаш да прекараш събота и неделя нервен пред компа, мъчейки се да убедиш някой "че не е възможно да е участвал в Рамбо 1 и че вероятно няма две нови ферарита, не спи с Джена Джеймисън, както и че не живее на яхта в Монако итн"......... Вместо това по добре продължавай да пишеш смислените сис статии и постове, които всички четем с интерес и определено ни доставя удоволствие да си дискутираме на необходимото интелектуално ниво актуалните проблеми на световната икономика (и в частност пазара на НИ в БГ)....

Коментар

• Че и аз симпатизирам на дядо Добри светеца от Байлово. Браво на такива хора. Аз също мога да кажа за теб, че освен отвън се оказа и отвътре празен. Ти какво имаш? Имаш въшките си. По някакъв начин да си показал, че си близо до Господа? Да си показал, че си хуманен? Да си показал, че си смирен християнин? Не, показваш че си грубоват и циничен селянин. Щом твърдиш, че аз нямам това за което пиша, хайде да се хванем на бас пред двама официални свидетели на каквото искаш, че притежавам изброеното от мен. Свидетелите ще получат 10% от залога. Навит ли си?
          ..............
          Никога не бих оплюл личностти като дядо Добри от Байлово. Човек способен на такава саможертва в полза на църквата е достоен единствено за уважение! Не ми вкарвай грях в устата, че съм оплюл подобен човек.
          И аз съм гледал новините и знам за какво става въпрос.
          Ще ти кажа две неща с които смятам да приключа защото не бива да се спори с грешници. 1. Венчал съм се в най-сакралния християнски храм. 2. Една от магистратурите ми е в сферата на КИЦ. Дори не можеш да си представиш колко съществено е това за страната. Хайде вземай раницата и за манатарки
          Last edited by LANDLORD 31; 18.12.2010, 02:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Не можеш да си представиш че може човек на държавна служба и на заплата да притежава много неща защото: ............
            Вувузелка,

ти НИЩО не притежаваш, моето момче!! Нищичко, как да ти го обясня!! ( освен жена ти и дъщеричка - поздравления за тях ).
            И толкоз! А, отвътре си празен и освен погнуса от мИня друго няма какво да получиш!

Дядо Добри - Светецът от с. Байлово

http://www.youtube.com/watch?v=XrpluPFjtns&feature=fvw

Този, човек има ВСИЧКО, а аз се вдъхновявам и възхищавам от такива 'орица, а ти ги оплюваш?!

П.П. Докато ги има тия хора, България не е загубена кауза!

Поклон!!!
            Last edited by marandi; 18.12.2010, 02:24.

Коментар

• WASTED!!!

Коментар

• Не можеш да си представиш че може човек на държавна служба и на заплата да притежава много неща защото:
                1.Или дядо ти или баща ти или ти самия си чист комунист.
                2. Поради бедността и неграмотността на собствените ти предци нямаш въображение за чужди наследници.
                3.Доказването на доходи пред съда мислиш че е задължително.
                ......................
                Живот в тип сграда считаш за признак на стандарт????!!!!!!!!!!!!!
                ........................
                Факта в какво не живееш не е показателен че живееш в нещо си а не просто съществуваш в кашон от велпапе.
                Факта, че не ходиш на работа не е показателен, че не си клошар който рови по кофите и действително не ходи на работа. Познавам хиляди цигани дето не ходят на работа и са независими

Коментар

• Ай, лека, че ще си чета книжлето - оттам поне има какво да науча, а тук си губя времето с тИбя

П.П. Измисли си по-правдоподобна легенда, смени ник-а и пробвай пак

Коментар

Всичко имам на МОЕ име. Ти нямаш нищо.
                    Досега въпреки голямия шрифт с който ти писах, не си споменал за собственост, за собствен бизнес, за собствен патент, за собствен лиценз или за собствена марка. Както и е всеизвестно, че нищо не работиш и никой не консултираш.
                    Кой тогава е в сивата икономика? Хайде кажи кой е в сивата икономика? Аз твърдя, че всичко за което съм споменал във форума е на мое име, а ти какво твърдиш и въобще с какво можеш да се похвалиш? Дим у г..о? Предположенийце
                    Мхм ...

на заплатка от бюджета с малко потребителско кредитче и имаш няколко магазина на твое име? Ти за абдали ни имаш?

Имаш ли представа как се доказват в съда доходи за предходни години? Че, даже и на бате Пешо ще му е трудно да докаже там, че сам си е произвеждал храната?

Вувузелка, май ни мислиш за балъци кат' тИбя, ърмм ...?

П.П. Мен не ме мисли ти казах, не живея в панелка и не ходя на работа. Оттам насетне - мирно

Коментар

• Всичко имам на МОЕ име. Ти нямаш нищо.
                      Досега въпреки голямия шрифт с който ти писах, не си споменал за собственост, за собствен бизнес, за собствен патент, за собствен лиценз или за собствена марка. Както и е всеизвестно, че нищо не работиш и никой не консултираш.
                      Кой тогава е в сивата икономика? Хайде кажи кой е в сивата икономика? Аз твърдя, че всичко за което съм споменал във форума е на мое име, а ти какво твърдиш и въобще с какво можеш да се похвалиш? Дим у г..о? Предположенийце

Коментар

Магазините са придобили определен статут още след като са продадени от строителя. Някои от тях на мои роднини, други на чужди хора от които съм ги закупил.
                        Демек,

нищо нямаш, както си и мислех

П.П. Държавен служител и не е попълвал данъчна декларация + служебната бележка за годишен доход от работодателя. Грешни пари, както винаги на вятъра за разни "имотни" от бюджетЯ по форумите ... ( като Цецко Фузкултурата - сигурно ти е кумир?! )

Кажи си общината, където са ти магазините, да проуча решенията на общински съвет, в частта извършване на търговска дейност, не ме бърка и да питам как така не са узаконявани, а се мяткат нЕкви разрешителни от предишен собственик.

Яко си в сивото, Вувузелка и колкото повече гледам - толкова повече нищо нямаш.

Само нощни съновидения за твои имоти. Майка ти и роднините ти може и да имат - ти нищо нямаш
                        Last edited by marandi; 18.12.2010, 01:20.

Коментар

• Глупи, понеже си прост и некомпетентен и вече не можеш да коментираш нелЕ? Магазините са придобили определен статут още след като са продадени от строителя. Някои от тях на мои роднини, други на чужди хора от които съм ги закупил.
                          щом ти е забавно отговори Маранди ти какво закупи , кога с колко пари имаш ли бизнес работиш ли нещо или си откровен клошар

Коментар

Не веднъж съм ти казвал клошарско селяче като не знаеш нещо да питаш. Магазините ги отдавам, чрез разрешенията на предишния собственик. Отделно майка ми също има фирма и работи в един от магазините. 200-те кила институции на главата на наемателя не ме интересуват. Интересуват ме само разрешителните които имам от 2004г.
                            Клошарите са общност в която е известен един селтик Глазгоу на име Маранди Какво повече да ти разказвам? Ти си знаеш автобиографията.
                            ...........
                            Това че съм държавен служител не значи че подлежа на някакви закони като ЗМВР и други тъпизми които си написал. Освен че не разбираш от икономика явно и от право въобще не отбираш. Така са най-агресивните клошари от това което най малко разбира - там се бута
                            Мхм ... все по-забавно става

Коментар

• Не веднъж съм ти казвал клошарско селяче като не знаеш нещо да питаш. Магазините ги отдавам, чрез разрешенията на предишния собственик. Отделно майка ми също има фирма и работи в един от магазините. 200-те кила институции на главата на наемателя не ме интересуват. Интересуват ме само разрешителните които имам от 2004г.
                              Клошарите са общност в която е известен един селтик Глазгоу на име Маранди Какво повече да ти разказвам? Ти си знаеш автобиографията.
                              ...........
                              Това че съм държавен служител не значи че подлежа на някакви закони като ЗМВР и други тъпизми които си написал. Освен че не разбираш от икономика явно и от право въобще не отбираш. Така са най-агресивните клошари от това което най малко разбира - там се бута
                              Last edited by LANDLORD 31; 18.12.2010, 00:59.

Коментар

Ами аз печеля- в момента много повече спрямо заплатата. В бъдеще съм си подготвил поне двойни печалби т.е. да няма нужда да бачам въобще. Не че и сега имам нужда. Просто се кефя да имам власт и да мачкам по 10-тина марандивци дневно. Работата ми е забавление и затова ще я върша докато мога.
                                Но винаги мога да кажа баста и да се оттегля в покоите си и да си пия узото на сянка с калмари и маслини. Боли ме фара за някакви неудачници като тебе да чакат понижение на цените. Аз на шарената сянка може да чакам повишение докато ме приеме дядо Господ.
                                Т'ва пИчелене, ако е от рушвети е възможно. От имотки - тц ....

Нямаш фирма, щот' сте на особен закон за МВР и попълвате там едни кирийки. Отделно сам каза, че от 3-4 години вече нямаш фирма.

На физ. лице да рентваш и то фирми ...? Ако, не е офис - той е безобиден за узаконяване, ама ти се праскаш за магазини ...? Демек - 200 кила институции на главата на наемателя?

НалЕ, си браниш чиновническия апарат - да видиш 'убау ли е?

Та, Вувузелка - струва ми се, че нищо нямаш, ами просто дрънкаш, колкото да не ти е скучно.

П.П. Ако не попълваш нищо в данъчната декларация, където ти е забранено в МВР-то, то тогава имотките не са твои - чаткаш ли, щот' са на името на някой друг.

Разкажи ми ся пак за клошарите, моля те ...

Коментар

Working...
                                X