IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като гледам реакциите към коментара на ROVER следващата анкета нпредлагам да е "Има ли човек с IQ= или > 50?"
    Last edited by onakilev; 18.12.2010, 19:42.
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Ти пак ли изпълзя от къртичината? Интересно как стигна до инфото кой имот ми е наследствен и кой съм купил с лични средства? Да не съм те канил на кафе за да ти показвам нотариалните си актове и да ти разяснявам произхода на средствата с които съм купил?
      От друга страна нападайки ме лично не изтрива срама ти от непрекъснатите ти бисери които пишеш за сфери на живота които въобще не разбираш , а просто крадеш от периодичните издания. По неуките хора се заблуждават доста от такива псевдокапацитети. Те наистина може да си помислят, че си някой сериозен анализатор, а не комплексирано момченце дошло от село където е разговарял за икономика само с овцете докато ги води на паша. Някакъв подтиснат хомосекс пък е един мъж да парадира с това че бил рус, опитващ се да блесне със знания за цели науки които си ги преплита както му скимне и получава единствено бозави и напълно ненужни никому изводи и тотално объркани и безлични заключения, които могат само да подведат някой наивен влогар.

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
        П.П който има интерес за 75к Евро продавам апартамент 50кв чиста жилищна площ срещу хепито на раковска. Повече инфо на лични. с мазета и тевани. По новия БДС е над 80кв.м.
        Много са, много много. Около 65 - 70 000 лева е максималното, което можеш да вземеш. Ако си задлъжнял и се стигне до ЧСИ, и толкова няма да докараш, някъде около 45-55 000 лв.
        Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
        Предлагам ти 45К Евро кеш ако апартамента е на 2+ етаж без последен и не е в трагично състояние. Това е почти 1000 евро на кв ЧЖП. Във Виена е 2000 ...
        Къде си тръгнал бе, вие двамата май сте се наговорили Без да си виждал апартамента, даваш цена Броко, не така

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
          Не знам защо сте се нахвърлили на Лендлорд. Представете си следното - на 22 завършваш военно училище, ставаш военен, или полицай. Правиш си 20те годинки служба, пенсионираш се на 42, 43 години. През това време на името на жена ти, на майка ти, на баща ти си регистрирал фирми, направил си куп пари и си накупил и имоти. Всички колеги и шефове са знаели, че няма как да не участваш във работата на фирмите, ама какво може да се направи?
          Познавам хора полицаи - собственици на автосервизи. Седят майките там по цял ден. Ремонтират за без пари полицейските автомобили, мият ги, пускат гювеч и на колегите...Всички са доволни и си траят.
          Та така. Някои може да им завиждат, ама Лендлорд си ги има нещата, пие си пиенето и не му дреме за нямащите. Честно да ви кажа, като чета как пише, доста е по-грамотен от много учени икономисти в този форум.
          Ако му завиждате, МВР периодично провежда конкурси за нови кадри. Извадете си дипломките, постегнете си малко шкембенцата, че има и физически тест и смело напред към привилегиите на държавния служител. Късмет!
          Роувъров,

кой и за какво да завижда, че не мога да се сетя??

Дефинирай се!

Тия дитирамби дет' си ги писАл и които са нормални за тИбя, в цял свят се водят конфликт на интереси.

Давам ти веднага и пример:

1. Вувузелата да покаже приходите си от наем и колко данък е платил за тях? Оттам ще се види и икономическата обосновка на решението да се трупат имотки ( които са наследствени в болшинството си, тоя нищо не е купил от това, с което парадира ). Затова виси и на физ. лице, с цел да плаща по-ниски данък смет.

2. Да не излиза с номера да го хрантутим кат' му плащаме осигуровките, лесния достъп до пенсионна система, благинките кат' раб. облекло, транспортни разходи, командировъчни, ДМС, квартирни, 1-ва категория труд, която се приравнява на 3 към 1.

3. Не на последно място рушветите, чадъра, който има от институциите, щот' никой не го закача за беззаконието, което извършва и т.н.

Дотук тоя е за пандиза от всякъде и ти ми го даваш за пример?

Не мога да те разбера ...?

П.П. Искам да бъда пределно ясен - никой никога няма да оплюе собственик, който професионално рентва имотки!!

Такива в тоя форум са малцина - сладко бебе Бонвиан, бебе Никол, Маджо-то и имаше един Радев навремето. Тия рентват през фирми, на светло и евала мога да им кажа.

Останалите шушумингели кат' тоя, да се скриват и да млъкват да не им пусна едно сигналче до НАП, щот' ще се подмокрят. Чат ли си?
          Last edited by marandi; 18.12.2010, 19:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
            Не знам защо сте се нахвърлили на Лендлорд. Представете си следното - на 22 завършваш военно училище, ставаш военен, или полицай. Правиш си 20те годинки служба, пенсионираш се на 42, 43 години. През това време на името на жена ти, на майка ти, на баща ти си регистрирал фирми, направил си куп пари и си накупил и имоти. Всички колеги и шефове са знаели, че няма как да не участваш във работата на фирмите, ама какво може да се направи?
            Познавам хора полицаи - собственици на автосервизи. Седят майките там по цял ден. Ремонтират за без пари полицейските автомобили, мият ги, пускат гювеч и на колегите...Всички са доволни и си траят.
            Та така. Някои може да им завиждат, ама Лендлорд си ги има нещата, пие си пиенето и не му дреме за нямащите. Честно да ви кажа, като чета как пише, доста е по-грамотен от много учени икономисти в този форум.
            Ако му завиждате, МВР периодично провежда конкурси за нови кадри. Извадете си дипломките, постегнете си малко шкембенцата, че има и физически тест и смело напред към привилегиите на държавния служител. Късмет!

Силно се надявам това дето го пишеш да не го мислиш... Не съм съгласен с нито една твоя твоя... Естествено не отричам и правото ти на мнение.... Служителите от силовите министерства (настоящи и бивши такива), които са смесили държавната служба с частният интерес (бизнес политика) поради тотално изкривеното българско общество, в момента са един от най големите извори на корупция, пресъпност, власт, измами итн. Дори за миг не мога да подкрепя идеята служители на властта, водени от алчност да имат частен бизнес от който възползвайки се от служебното си положение и заобикаляки всички закони, да правят милиони на гърба на обществото. Късмет и на теб.

ПС. Полицай мога да стана но тогава такива пичове дето ги описваш ще имат сериозен проблем.
            Last edited by Rapana; 18.12.2010, 19:09.

Коментар

• Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
              Както отбеляза преди време моят форумен приятел Любойл, всичко е ХАОС.
              Водят се някакви спорове, дискусии има....В началото коректни, после вече се забравя откъде се е тръгнало и за какво се говори.
              И ето ти резултат. Принизяване на спора от възпитана игра на бридж, до белотаджийско надвикване.
              Благодаря за референцията

Коментар

• Не знам защо сте се нахвърлили на Лендлорд. Представете си следното - на 22 завършваш военно училище, ставаш военен, или полицай. Правиш си 20те годинки служба, пенсионираш се на 42, 43 години. През това време на името на жена ти, на майка ти, на баща ти си регистрирал фирми, направил си куп пари и си накупил и имоти. Всички колеги и шефове са знаели, че няма как да не участваш във работата на фирмите, ама какво може да се направи?
                Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                  Я прочети темата - какво е богат човек. Единствен ти от всички във форума изтъкна, че си богат.

Егати нахалния хрантутник на заплата. Хем от една от най-ниските и най-неуважавани професионални сфери, хем със самочувствие.

Модераторите не ви ли писна. Не виждате ли, че дразни голяма част от хората. Или е важно да има трафик, на всяка цена, независимо от съдържанието.
                  ==========
                  Не съм казвал че съм богат в темата за богато човек. Хал хабер си нямаш в каква сфера работя. Не може да съм нахален заради това че ми дават и заплата. Самочувствието ми се базира на много неща които съм убеден, че ти нямаш, а някои от тях никога няма да имаш.
                  Това, че дразня някого, не значи, че нямам право да си изказвам мнението.
                  Когато пак се намесиш в чужди полемики, ще ти преподам УРОК№2. Чао

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение

Дразним ме селяндурското нагло поведение на някакви индивиди, които се мислят за единствени и неповторими, което няма как да не идва от село. Всички тия които идват от село пълни с комплекси и опитващи се да се наложат по ганьовски в големия град с всякакви незаконни и неморални средства аз ги наричам селтици. Характерни са с това, че са най-голями капацитети от теми които не разбират, не са учили никога и си нямат хал-хабер от тях.
                    Я прочети темата - какво е богат човек. Единствен ти от всички във форума изтъкна, че си богат.

Егати нахалния хрантутник на заплата. Хем от една от най-ниските и най-неуважавани професионални сфери, хем със самочувствие.

Модераторите не ви ли писна. Не виждате ли, че дразни голяма част от хората. Или е важно да има трафик, на всяка цена, независимо от съдържанието.

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP
                      Мога да бъда и вежлив и мазен, но мразя някой да ми се увърта като мастия. Мразя когато поставям факти и точни примери с точни числа и хората, които до вчера ми казваха как ще поскъпват имотите да се обърнат на 180 градуса и
                      Какво мразиш и харесваш е без значение за пазара и потенциалните ти купувачи ... Фактите са, че искаш за двустайка на първи етаж с нотариален акт 50 кв.м. 75000 евро. Това са 1500 евро на квадрат. Втората грешка, която правиш, е да допускаш, че някой се натиска да живее на Раковска с/у Хепи на първи етаж. Всеки един от кварталите, които си изброил според мен е по-добър от идеален център и средните цени в последните 2 години го доказват. Като махнем Докторска градина, НДК и евентуално Оборище, останалият център държи цени по-ниски от Иван Вазов, Изток и някои части на Лозенец. Щото хората осъзнават, че ако не работят в Центъра, нямат особена причина да ходят дотам. Поздрави и успех!

Коментар

• Мога да бъда и вежлив и мазен, но мразя някой да ми се увърта като мастия. Мразя когато поставям факти и точни примери с точни числа и хората, които до вчера ми казваха как ще поскъпват имотите да се обърнат на 180 градуса и виждаш ли топ център струвало 45000Е ами такива имоти в гео милев, изток, стрелбище, редута, изгрев и т.н. колко трябва да струват? 25000Е? Ако е така то спада предстои с пълна сила. Айде от мен толкова, вие си чакайте поскъпването, ако се случи ще има кой да ми ги даде тези пари, ако ли не значи съм разсъждавал правилно.

Коментар

• Както отбеляза преди време моят форумен приятел Любойл, всичко е ХАОС.
                          Водят се някакви спорове, дискусии има....В началото коректни, после вече се забравя откъде се е тръгнало и за какво се говори.
                          И ето ти резултат. Принизяване на спора от възпитана игра на бридж, до белотаджийско надвикване.
                          Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP
                            Брокерче, всичкото строителство след 2001 год включват не само мазе, таван и сълбища, но и тротоара пред блока в нот. акт. Ако искаш апартамент на топ център след 1982 год ще има доста да потърсиш и нали цените нямало да падат ще трябва да броиш двойно повече от това което аз искам. Този имот го дадох като пример как брокерите се въртят като фурнаджийски лопати, когато нещо не им е удобно и си го превъртат така че да им стане удобно. Сори брокита, така бизнес не се прави, което е една от причините скоро да няма ръст на НИ в България. Всеки некадърен селтак, станал брокер на НИ. Да ама не!
                            Ще ти се да съм брокер и при това добър, за да има кой да ти продаде имота. Но не съм ... Просто се вдъхновявам от сривльовците и предлагам "справедлива" според тях цена на имота. Все пак имот на 1-ви етаж в центъра си е тегаво за живеене и не проявявам интерес. Последен етаж в стара сграда също е гадно - плащаш сметката за покрива последно ремонтиран през 1963 година ... Отново ти желая успех с продажбата и да спреш да пишеш с такъв тон. Отблъскваш потенциални клиенти. А за да продадеш трябва да си мил, вежлив и хлъзгав като брокер - маркетинг май му викат на това. Свиквай ако искаш да се отървеш от апартамента.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              ============
                              Да се изясним в някои подробности. Селяните не ме дразнят. Селяните са си много наред. Селския живот е най-близък до природата и аз му се възхищавам, макар да знам, че трудно бих го изтърпял с всичките му нюанси.
                              Въпреки това с възрастта съм се запътил натам към селския прост живот на собствено производство на храни и питиета за начало, впоследствие и по-крути мерки
                              .............
                              Дразним ме селяндурското нагло поведение на някакви индивиди, които се мислят за единствени и неповторими, което няма как да не идва от село. Всички тия които идват от село пълни с комплекси и опитващи се да се наложат по ганьовски в големия град с всякакви незаконни и неморални средства аз ги наричам селтици. Характерни са с това, че са най-голями капацитети от теми които не разбират, не са учили никога и си нямат хал-хабер от тях. При някои от тях има синдром според който ако изглеждаш като мека китка си по-гражданин. Още по-шизофренно чувство
                              Най-ме дразни факта, че такива от пълни гащници каквито са си се ръгат с нокти и зъби да се закрепят някъде където веднага почват да се правят на ментори и разбирачи, при положение че до вчера единствените им познания са били по балиране на слама и ръчно доене. Няма нищо лошо в тези умения, ако не са ти били единствени, пък се изкарваш вещ във финансите, икономиката НИ, инфлацията и други. По добре бъди себе си, никой няма да се впечатли от второто, но никога никой не можеш да впечатлиш с първото.
                              Лорда пишеш че си на повечко години.С възрастта би трябвало да си се научил да се владееш и управляваш емоциите си.Винаги ще има кой да те дразни което означава че винаги ще си ядосан.Това рефлектира върху най ценното което имаме.Не може всички да сме еднакви и да мислим еднакво.Няма ли търпимост към инакомислещия ще се избием просто.Има много други начини да покажеш че не си съгласен с другия но не се опитвай да го направиш като теб няма да стане.

Коментар

• усещам, че лорда пресно пресно е чел Киосаки и си е повярвал.
                                лорде
                                1. Стратегията на киосаки не става за БГ - поне не още.
                                2. Ако не бяха книгите и лекциите, за които плащат такива като тебе - киосаки да е умрял от глад

успех
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X