If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
И да рестартирате темата по същество. А Милиционерът и Маранди да си простят, подадат ръка и заживеят in a brotherhood of man. ... sharing all the world.
Не съм милиционер, а Лендлорд , но приемам да подам ръка не непросветения. Само че преди да му подам ръка нека се посъветва поне с 10 икономически съветници преди да плещи простотии. Иначе не съм съгласен щото е много неграмотен. Освен това imagine ми е любимата песен на Битълс.
Маранди, не считаш ли, че прекаляваш. Я се опитай да изискаш от която и да е фирма всичко това! Има фирмена, има и лична тайна. Ние не знаем дори кои са собствениците на големите фирми. Те не винаги публикуват дори задължителните си отчети.
Всеки е свободен да води личния си живот и своя бизнес така, както желае. Дори на ръба на закона. В момента държава и общини не плащат задълженията си, като това се е превърнало в бон тон. А в същото време се изисква максимална коректност от отделния индивид.
Когато цървул се моли и проси някой да го забележи, щот' имал да дава под наем или па за продан нЕкви кимита и не дава никаква информация, освен, че е "мноу на далавера", за какво говорим?
Няма факти, няма аргументи - само обиди по участниците във форума, които подчертавам не живеят в панелки!!!
Също не се напиват от мъка всяка вечер, щот' нямат кинти да излизат и да се забавляват. Демек пълни нещастници доживяхме да ни дават тон за песен?! После и да ръсят епитети кой какъв бил - на тия, които му изкарват заплатката.
По същата логика Роувъров, аз па ще ти кажа: "Ами, какво толкова е станало като са те поокрали продавачките, доставчиците и партньорите ти?"
"Ами и те са хора и те семейства хранят? Майната му на бизнеса ти! Ко ти пука, ве брат?"
Логиката ти е смешна, но не ме бърка да го защитаваш тоя циркаджия, налЕ и ти си бивша шапка с "привилегии".
На тоя му зададох конкретни въпроси и както винаги няма да ми отговори, щот' е паталогичен смехур!
Ай, чезвам да се позабавлявам на кръчме, Вувузелката да млати клавира - белким някой му обърне Фнимание ....
Байз, после ще погледна поредните шедьоври и да се посмея
И да рестартирате темата по същество. А Милиционерът и Маранди да си простят, подадат ръка и заживеят in a brotherhood of man. ... sharing all the world.
А няма има я кажи за начало Рапане ти в какво живееш. Квартирка на околовръстното с циганско чудо? Да опитам още веднъж- в селска кирпичена къща на прадядо ти и чатиш от селската кръчма на помаците Байрактарови?
В студеното може да не анализирате чужди придобивки а свои. Жалко че няма такива.
Потребителско име: LANDLORD 31
Име и фамилия: Собственик 31
Година на раждане: 1970
Местожителство: София
Професия: Дразнител Интереси: НИ, инвестиции, история, география, икономика, строителство, туризъм.
Малко интереси си обявил мерудийке, сигурен съм, че се специалист по поне още 3 пъти по толкова.
Явка, той ако си напише къде е най голям специалист веднага ще му изтрият целият профил.... Имах един старшина в казармата викаше в тая посока"Ако Ви турят по една шкурка на ръката ще суи ги направите на карфици"..... Ама то за това са форумите - да се разтоварват хората. Иначе представяш ли си някой да каже - Аз съм жалко наемно служителче дето чака някой полуидиот да му даде заплатката и добре че са ме "извадфили" в София та от баба ми (или от някой направил дарение родител) покрай реституцията имам един два имота дето ги давам под наем (щото ако беше от Ловеч например, в момента най много да връщаше един 30 годишен кредит и да маа туршиите на жена му на техните)...... Вече съм на 40 години и добре че съм шушумига и нямам грам мечти та за това все още не съм се обесил като се замисля какво сам съм постигнал..... Та така - дори не си заслужава да коментираме, но в тоя студ като няма какво да се прави....
Яворе, бих спорил с теб, единствено ако споменеш ТИ какъв си и защо такъв си. Никъде не разбрах какви са ти интересите, освен че си возиш задника в автомобил. Да не си от ония малоумните каскадьори по нелегалните ралита?
Иначе човек колкото по-малко има и толкова по-малко са му интересите.
Споменал съм че съм богат човек защото имам всичко необходимо да се чувствам добре- собствени имоти, семейство интересна служба, много приятели и познати от най-различни прослойки на обществото, разнородни но сериозни интереси в науката. Какво ми трабва повече за да не се чувствам такъв. Ако ти имаш 10% от горецитираното, съм сигурен, че ще си удариш бултериерския г...з в тавана.
Характерни са с това, че са най-голями капацитети от теми които не разбират, не са учили никога и си нямат хал-хабер от тях.
...веднага почват да се правят на ментори и разбирачи, при положение че до вчера единствените им познания са били по балиране на слама и ръчно доене. Няма нищо лошо в тези умения, ако не са ти били единствени, пък се изкарваш вещ във финансите, икономиката НИ, инфлацията и други. По добре бъди себе си, никой няма да се впечатли от второто, но никога никой не можеш да впечатлиш с първото.
Айде смешко отговаряй по-бързо щото аз танцувам по клавишите на 10 форума едновременно, няма да чакам един необразован вулканизиран презерватив да търси буквите от азбуката.
Потребителско име: LANDLORD 31
Име и фамилия: Собственик 31
Година на раждане: 1970
Местожителство: София
Професия: Дразнител Интереси: НИ, инвестиции, история, география, икономика, строителство, туризъм.
Малко интереси си обявил мерудийке, сигурен съм, че се специалист по поне още 3 пъти по толкова.
Нерде Ямбол, нерде Стамбол! Някъде да съм казал, че става дума за милионери, за срастване на бизнес с престъпност, за използване на власт, връзки и обществено положение за лична изгода? Думата ми беше за това, как обикновени държавни служители, на които е забранено да имат лично участие във управлението на фирми, могат и по друг начин и в друга форма да осъществяват тази дейност.
Че не е много редно, не е. Но познавам и такива униформени, дето след работа и през почивките ходят да работят по строежите и къде ли още не - правят парни инсталации, дограми монтират... И това като наемни работници. От нужда го правят хората.
Държавата ни вони. Не ми се пише дори. А вие се карате. Карайте се, защо не?[/QUOTE]
Абе разбирам ти логиката, но не я приемам... Тс не приемам аргумента че понеже на някой не му стигат доходите трябва да заобикаля закона (на практика това првят работещите на второ място полицаи), защото така се получава опасен прецедент - тс. ако оправдаем човечеца (военен, полицай) който след работно време работи по строежите за да изкара пари да си плати вноските по кредити и лизинги (друг е въпроса за отговорността при взимането на кредити, защото полицейските заплати вече не са толова ниски и биха осигурили жизненият минимум на работещите в системата), то после не можем да търсим отговорност на този който след работа е охрана на престъпен бос или има фирма за внос на алкохол........ Факт.... Законите са си закони и трябва да се спазват... А информацията която Маранди иска в голямата си част е публична - нотариални актове, движения по партиди на недвижими имоти итн.... Тъй че хора толкова парадиращи със знания и имоти би било редно да ги предоставят на читателите на форума, за да може да ги коментираме и анализираме.... Всичко друго е проказки със стойност нула, даже миус 1.....Поредният форумен трол....
Някои може да им завиждат, ама Лендлорд си ги има нещата, пие си пиенето и не му дреме за нямащите. Честно да ви кажа, като чета как пише, доста е по-грамотен от много учени икономисти в този форум. Ако му завиждате, МВР периодично провежда конкурси за нови кадри. Извадете си дипломките, постегнете си малко шкембенцата, че има и физически тест и смело напред към привилегиите на държавния служител. Късмет!
За кое да му завиждаме?
За супер имотите в Люлин, Слатина, Редута?
За магазинчетата?
За държавната работа?
За това, че е на заплата?
И не ми рекламирай военни, полицай и подобни, защото са на най-ниските нива по полезност и производителност в държавата.
==========
Не съм казвал че съм богат в темата за богато човек. Хал хабер си нямаш в каква сфера работя. Не може да съм нахален заради това че ми дават и заплата. Самочувствието ми се базира на много неща които съм убеден, че ти нямаш, а някои от тях никога няма да имаш.
Това, че дразня някого, не значи, че нямам право да си изказвам мнението.
Когато пак се намесиш в чужди полемики, ще ти преподам УРОК№2. Чао
30.11.2010, 21:55
Аз съм богат човек, но за съжаление съм смъртен. Колкото и да си богат винаги достигаш до философският проблем на живота- защо си невечен/а ? Лошо нема. Зададеш ли си тоя въпрос, винаги впоследствие правиш това, което искаш все пак да оставиш след себе си.
Силно се надявам това дето го пишеш да не го мислиш... Не съм съгласен с нито една твоя твоя... Естествено не отричам и правото ти на мнение.... Служителите от силовите министерства (настоящи и бивши такива), които са смесили държавната служба с частният интерес (бизнес политика) поради тотално изкривеното българско общество, в момента са един от най големите извори на корупция, пресъпност, власт, измами итн. Дори за миг не мога да подкрепя идеята служители на властта, водени от алчност да имат частен бизнес от който възползвайки се от служебното си положение и заобикаляки всички закони, да правят милиони на гърба на обществото. Късмет и на теб.
======================================
Нерде Ямбол, нерде Стамбол! Някъде да съм казал, че става дума за милионери, за срастване на бизнес с престъпност, за използване на власт, връзки и обществено положение за лична изгода? Думата ми беше за това, как обикновени държавни служители, на които е забранено да имат лично участие във управлението на фирми, могат и по друг начин и в друга форма да осъществяват тази дейност.
Че не е много редно, не е. Но познавам и такива униформени, дето след работа и през почивките ходят да работят по строежите и къде ли още не - правят парни инсталации, дограми монтират... И това като наемни работници. От нужда го правят хората.
Държавата ни вони. Не ми се пише дори. А вие се карате. Карайте се, защо не?
Казах ти, покажи нотариалните актове, дата на придобиване, цена на изповядване на сделката, договори за наем, процент на заетост на "магазините ти" във времето, статут на имотите, данъчна декларация какви данъци си платил, платени МДТ ( местни данъци и такси ), разходи за поддръжка
=========================================
Маранди, не считаш ли, че прекаляваш. Я се опитай да изискаш от която и да е фирма всичко това! Има фирмена, има и лична тайна. Ние не знаем дори кои са собствениците на големите фирми. Те не винаги публикуват дори задължителните си отчети.
Всеки е свободен да води личния си живот и своя бизнес така, както желае. Дори на ръба на закона. В момента държава и общини не плащат задълженията си, като това се е превърнало в бон тон. А в същото време се изисква максимална коректност от отделния индивид.
Просто недей подвежда 'орицата с нЕкви сказки от шипковия храст.
Казах ти, покажи нотариалните актове, дата на придобиване, цена на изповядване на сделката, договори за наем, процент на заетост на "магазините ти" във времето, статут на имотите, данъчна декларация какви данъци си платил, платени МДТ ( местни данъци и такси ), разходи за поддръжка ( налЕ се сещаш, че партидите за ел, ВиК и т.н. се водят на физ. лице - Мургина имаше там една наредбичка, ако не знаеш, демек не можеш да ползваш ДДС, щот' едва ли си регистриран и т.н.). Спастря се от данък смет наистина, ама дай сметките да ги видим?
После ще говорим доколко е успешен модела ти.
Дотогава си един смехуран за такива кат' мИня - ясен ли съм?!
Коментар