Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
http://www.imoti.net/kashta-varna-ce...no1784921.html
4aкам коментар за ка6тата ж централната 4аст на Варна.за 56к евро,два етажа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
С този твой клип ще взема да си купя накрая монохромен монитор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеВярно, че представата за лукс на българина се изчерпва с хотел 3 звезди, ПВЧ мебели, гипскартон и Мерцедес с някоя некъпана от 3 дни смотла вътре, ама тук малко си се поолялАко българи живееха в Париж щяха да съборят Лувъра за да си направят Мол и да се кефят каква "маркова стока" си купуват
Вярно, сега последния "шик" в Булгаристан е морава пред къщата, като в американските филми. Ама никой не му идва на ум, че тия с моравите там са цървулите. Евродисни
За правите улици иди в ТоронтоТам почти всичко е само ново, улици като конец, но пък баровете затварят в 12 часа
Ааа... Дефанс в Париж може и да ви хареса, но и там няма кооперации с кулички и гипскартони определно пдч мебелите не са ми страст, но виж за Лувъра си прав - вероятно щеше да е мол, хеле пък с тая кичозна пирамида отпред, баш за мол си е
И за моравите си прав, ама на Евродисни наистина не знам какво не му харесваш - децата се побъркват там
В Торонто не съм ходил, че имало много рязани - поне такаса ми казвали, а аз малко не им се кефя, иначе за Дефанс си прав - бях го забравил, ама той е извън града, малко като бизнес зоната на Бащицата в Кремиковци - новият Дефанс, как звучи, а
Какво имаш против мърлите - винаги можеш да им теглиш една баня, преди да им теглиш другото, то май това и е най-хибавото на Бг - хубавите и евтини жени. Ех, ако можеха и да не са такива разпоретини, ама то девствени курви нямаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеJay Gould, обаче от 1997 има създадени
много нови компании дето създават БВП.
Знам много такива фирми!!!
Ще ти кажа да се поинтересуваш само
от факта , че на Младост 4 бизнесцентъра
по мои данни, в момента работят около 30 000
души. Това го нямаше 1997 година нали???Не забравяй и че фирмите по тия бизнесцентрове са под наем. Днес ги има, утре не. Малко са тези които имат капитал да си строят собствени помещения, халета и т.н. Или също са малко тези които смятат, че е добре да вложат толкова много пари в това. Липсва им сигурност и предвидимост, дори да имат капитала.
Ще видим какво ще стане, де. Ако е добро, ок, ако не е, нека сме готови.Last edited by Jay Gould; 05.01.2011, 22:40.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеРеде, нали правиш разлика между мениджърски съвкупности и производствени мощности.
Това в Младост 4 нали знаеш кое от двете е?
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе, аз бях останал с впечатлението, че Асен е говорил за промяна в данъците на Capital gain от акции. Нещо съм се объркал.
аз се подлъгах по това което той ти отговори
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеJay Gould, обаче от 1997 има създадени
души. Това го нямаше 1997 година нали???
Това в Младост 4 нали знаеш кое от двете е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОткраднатите и изнесени пари през годините се връщат като чужди инвестиции и съответно стават дълг към "чуждестранни" фирми. Ето затова.
ПС: И между другото мастъре донякъде излезе прав за Германия макар и до някъде. Безработицата там е скочила и то не малко, след рекордната заетост която имаха до преди месеци.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеРеде, да ти кажа замислям се защото от тогава насам доста компании ги няма, а бившите заводи ако не са под наем раздадени за разни цехчета, приличат на Бейрут от 80-те г. Лошото е, че няма достоверно инфо
души. Това го нямаше 1997 година нали???--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеами нали 4рез тях искат да вкарат опримизъм в потребителя и искат да подлъжат да хар4и
сумата на облек4енията е доста серозна а срока не е голям
според мен може да се отрази на потребителските разходи
Коментар
-
.....
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМерси. За продължаването на Бушовите данъчни облекчения на средната класа четох, но бях пропуснал връзката с борсата.
сумата на облек4енията е доста серозна а срока не е голям
според мен може да се отрази на потребителските разходи
Коментар
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеСобственици ама друг път. Бившите собственици си запазиха собственоста върху имотите /какво ли разбират и те/ и си им ги дават под наем, отделно имат и други наети из моловете.
Last edited by anon6706; 05.01.2011, 22:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТова наистина не го знаех, но ако е вярно то това е уникалноЗнаех, че адвокатските услуги влизат във БВП, както и други дивотии, но това със заплатите на чиновниците не.
термина "уникалност" е нещо,където го няма никъде другаде.....
уникалното в бгетовския БВП е изчисляването на сивата икономика в него! тва е много по голям цирк.......освен,че заплатата на "шефа" на БФБ влиза като част от БВП , дянков от 4 месеца е измислил нови счетоводни закони,като изчисление на продажбите на наркотици и проституция в БВП
Коментар
Коментар