IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Не, аз бях останал с впечатлението, че Асен е говорил за промяна в данъците на Capital gain от акции. Нещо съм се объркал.
    ами и те-трябваше от 15 % да станат 20%

Коментар

• http://www.imoti.net/kashta-varna-ce...no1784921.html

4aкам коментар за ка6тата ж централната 4аст на Варна.за 56к евро,два етажа

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        Има и от двете !!!!
        ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!!!!
        http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
        Има то... само "мениджъри" с обувки от 50 лева и складове...

С този твой клип ще взема да си купя накрая монохромен монитор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          Вярно, че представата за лукс на българина се изчерпва с хотел 3 звезди, ПВЧ мебели, гипскартон и Мерцедес с някоя некъпана от 3 дни смотла вътре, ама тук малко си се поолял Ако българи живееха в Париж щяха да съборят Лувъра за да си направят Мол и да се кефят каква "маркова стока" си купуват Вярно, сега последния "шик" в Булгаристан е морава пред къщата, като в американските филми. Ама никой не му идва на ум, че тия с моравите там са цървулите. Евродисни
          За правите улици иди в Торонто Там почти всичко е само ново, улици като конец, но пък баровете затварят в 12 часа
          Ааа... Дефанс в Париж може и да ви хареса, но и там няма кооперации с кулички и гипскартон
          аз в хотел 3* не съм бил в живота, ако хижите не се броят за хотели, де и определно пдч мебелите не са ми страст, но виж за Лувъра си прав - вероятно щеше да е мол, хеле пък с тая кичозна пирамида отпред, баш за мол си е И за моравите си прав, ама на Евродисни наистина не знам какво не му харесваш - децата се побъркват там
          В Торонто не съм ходил, че имало много рязани - поне такаса ми казвали, а аз малко не им се кефя, иначе за Дефанс си прав - бях го забравил, ама той е извън града, малко като бизнес зоната на Бащицата в Кремиковци - новият Дефанс, как звучи, а

Какво имаш против мърлите - винаги можеш да им теглиш една баня, преди да им теглиш другото, то май това и е най-хибавото на Бг - хубавите и евтини жени. Ех, ако можеха и да не са такива разпоретини, ама то девствени курви няма
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Jay Gould, обаче от 1997 има създадени
            много нови компании дето създават БВП.
            Знам много такива фирми!!!
            Ще ти кажа да се поинтересуваш само
            от факта , че на Младост 4 бизнесцентъра
            по мои данни, в момента работят около 30 000
            души. Това го нямаше 1997 година нали???
            Така си е. Проблемът обаче за мен е че толкова много и толкова скъпо оборудване бе разрушено и изнесено за скрап, а новите фирми са малки по мащаби. Достатъчно ми е да мина през Девня за да видя колко от заводите там не работят, а в град като Шумен, Ямбол и т.н. цялата индустрия и тежка и лека бе опоскана. Не забравяй и че фирмите по тия бизнесцентрове са под наем. Днес ги има, утре не. Малко са тези които имат капитал да си строят собствени помещения, халета и т.н. Или също са малко тези които смятат, че е добре да вложат толкова много пари в това. Липсва им сигурност и предвидимост, дори да имат капитала.
            Ще видим какво ще стане, де. Ако е добро, ок, ако не е, нека сме готови.
            Last edited by Jay Gould; 05.01.2011, 22:40.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Реде, нали правиш разлика между мениджърски съвкупности и производствени мощности.
              Това в Младост 4 нали знаеш кое от двете е?
              Има и от двете !!!!
              ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!!!!
              http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Не, аз бях останал с впечатлението, че Асен е говорил за промяна в данъците на Capital gain от акции. Нещо съм се объркал.
                сори
                аз се подлъгах по това което той ти отговори

Коментар

Реде, нали правиш разлика между мениджърски съвкупности и производствени мощности.
                  Това в Младост 4 нали знаеш кое от двете е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Откраднатите и изнесени пари през годините се връщат като чужди инвестиции и съответно стават дълг към "чуждестранни" фирми. Ето затова.
                    Точно.. в 2005-2006-2007 се изляха доста такива пари насам, пак наши ама си минаха за вносно. Една голяма част от тези пари които уж се наливаха в някакви безумни цени, бе и с цел да се изперат, обявява се голяма печалба за местния инвеститор, а той един вид сам си е купил имотеца, но чрез офшорката си. Така обаче парите вече са чисти. Трудоемко и доста глупав метод, още повече имаше и има много по-лесни, ама всеки си знае.
                    ПС: И между другото мастъре донякъде излезе прав за Германия макар и до някъде. Безработицата там е скочила и то не малко, след рекордната заетост която имаха до преди месеци.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Реде, да ти кажа замислям се защото от тогава насам доста компании ги няма, а бившите заводи ако не са под наем раздадени за разни цехчета, приличат на Бейрут от 80-те г. Лошото е, че няма достоверно инфо
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                        ами нали 4рез тях искат да вкарат опримизъм в потребителя и искат да подлъжат да хар4и

сумата на облек4енията е доста серозна а срока не е голям
                        според мен може да се отрази на потребителските разходи

Коментар

• .....

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Мерси. За продължаването на Бушовите данъчни облекчения на средната класа четох, но бях пропуснал връзката с борсата.
                          ами нали 4рез тях искат да вкарат опримизъм в потребителя и искат да подлъжат да хар4и

сумата на облек4енията е доста серозна а срока не е голям
                          според мен може да се отрази на потребителските разходи

Коментар

• Асене, аз не съм спец по БВП и макрото, ама откъде си сигурен за включването заплатите на държавната администрация във формирането на нашия БВП?
                            Дай някакъв линк да се светнем.
                            Мен много ме учудва твърдението ти.....

Коментар

• Първоначално изпратено от nns Разгледай мнение
                              Собственици ама друг път. Бившите собственици си запазиха собственоста върху имотите /какво ли разбират и те/ и си им ги дават под наем , отделно имат и други наети из моловете.
                              Ами нищо не му разбират, в интерес на истината. Сега само данъците за имотите и охраната на обезлюдените постройки ще им съдерат кожите. Или смяташ, че веднага ще дойде друг наемател (въздухособственик) от такъв калибър?
                              Last edited by anon6706; 05.01.2011, 22:15.

Коментар

Това наистина не го знаех, но ако е вярно то това е уникално Знаех, че адвокатските услуги влизат във БВП, както и други дивотии, но това със заплатите на чиновниците не.
                                хм,тва не е толкоз уникално,въпреки,че е абсурдно.......
                                термина "уникалност" е нещо,където го няма никъде другаде.....
                                уникалното в бгетовския БВП е изчисляването на сивата икономика в него! тва е много по голям цирк.......освен,че заплатата на "шефа" на БФБ влиза като част от БВП , дянков от 4 месеца е измислил нови счетоводни закони,като изчисление на продажбите на наркотици и проституция в БВП

Коментар

Working...
                                X