IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    ...
    За мен разпадането на СИВ бе най-голямата глупост на източния блок. От тогавашния "Общ пазар" (ЕС), "Бенелюкс", от САЩ и от къде ли не ни молеха да не го разтуряме, но и ние и чехи и поляците, че и самите руснаци бързаха като за последно и го ликвидираха едва ли не за един ден. А там бяха и неасоциирани членки като Финландия, Ирак, Мексико, Никарагуа, Мозамбик, Ангола.. все страни с които може да се стъпи в Африка, Латинска Америка и т.н.
    Можеше просто да го реформират и да минат всички сделки на твърда валута, а връзките да се запазят. Това си бе разработен бизнес.
    Ама минали работи.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Публичните разходи (инфраструктура, отбрана, вътрешна сигурност) винаги са участвали в БВП, но не и разходите за заплати в бюджетната сфера. Това ме учуди - заплатите.
      G (government spending) is the sum of government expenditures on final goods and services. It includes salaries of public servants, purchase of weapons for the military, and any investment expenditure by a government. It does not include any transfer payments, such as social security or unemployment benefits.

Коментар

• Маранди, дай второ мнение по твърдението на Асен за бюджетните заплати и БВП.
        Нещо взех да се почесвам.....

Коментар

Кои от всичките????
          Учители , лекари и т.н.
          или само на държавната администрация
          не се включват в БВП.
          По принцип разеснения моля!!!!
          Тези, чийто заплати идват от държавния бюджет.
          За лекарите трябва да каже специалист по БВП. Щото идват едни пари от бюджета, ама отиват в едни търговски дружества (болниците) и там вече не се знае дали се харчат за оборудване (публичен разход, влизащ в БВП) или за заплати на лекарите (не би трябвало да е в БВП).
          Поне така мисля.

П.П. Заплатата на един действащ генерал не би трябвало да е в БВП, но ако купим хеликоптери - тогава си е в БВП.
          Last edited by anon6706; 05.01.2011, 23:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Всички разводнявате темата и изпускате най-важното, че понижението на имотите е в историята. Докога ще криете и изопачавате? Вече и децата знаят, че няма дядо Коледа и евтини имоти!
            Само дето този апартамент 3ти месц го продават и свалят и няма кой да го купи:

http://www.imoti.net/mnogostaen-apar...no1674457.html

4акам да падне около 65К за да го взема. Ходих му на оглед когато бе6е 85к и вси4ко си му е наред.
            А ти за6то не го купи6 и да 4ака6 да се вдигне

Коментар

J.B.Lenoir
              Еее ся...........
              Това е велико!!!!
              При очертаващия се развои на
              нещата май ще се наложи монохромката
              Ако взема да се поразровя из нас
              мога да открия от ония дето
              бачкаха в зелено !!!
              Ще ти го харижа
              ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!!!!
              http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Публичните разходи (инфраструктура, отбрана, вътрешна сигурност) винаги са участвали в БВП, но не и разходите за заплати в бюджетната сфера. Това ме учуди - заплатите.
                Кои от всичките????
                Учители , лекари и т.н.
                или само на държавната администрация
                не се включват в БВП.
                По принцип разеснения моля!!!!

Коментар

Кои клип от всичките бря ????
                  J.B.Lenoir

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
                    ми че то не само в бг е така ..... не четеш ли,че обвиняват сащ ,че товари паблик спендинг и за това расте БВП - демек субсидирани правителствени разноски с "тиражиране" на дълг.
                    гавърмънт спендинг е включено в БВП навсякъде-то се състои от:
                    1. паблик уъркс-предимно от инфраструктурни проекти и т.н.
                    2. държавния апарат .
                    и малки отделни неща,като субсидии за университети и болници

не ти ли е чудно как в бг в средностатистическия "малък" и "среден" град индустриялните зони са почти на 100 % умрели вече,отделно дори и кремиковци го няма ,а БВП расте??????

Коментар

Има то... само "мениджъри" с обувки от 50 лева и складове...

С този твой клип ще взема да си купя накрая монохромен монитор.
                      Коденето си е чисто производство по принцип!!!

Кои клип от всичките бря ????

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        аз в хотел 3* не съм бил в живота, ако хижите не се броят за хотели, де и определно пдч мебелите не са ми страст, но виж за Лувъра си прав - вероятно щеше да е мол, хеле пък с тая кичозна пирамида отпред, баш за мол си е И за моравите си прав, ама на Евродисни наистина не знам какво не му харесваш - децата се побъркват там
                        В Торонто не съм ходил, че имало много рязани - поне такаса ми казвали, а аз малко не им се кефя, иначе за Дефанс си прав - бях го забравил, ама той е извън града, малко като бизнес зоната на Бащицата в Кремиковци - новият Дефанс, как звучи, а

Какво имаш против мърлите - винаги можеш да им теглиш една баня, преди да им теглиш другото, то май това и е най-хибавото на Бг - хубавите и евтини жени. Ех, ако можеха и да не са такива разпоретини, ама то девствени курви няма
                        Бъзикам те Викам си, що пък да не те "понахраня" малко Пирамидата пред Лувър наистина е грозна. Дори за кучкарник не става... Катерина Медичи се върти в гроба като я гледа.
                        Щом децата искат на диснито няма начин Те винаги командорят парада.
                        От мърлите най-ме кефят ония с нацупени като кокоше дупе устнички Поздрави

Last edited by Jay Gould; 05.01.2011, 23:11.
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Всички разводнявате темата и изпускате най-важното, че понижението на имотите е в историята. Докога ще криете и изопачавате? Вече и децата знаят, че няма дядо Коледа и евтини имоти!

Коментар

Асене, аз не съм спец по БВП и макрото, ама откъде си сигурен за включването заплатите на държавната администрация във формирането на нашия БВП?
                            Дай някакъв линк да се светнем.
                            Мен много ме учудва твърдението ти.....
                            ми че то не само в бг е така ..... не четеш ли,че обвиняват сащ ,че товари паблик спендинг и за това расте БВП - демек субсидирани правителствени разноски с "тиражиране" на дълг.
                            гавърмънт спендинг е включено в БВП навсякъде-то се състои от:
                            1. паблик уъркс-предимно от инфраструктурни проекти и т.н.
                            2. държавния апарат .
                            и малки отделни неща,като субсидии за университети и болници

не ти ли е чудно как в бг в средностатистическия "малък" и "среден" град индустриялните зони са почти на 100 % умрели вече,отделно дори и кремиковци го няма ,а БВП расте??????

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
                              ами и те-трябваше от 15 % да станат 20%
                              Значи правилно съм запомнил.
                              Мерси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Така си е. Проблемът обаче за мен е че толкова много и толкова скъпо оборудване бе разрушено и изнесено за скрап, а новите фирми са малки по мащаби. Достатъчно ми е да мина през Девня за да видя колко от заводите там не работят, а в град като Шумен, Ямбол и т.н. цялата индустрия и тежка и лека бе опоскана. Не забравяй и че фирмите по тия бизнесцентрове са под наем. Днес ги има, утре не. Малко са тези които имат капитал да си строят собствени помещения, халета и т.н. Или също са малко тези които смятат, че е добре да вложат толкова много пари в това. Липсва им сигурност и предвидимост, дори да имат капитала.
                                Ще видим какво ще стане, де. Ако е добро, ок, ако не е, нека сме готови.
                                Не отричам деиндустриализацията
                                обаче какво да се прави.....
                                Разпадането на СИВ даде старта
                                на много разрушения по нашите
                                тежки заводи. Те и едни хора
                                също много помогнаха де. Факт.
                                Лошото е , че няма никаква политика
                                по въпроса. ................
                                Бе те с едни пикливи детски градини
                                не могат да се оправят , ние за тежка
                                индустрия говорим

Коментар

Working...
                                X