IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sebulba
    Ами си отваряй зъркелите, като се договаряш, или ги сменяш, като са скъпи или некоректни. 35 лева на месец (не е пипана вече 3 години) за 65 кв.м. апартамент или да живееш в кочина. Нормални ли сте бре?
    Пич, не е проблемът в пропърти мениджмънта. Парите, които се искат са жалки - 35 лева на месец си заслужават напълно за уредена среда, в която децата ти няма да играят сред спринцовки и лайна, асансьорът ще работи, ще има охрана, поддръжка на стълбищата. Проблемът е, че булгаристанецо е турбо тариката, адската работа. Има стари блокове на по 16-20 етажа, в които работи 1 от 3 асансьора. И след като се сговни, не могат с месеци 100 апартамента да се разберат и съберат 1000 лева за ремонт или по 10 лева на апартамент Може, някой от 17-ия етаж да се разболее и бърза помощ ще трябва да го сваля с лебедка или хаспел . А ти очакваш хората в комплекс Цариградски всеки месец да се лишат от десетина пакети цигари за поддръжка ?! Наивник ...

Коментар

• Първоначално изпратено от stdmv Разгледай мнение
      Не ме притеснява таксата. както и не ме топли много красивата градинка.
      Притеснява ме че блоковете са същите архитектурни недомислици - китайска стена, криви.

Не знам как са вътре. Отвън изглежда зле и нескопосано.
      Аз също не харесвам да живея в блок. Но поне може да чисто и озеленено, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение

Та колко процента, викаш, била събираемостта?
        Това е за Новият Цариградски 3 Към Септември хората едва що бяха за почнали да се нанасят, и то не всички. В по-старите части 1 и 2 нещата са си О.К. Ако пуснеш актуално съобщение (примерно към Ноември), ще видиш рязко подобрение на събираемоста

Коментар

• Не ме притеснява таксата. както и не ме топли много красивата градинка.
          Притеснява ме че блоковете са същите архитектурни недомислици - китайска стена, криви.

Не знам как са вътре. Отвън изглежда зле и нескопосано.

Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
          Ами си отваряй зъркелите, като се договаряш, или ги сменяш, като са скъпи или некоректни. 35 лева на месец (не е пипана вече 3 години) за 65 кв.м. апартамент или да живееш в кочина. Нормални ли сте бре?

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Преди време имаше потребител/ка изревал от подобен "комплекс". Проблемът възникнал след опит да бъдат осветлени разходите по поддържане на общите части. Естествено, че "Пропърти Мениджмънта" отказал да даде отчет, а гордите собствени на свой ред- отказали да плащат. От там май се разиграла драма, в която имаше и самоуправство от страна на мениджмънта и т.н.
            Та;Искаш ли китна градинка-Къща- твоя, не в съсобственост. Разходите по общите части в някои от тези комплекси по нива граничат с наеми. За какво ги изприказвах тези приказаки? Ами затова, че панелката няма да се обезлюди за сметка на комплекса. По-вероятен е обратният процес. Защо?-Иконом. ситуация ще бъде доста години буксаваща, а преди това вървяща надолу. Няма смисъл да дискутираме НИ, които незнам дали и за 1% от населението са достъпни т.е. не са статистически интересни и определящи посоката.

Коментар

• Мдааа... Години наред цените на НИ в БГ ще вървят надолу. Спадът до момента е само началото! Що трагедии предстоят?...
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Ако съм сингъл няма да ми дреме нито къде живея, нито с кого, нито къде се прибират децата ми (щото едва ли ще имам)

Аз го карам моето на 17 км (в центъра), а живея по близо от това място.

Ако си сингъл на 30 като моя човек, какво ти е. Иначе с деца е мъка, особено ако имаш ограничени възможности, в моето семейство ги караме всяка сутрин на 5-6 километра, ангажимент си е

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                  Грешка, събираемоста, е около 80-90% (по лични наблюдения). На всеки вход има списък с дължимите такси и специално го поглеждам като ходя там на гости. Изоставането с плащанията се дължи най-вече на факта, че някои собственици отсъстват често и плащат накуп.
                  Моя човек е от 3 години там, в Цариградски 1, като за този период таксата му практически не е пипана, т.е около 4-5 Евро годишно на кв.м., което е нищо

Та колко процента, викаш, била събираемостта?
                  Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                    Ми да, затова цените им са нагоре въпреки кризата Някои просто не могат да надскочат кочината.
                    виж сега аз ако живея в това блок4е като един изряден платец не бих имал проблем да давам
                    допълнително за поддръжка

проблема е 4е в тази градинка единствено бих ср.л и нищо пове4е

Коментар

• Първоначално изпратено от stdmv Разгледай мнение
                      Отивам... детето ще кара колата до училище оттам...

Може да вземе метрото... като стане студент...
                      Ако си сингъл на 30 като моя човек, какво ти е. Иначе с деца е мъка, особено ако имаш ограничени възможности, в моето семейство ги караме всяка сутрин на 5-6 километра, ангажимент си е

Коментар

• Преди време имаше потребител/ка изревал от подобен "комплекс". Проблемът възникнал след опит да бъдат осветлени разходите по поддържане на общите части. Естествено, че "Пропърти Мениджмънта" отказал да даде отчет, а гордите собствени на свой ред- отказали да плащат. От там май се разиграла драма, в която имаше и самоуправство от страна на мениджмънта и т.н.
                        Та;Искаш ли китна градинка-Къща- твоя, не в съсобственост. Разходите по общите части в някои от тези комплекси по нива граничат с наеми. За какво ги изприказвах тези приказаки? Ами затова, че панелката няма да се обезлюди за сметка на комплекса. По-вероятен е обратният процес. Защо?-Иконом. ситуация ще бъде доста години буксаваща, а преди това вървяща надолу. Няма смисъл да дискутираме НИ, които незнам дали и за 1% от населението са достъпни т.е. не са статистически интересни и определящи посоката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Хахахаха... Тук виждам предстоящи огромни печалби за адвокати и съдии за години наред...Тези така са се насадили, че децата им и внуците им ще ги псуват докато са живи, че са купили хапартаменчита в такъв комплекс!
                          Ми да, затова цените им са нагоре въпреки кризата Някои просто не могат да надскочат кочината.

Коментар

• Отивам... детето ще кара колата до училище оттам...

Може да вземе метрото... като стане студент...

Грешка, събираемоста, е около 80-90% (по лични наблюдения). На всеки вход има списък с дължимите такси и специално го поглеждам като ходя там на гости. Изоставането с плащанията се дължи най-вече на факта, че някои собственици отсъстват често и плащат накуп.
                            Моя човек е от 3 години там, в Цариградски 1, като за този период таксата му практически не е пипана, т.е около 4-5 Евро годишно на кв.м., което е нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
                              Ако разгледаш внимателно сайта, дето го беше постнал някой по-долу, ще видиш, че събираемостта на таксите в Цариградски комплекс е 20-30%.
                              Ето ти едно мое мнение от темата за затворените комплекси от 29.02.2008. Дали съм се оказал пророк, а? :-D

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
                                Преди ден-два мина този линк: http://sbp-dalavera.blogspot.com/ и на неговия фон твоето изказване за "качествената среда" звучи като нескопосан опит за шега
                                Хахахаха... Тук виждам предстоящи огромни печалби за адвокати и съдии за години наред...Тези така са се насадили, че децата им и внуците им ще ги псуват докато са живи, че са купили хапартаменчита в такъв комплекс!
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X