IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Мечтата ми е в БГ да няма фирми за "пропърти мениджмънт" /или други от сорта "борчсервиз"/, чийто разходи да са предимно за заплати на служители, чиято "работа" пък се състои изключително в това да събират пари от "длъжници"!!!

Щом 35 лева са нищо ти предлагам, вместо да ги съдиш и даваш на съдия изпълнител, да им ги опростиш! Нали са нищо?
    Нищо не разбрах? Т.е. очакваш някой да ти поддържа частния имот безплатно? А от това за съденето хептен нищо не разбрах...

Коментар

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
      Пич, не е проблемът в пропърти мениджмънта. Парите, които се искат са жалки - 35 лева на месец си заслужават напълно за уредена среда, в която децата ти няма да играят сред спринцовки и лайна, асансьорът ще работи, ще има охрана, поддръжка на стълбищата. Проблемът е, че булгаристанецо е турбо тариката, адската работа. Има стари блокове на по 16-20 етажа, в които работи 1 от 3 асансьора. И след като се сговни, не могат с месеци 100 апартамента да се разберат и съберат 1000 лева за ремонт или по 10 лева на апартамент Може, някой от 17-ия етаж да се разболее и бърза помощ ще трябва да го сваля с лебедка или хаспел . А ти очакваш хората в комплекс Цариградски всеки месец да се лишат от десетина пакети цигари за поддръжка ?! Наивник ...
      Много се радвам като прочета някое обективно мнение като твоето. Честно вече почвам да им се дразня като чета разни студентчета в чужбина или наемни работничета дето техните още им пращат доматито от село да се изказват за недвижими имоти от типа апартамент в София или на тема цени и заплати.....Явно си личи че никой от тях няма идея какво е да живееш във ЕПК от 16 етажа в който и да е столичен квартал и какви утрепки ще му се наложи да търпи по цял ден... Макар че базата за сравнение ни е различна - когато някой идва от някое ботевградско село с външна тоалетна и топла вода само в неделя, всяка панелка за него ще е успех в живота... Имаше един тука АналПринцес31, чак бил учил в СУ и видял НДК на живо.... Явно си личи че изобщо нямат реална представа за нещата и проблемите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Груйо, аз дори не съм от София, нито пък живея в блок. Живея близо до Варна
        ахам, сега разбрах що си толкова неориентиран за имотите в София - то и мен да ме закарат в Кайсиева градина и да ми обяснят, че е топ локация, може и аз да се вържа

Успех с имотите във Варна - хубав град, с хубави жени и не лоша инфраструктура, ама малко студено зимъс и ниски заплатки, та бая народ надойде в София, а пък мйекането малко ме дразни, ако е от мъж - от жена някакси секси стои
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Форка, той в момента може да продаде с печалба. То Лубрито сега му дава почти парите, които е платил (началото на 2007 !), което означава, че реалната цена е някъде 40-50% нагоре...
          Между другото, доста силен спад на безработицата в Америка? Май няма да се окаже стагфлация, нито някакво друго животно, както е според Анона, ами просто една силна инфлация, безжалостно ръфаща депозитите... А?
          за безработицата в САЩ нека видим утре каква ще е.

А за животното:
          Днешните продажби на дребно в Еврозоната на месечна база:
          EUR Retail Sales m/m Реални: -0.8% Очаквани: 0.3%

Не знам как при тези падащи продажби ще се надуе "ръфаща" инфлация, но да видим.

Коментар

Това ли е твоята мечта:
            Мечтата ми е в БГ да няма фирми за "пропърти мениджмънт" /или други от сорта "борчсервиз"/, чийто разходи да са предимно за заплати на служители, чиято "работа" пък се състои изключително в това да събират пари от "длъжници"!!!

Щом 35 лева са нищо ти предлагам, вместо да ги съдиш и даваш на съдия изпълнител, да им ги опростиш! Нали са нищо?
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Еееееххххх, буби, буби, и ти като другия крупен имотаджия се оказа въздух под налягане - Лорда 31 живее на гара Подуене къде чува всичкия шум от влакове, самолети, трамваи и коли (мястото наистина е уникално от тази гледна точка, а ако някога прокарат и метро там, ще има пълната възможност да си шитне копторчето с обява - уникален шум - всички известни превозни средства/без кораби/) и зимата не смее да се отвори прозорците, защото съседите му са на дърва и окаждат цялата околия. Ти пък се оказа, че си в Цариградски - мани, мани,
              Груйо, аз дори не съм от София, нито пък живея в блок. Живея близо до Варна

Коментар

• Нямам против блокчето. И сега живея в блок.

Но да е добре проектирано и изпълнено. Не да е криво, дълго, да ми висят кабели на главата и да живеят двеста идиоти.

То е психология: Като има много хора и стават анонимни. Все ще се намери един да мърля и да не плаща. И другите почват и те: "А щом тоя и аз няма да плащам, чистя снега и т.н." Получава се лавинообразен процес, който накрая завърша еднакво и за панелката и за новата "панелка"

Гледам и в центъра - стария блок е 15 метра. Новия 25 метра +20 подпокривно....

Да еб.. тая алчност.....

Баджанакът у Испания живее на 60 км от работа и стига за 50 мин с влака или за 40 с кола.

Аз 10 км ги взимам за час....

Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                Аз също не харесвам да живея в блок. Но поне може да чисто и озеленено, нали?

Коментар

Някои са си свикнали в кочинката... Естествено е за тебе да предпочиташ панелката, на друго място би изпаднал в културен шок. Ника ти подхожда, както и голият задник, който си изпляскал

Еееееххххх, буби, буби, и ти като другия крупен имотаджия се оказа въздух под налягане - Лорда 31 живее на гара Подуене къде чува всичкия шум от влакове, самолети, трамваи и коли (мястото наистина е уникално от тази гледна точка, а ако някога прокарат и метро там, ще има пълната възможност да си шитне копторчето с обява - уникален шум - всички известни превозни средства/без кораби/) и зимата не смее да се отвори прозорците, защото съседите му са на дърва и окаждат цялата околия. Ти пък се оказа, че си в Цариградски - мани, мани, ебати инвеститорите имаме тук, не е истина просто

Като изклщчим личните нападки относно ника и аватара ми - между другото много по-хубав от грозната мутра, която се блещи от твоя, ще ми коментираш ли тази част от поста:

ова е прочутия комплекс Цариградски, който се намира на едно от най-насраните места в София - на края на Дружба 2, близо до Тец и под прахоляка на Цариградско шосе и борсата в Горубляне. Връзката му с Цариградско е един ултра селски "път", на който винаги има милиционерчета от КАТ и е фул с дупки и кал, метрото е само мираж - макр и близо по права линия, реално си е на над 2 км и то ако ходиш в калта, която опасва комплекса, а единственото му предимство е, че наблизо има ЛИДЛ и цените на квадрат бяха по 450 евро в бума. С две думи - лоу цост на лоу коста. Трябва да си доста малоумен да живееш там - като се изпикаят в Младостите и всичката смрад идва при теб

И би ли обяснил кое от написаното не е вярно - успех с "имотеца". Апропо, колко им искат вече на Цариградските комплекси - 1000-1500 евро или нагоре
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от assfucker Разгледай мнение
                    Sebulba - помияри като теб ги мачкам с колата по улиците
                    Хе-хе, хора като тебе няма как да се срещнат с хора като мене Освен като ми лъскате обувките де...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Възможно е само ако вече се събират от мутри. Но ако към досегашния тормоз се прибави и рекета, то цените на тези жилища ще се изравнят със земята. Хората от там ще избягат обратно в панелките на Люлин и Младост...
                      Това ли е твоята мечта:

35 лева на месец, бати мизерниците...

Коментар

• Sebulba - помияри като теб ги мачкам с колата по улиците

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                          севулва бих купил апартамент в тва блок4е при 2 условия

парвото е да ми бъде продадено на 40 евро на квадрат

второто е да се подпише договор с вси4ки останали обитатели 4е имам тяхното разрешение да сера в градинката пред блока

не вярвам някой от контрагентите да има проблем с това
                          Ти и себеподоните ти определено нямате такъв проблем, така си живеете. За да ти продадат такъв апартамент за 40 евро на кв., треба да е заедно с ипотека от поне 800 еврака на кв.

Коментар

• Първоначално изпратено от stdmv Разгледай мнение
                            Не знам как са вътре. Отвън изглежда зле и нескопосано.
                            Не требе толкоз да те притеснява как
                            изглежда отвънка, а требе
                            да те притеснява как е изпълнен
                            като строителство !!!!!
                            ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
                            http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Ако пуснеш актуално съобщение (примерно към Ноември), ще видиш рязко подобрение на събираемоста
                              Възможно е само ако вече се събират от мутри. Но ако към досегашния тормоз се прибави и рекета, то цените на тези жилища ще се изравнят със земята. Хората от там ще избягат обратно в панелките на Люлин и Младост...
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• .....

севулва бих купил апартамент в тва блок4е при 2 условия

парвото е да ми бъде продадено на 40 евро на квадрат

второто е да се подпише договор с вси4ки останали обитатели 4е имам тяхното разрешение да сера в градинката пред блока

не вярвам някой от контрагентите да има проблем с това
                                Last edited by zloblivi_podritvaniq; 06.01.2011, 15:08.

Коментар

Working...
                                X