IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .....

може българина да ме4тае и за нещо пове4е от панелка но да няма необходимия доход

бедна страна сме
    трябваше да се съобразите с това

Коментар

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
      То затова е готино да живееш в малка тухлена кооперация като мен . Само, че винаги имаш риска някой разбран съсед да продаде на някое говедо, дето си вика 10-на пубери да слушат техно транс в 3 сутринта и да се дрогират ... А ЕПК от 16 етажа е малка галактика от взаимотношения. Кардиналното решение е държавата да се намеси и тези финансови въпроси по поддръжката да бъдат уредени на устойчива основа. Като не плащаш, намесва се ЧСИ и ти обявява апартамента на търг за под наем, докато не се издължиш за поддръжката пропорционално на идеалните части дето притежаваш. Защото и новото строителство след само 10 години вече няма да е ново и ще му е дошло времето за боя по фасада, коридорите, хидроизолация на покрива, санировка на околоблоковото пространство.

Така е. Време е хората да почнат да си плащат за това че притежават недвижим имот.... Тогава ще започне българина да се замисля. Ама сме като кучета - само тояга ни действа. Иначе за ЕПК - през социализма ни бутнаха къщите и построиха ЕПК на военните и ни дадоха апартаменти. Нямаш представа какво е като минат 10 години и тия вече бивши военни, събрани от кол и въже селяни (нямаше във входа нито един освен собствениците да е от София) какво направиха с блока.... Естествено по платежоспособните веднага се изнесохме. До едно време го давах под наем ама като вече нямаше и балъци дето и под наем да живеят в тази среда на други нарематели, алкохолици, курви и престъпници (децата на военните са уникална зараза) смених 10теина наематели и трябваше да го давам или на студенти или на строители (и двата вида въпреки претенциите граничат с прасетата) и го продадох.....

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
        аз то4но за германския говоря на месе4на база
        има и субиндикатори индекса

спада на поръ4ките за потребителски стоки може да се приеме 4е идва от еврозоната засега
        оба4е оптимизма за американския консуматор още е в сила

така 4е ше 4акаме
        Германски на месечна база за вътрешно
        потребление беше по-малък,но
        компенсираше с външни поръчки.
        Гледай годишната база.
        Над 20 % си е свят разтеж !!!!
        ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
        http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
          Е ти чак сега ли разбра? 90%, че и отгоре от българите са жалки, долни мизерници. Идеалът им са панелка в Младост/Люлин/Дружба/Надежда и фолксваген голф (тройка, на газ) паркиран отпред. Това е. А ти тука искаш такива индивиди да се бъркат по 35 лева на месец. Абсурд. На тия и 3 лева на месец за чистачка им се вижда много. Ще гази в кал и боклуци до входа на жилището, но няма да се хване да изчисти или да плати на някого да свърши тая работа, за да не се мине случайно.
          хихи

и що като българина е мизерник и ме4тае за голф номер 2 строихте като бесни престижни локации с "екстри" към тях

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
            Нищо не разбрах?
            Е, хайде не е за сефте... Ти вече 3-та година се оглеждаш жално жално и все това повтаряш.

Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
            Т.е. очакваш някой да ти поддържа частния имот безплатно?
            Очаквам ако не съм доволен от съответната фирма да мога да я сменя... Само че, въпреки че имотът ми частен, аз по никакъв начин не мога да се отърва от тях и да ги сменя. Това е ситуацията с тъй наречените комплекси от затворен тип... Заробен до гроб да доплаща всеки месец за жилището си което уж вече е частно и негово, ама не съвсем... Практически живеят под наем, въпреки че са платили за жилището си!!!
            Last edited by Forex Master; 06.01.2011, 16:04.
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
              Е ти чак сега ли разбра? 90%, че и отгоре от българите са жалки, долни мизерници. Идеалът им са панелка в Младост/Люлин/Дружба/Надежда и фолксваген голф (тройка, на газ) паркиран отпред. Това е. А ти тука искаш такива индивиди да се бъркат по 35 лева на месец. Абсурд. На тия и 3 лева на месец за чистачка им се вижда много. Ще гази в кал и боклуци до входа на жилището, но няма да се хване да изчисти или да плати на някого да свърши тая работа, за да не се мине случайно.
              Нямаш представа колко си прав.. И именно тази утайка от панелите и пернишките голфове ще ни задуши държавата....И спасение няма. Странно им е устроена психиката на подобен тип хора и не се поддават на никакво обучение.... Те си знаят - имам пари, купувам голф, имам повече палзма, повече женя се за жена по нечистоплътна и от мен за да не и смърдя, повече купувам апартамент в голям град, две дебели и комплексирани от амбициите на родителите деца пушещи коз и умират без да оставят следа в историята, после дебелите деца продават всичко и стават утрепки у нас или в чужбина - и няма никакъв шанс тази верига да се скъса или промени. Трябва нацията да се претопи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana
                Явно си личи че никой от тях няма идея какво е да живееш във ЕПК от 16 етажа в който и да е столичен квартал и какви утрепки ще му се наложи да търпи по цял ден...
                То затова е готино да живееш в малка тухлена кооперация като мен . Само, че винаги имаш риска някой разбран съсед да продаде на някое говедо, дето си вика 10-на пубери да слушат техно транс в 3 сутринта и да се дрогират ... А ЕПК от 16 етажа е малка галактика от взаимотношения. Кардиналното решение е държавата да се намеси и тези финансови въпроси по поддръжката да бъдат уредени на устойчива основа. Като не плащаш, намесва се ЧСИ и ти обявява апартамента на търг за под наем, докато не се издължиш за поддръжката пропорционално на идеалните части дето притежаваш. Защото и новото строителство след само 10 години вече няма да е ново и ще му е дошло времето за боя по фасада, коридорите, хидроизолация на покрива, санировка на околоблоковото пространство.

Коментар

• Доста дълго ме човърка откъде знам панелката на снимката, която Себулба пусна.

И се сетих, че там в горния ляв ъгъл е панелята на Лорда31

Коментар

Това ли е твоята мечта:

35 лева на месец, бати мизерниците...
                    Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Хахахаха... Тук виждам предстоящи огромни печалби за адвокати и съдии за години наред...Тези така са се насадили, че децата им и внуците им ще ги псуват докато са живи, че са купили хапартаменчита в такъв комплекс!
                      Абонирани са... Това е сериозен недостатък навсякъде при комплексите. Както е казал един поет "Не е проблем, че в живота ти го вкарват понякога, проблемът е, че като ти го вкарат не щат да си го извадят"

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        За едни не бяха добри, но ако
                        забеляза германските бяха над 20%
                        на годишна база!!!!
                        Та за свадба а за друг брадва
                        хаха сетих съ......
                        На предните избори имаше един клип
                        с брадва. За кои ли беше предназначена ???
                        аз то4но за германския говоря на месе4на база
                        има и субиндикатори индекса

спада на поръ4ките за потребителски стоки може да се приеме 4е идва от еврозоната засега
                        оба4е оптимизма за американския консуматор още е в сила

така 4е ше 4акаме

Коментар

Форка, той в момента може да продаде с печалба. То Лубрито сега му дава почти парите, които е платил (началото на 2007 !), което означава, че реалната цена е някъде 40-50% нагоре...
                          Между другото, доста силен спад на безработицата в Америка? Май няма да се окаже стагфлация, нито някакво друго животно, както е според Анона, ами просто една силна инфлация, безжалостно ръфаща депозитите... А?
                          Както казва бай МарАнди,

Ърмммм

Добре че съм в добро настроение

Много бързо забравяш или си изопачаваш думите ми. Ако си забравил да ти напомня, че казах 450-500 еврака за добър район. Много важно условие. И тъй като не знам всичко новопостроено в София, не знам и твойто комплексче къде се намира.
                          Обаче след помощта на колегите във форума комплексът ти се локализира
                          Ърммм, след отчитане на мястото и големите проблеми с мениджмънта мисля, че трябва да платиш, за да отиде някой да живее там

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            ахам, сега разбрах що си толкова неориентиран за имотите в София - то и мен да ме закарат в Кайсиева градина и да ми обяснят, че е топ локация, може и аз да се вържа

Успех с имотите във Варна - хубав град, с хубави жени и не лоша инфраструктура, ама малко студено зимъс и ниски заплатки, та бая народ надойде в София, а пък мйекането малко ме дразни, ако е от мъж - от жена някакси секси стои
                            Ниските заплати са добре за тези които плащат заплати. Зимъс ходим на почивка на юг. Там е топло. А чистотата на шопския говор няма да коментирам

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                              фабри4ните поръ4ки също не бяха добри

consumer goods падат
                              За едни не бяха добри, но ако
                              забеляза германските бяха над 20%
                              на годишна база!!!!
                              Та за свадба а за друг брадва
                              хаха сетих съ......
                              На предните избори имаше един клип
                              с брадва. За кои ли беше предназначена ???
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                за безработицата в САЩ нека видим утре каква ще е.

А за животното:
                                Днешните продажби на дребно в Еврозоната на месечна база:
                                EUR Retail Sales m/m Реални: -0.8% Очаквани: 0.3%

Не знам как при тези падащи продажби ще се надуе "ръфаща" инфлация, но да видим.
                                фабри4ните поръ4ки също не бяха добри

consumer goods падат

Коментар

Working...
                                X