IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex
    Това е по-лошо и от робство... Тези щастливи новодомци не са даже наематели. Те са с правата на наематели, но със задълженията на собственици сами да си плащат данъците и издръжката по апартаментите. Те, за разлика от наемателите, не могат да си съберат бохчите и да се изнесат другаде, защото апартаментът им докато е техен ги задължава да си плащат ежемесечно данък "поддръжка" независимо дали е обитаем или празен...
    Ей, голяма драма за тия 35 лева на месец ... Ти си сигурно зомбито от 17-я етаж на ЕПК-то дето не искаше да дава 10 лева за асансьор, щото си наемател и предпочиташ да катериш.

И ти като си наемател и си изнесеш бохчите, де ще идеш? При друг хазаин да ти се качва на главата. С повече кофти късмет, може даже се озовеш в ръчичките на Лендлорда. А с уникално гаден късмет ще делкаш панелката на Лендлорда като съквартирант на Лубриканта ...

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
      преди време асен казваше - българина е дойна крава но и той си има лимит

аз казвам 4е българина е дойна крава но няма лимит
      може да бъде доен ве4но, докато умре
      и нито ще помръдне нито ще каже нещо
      Тук си изключително прав. И понеже няма лимит, това е една от причините довели до балонизирането на пазара на имоти. Ако се проследи годишната печалба на мобилните оператори от началото на дейността им на нашия пазар отново ще се убедим че лимита липсва.
      Основна причина за това е ниската или изобщо липсваща финансова култура на българина. Той като седне на чашка се хвали колко тънко е минал при покупката на нещо, а всъщност не си признава че в желанието си да има нещо е готов да свали и ризата от гърба си.

Коментар

• А какво става с парите на хората, платили "на зелено" в подобни комплекси?
        Горят ли на 100%? Всъщност са повече от 100%, като добавим и лихви по евентуални кредити.

Израелци фалираха с комплекс в Бистрица
        http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=514715
        Last edited by anon6706; 06.01.2011, 17:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Затова и комплексите се казват "от затворен тип". Само дето доскоро повечето хора си мислеха, че посоката на затваряне е "отвън навътре", пък то било обратното.
          Това е по-лошо и от робство... Тези щастливи новодомци не са даже наематели. Те са с правата на наематели, но със задълженията на собственици сами да си плащат данъците и издръжката по апартаментите. Те, за разлика от наемателите, не могат да си съберат бохчите и да се изнесат другаде, защото апартаментът им докато е техен ги задължава да си плащат ежемесечно данък "поддръжка" независимо дали е обитаем или празен... Единственият им шанс е да го продадат на някое друго още по-глупаво от тях самите камилче. Или просто да го зарежат... и след някоя друга година съответната фирма да си го вземе обратно поради натрупаните задължения... Ех, че кеф а? Продаваш на някой нещо и след някоя друга година той е принуден да ти го върне обратно без никаква компенсация!!!
          Last edited by Forex Master; 06.01.2011, 17:17.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• .....

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Разбира се. Купувам си парцелче. Построявам си комплексче от затворен тип. Законът е врата у поле... Печалбата ми е над 250%. Ето защо без затруднение запазвам 50% за себе си и ги давам под наем /па и празни да стоят, къв е проблема/, а останалите продавам на щастливи камилчета.

Тези камилчета вече са ми роби! Те ще плащат данъци на държавата, но и данъци към мен ЗАВИНАГИ. Защото таксите за "поддръжка" ще са тасива каквито аз кажа че са! И никой копче не може ми каза! Осигурявам себе си и бъдещите поколения во веки веков с робите на които съм продал апартаменти, в които те практически са не собственици а наематели!
            ....
            Last edited by zloblivi_podritvaniq; 06.01.2011, 17:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Разбира се. Купувам си парцелче. Построявам си комплексче от затворен тип. Законът е врата у поле... Печалбата ми е над 250%. Ето защо без затруднение запазвам 50% за себе си и ги давам под наем /па и празни да стоят, къв е проблема/, а останалите продавам на щастливи камилчета.

Тези камилчета вече са ми роби! Те ще плащат данъци на държавата, но и данъци към мен ЗАВИНАГИ. Защото таксите за "поддръжка" ще са тасива каквито аз кажа че са! И никой копче не може ми каза! Осигурявам себе си и бъдещите поколения во веки веков с робите на които съм продал апартаменти, в които те практически са не собственици а наематели!
              Затова и комплексите се казват "от затворен тип". Само дето доскоро повечето хора си мислеха, че посоката на затваряне е "отвън навътре", пък то било обратното.
              Last edited by anon6706; 06.01.2011, 17:05.

Коментар

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Това е от статията за Цариградски.
                  Счупването на стъпалото сигурно е причинено от изпускане на тежък богаташки куфар от горд собственик на апартамент.
                  Този материал явно е най-подходящият за стълбище на входа. Очаквам скоро в останалите стъпала птици да си издълбаят дупки за гнездене.

Дано Господ ни пази от земетресение. Нещата ще бъдат трагични.
                  Last edited by anon6706; 06.01.2011, 16:43.

Коментар

• .....

преди време асен казваше - българина е дойна крава но и той си има лимит

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                      По договор може да се смени с решение на ОС.
                      Не може! Съответната фирма има блокираща квота!... Роб до гроб. И ти, и децата ти, и внуците ти, и т.н... Да си мислил, когато си купувал частен имот ВЪТРЕ в друг частен имот!!!

Коментар

• .....

....
                        Last edited by zloblivi_podritvaniq; 06.01.2011, 16:25.

Коментар

за годишна база мисля 4е не му е дошло времето още

но както и да е
                          и на годишна и на месе4на ръзтежа е сриозен но това няма зна4ение защото е изцяло от investment goods
                          а consumer goods пaдaт и не бих казал 4е тенденцията е кой знае какво
                          Сега........
                          Еххххххххх
                          Годишна база е дадения месец спрямо
                          същия месец миналата година.
                          Годишна база му се вика
                          това сравнение !!!!
                          ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
                          http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

може българина да ме4тае и за нещо пове4е от панелка но да няма необходимия доход

бедна страна сме
                            трябваше да се съобразите с това

Абе през годините българина разви сиромашка психика и не е до парите. Дори и да има пари просто трянсформира панелката в апартамент в "южнитИ квартали на София" и голфа в Нисан Кашкай.... Просто това му е максимума - да живее в бетонена кутийка и да има с какво да си оди на село да си види родата.... Иначе бедният българин е мит - ние нямаме пари защото нямаме финансова култура (всичко е бетон и депозити)..... Просто сме си мизерници по душа....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Е, хайде не е за сефте... Ти вече 3-та година се оглеждаш жално жално и все това повтаряш.
                              Трета година си ти тука.. Какъв ти беше стария ник отпреди кризата? Аз от шест години съм тука и нямам причина да си сменям ника...

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Очаквам ако не съм доволен от съответната фирма да мога да я сменя... Само че, въпреки че имотът ми частен, аз по никакъв начин не мога да се отърва от тях и да ги сменя. Това е ситуацията с тъй наречените комплекси от затворен тип... Заробен до гроб да доплаща всеки месец за жилището си което уж вече е частно и негово, ама не съвсем... Практически живеят под наем, въпреки че са платили за жилището си!!!
                              По договор може да се смени с решение на ОС. Ама мизерниците искат хептен без пари

Коментар

• .....

Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                Германски на месечна база за вътрешно
                                потребление беше по-малък,но
                                компенсираше с външни поръчки.
                                Гледай годишната база.
                                Над 20 % си е свят разтеж !!!!
                                ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
                                http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
                                за годишна база мисля 4е не му е дошло времето още

но както и да е
                                и на годишна и на месе4на ръзтежа е сриозен но това няма зна4ение защото е изцяло от investment goods
                                а consumer goods пaдaт и не бих казал 4е тенденцията е кой знае какво

Коментар

Working...
                                X