IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
    И как точно са принудени ?
    С договор, който е вписан в нотариалния акт Фирмата, която поддържа може след определен период за замени или да се премахне, по решение на общото събрание, където обаче за щастие селтаците са малцинство

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
      Във въпросния комплекс са принудени да дават, така, че всичко е О.К. Естествено е, че винаги ще има недоволни селтаци, дето са си свикнали с кочината и все много им се вижда.
      Ако разгледаш внимателно сайта, дето го беше постнал някой по-долу, ще видиш, че събираемостта на таксите в Цариградски комплекс е 20-30%.
      Ето ти едно мое мнение от темата за затворените комплекси от 29.02.2008. Дали съм се оказал пророк, а? :-D
      Първоначално изпратено от harpoon Разгледай мнение
      Аз мога да се закълна, че на втората година от населването на Winslow Gardens (ако въобще бъде построен, в което дълбоко се съмнявам), охрана няма да има, оградата ще е полусъборена, а металните решетки и орнаменти - окрадени, басейнът ще се пълни само с шума, а по полянките ще скиторят бездомни песове. Тоест, картинката ще бъде точ в точ същата като във всеки друг краен софийски квартал. Те новодомците в обикновените блокове се скръндзявят за 5-6 лева месечен членски внос, а вие се надявате всички да плащат 7 Евро на квадрат годишна такса.
      Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

Във въпросния комплекс са принудени да дават, така, че всичко е О.К. Естествено е, че винаги ще има недоволни селтаци, дето са си свикнали с кочината и все много им се вижда.
        И как точно са принудени ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Пак в тоя ред на мисли - панеляка на втората снимка май е за предпочитане, особено ако е на читава локация, че не го знам къде е.........
          Не знам къде е панелката , но може
          да е на 50 метра от прословутия
          'ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС'
          Топ локейшън както се казва
          И да не е там, там си имат същите,
          даже на 400-500 метра са прословутите
          мангалски блокове на Дружба 1
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
            Ти си си ти. Аз също бих давал даже не по 35, ами по 50 лева, за да ми поддържат обюите части чисти и спретнати. Само че такива сме малцинство. В блокчето, в което живея, примерно не се събират инвестиционни вноски. Никой не ще да плаща. Само за чистачка и за асансьор се събират, и то с 300 зора.

Коментар

• Пред блока седи един стар Фиат. Пише продава се.

И той си мечтае да го продаде за 150 хил и да вземе мерцедес...ама....

Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
              булба само да те подсетя във връзка с по долу казаното

нали се сещаш 4е който иска постепенно да мигрира от панел в ново ще трябва да продаде панела
              а как ще го продаде като вси4ки искат ново

Коментар

Ха-ха. Ми това е смешно. Естествено, че никой не бачка за без печалба. Градинките се подстригват ежеседмично, охраната е 24 часа, чисти се ежедневно и всичкото това излиза около 35 лева/месечно за апартамент 65 кв., или около 50 ст. / кв. без ДДС. Ако бях аз с кеф щях да ги давам.

Прилича ли ти на нещо дето се чисти и подстригва веднъж годишно? Щото имам представа какво е райграс, вервай ми...
                Ти си си ти. Аз също бих давал даже не по 35, ами по 50 лева, за да ми поддържат обюите части чисти и спретнати. Само че такива сме малцинство. В блокчето, в което живея, примерно не се събират инвестиционни вноски. Никой не ще да плаща. Само за чистачка и за асансьор се събират, и то с 300 зора.
                Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• .....

булба само да те подсетя във връзка с по долу казаното

нали се сещаш 4е който иска постепенно да мигрира от панел в ново ще трябва да продаде панела
                  а как ще го продаде като вси4ки искат ново

Коментар

• Нова и стара панелка.

Все панелка. Все идиоти живеят с лопата да ги ринеш. И всеки мърля никой не пази.

Как не видях един блок различен от китайска стена, с провесени кабели (да слагаш гащи на тях)?!

Тая новата панелка сигурно няма една правоъгълна стая и спалня над 8 квадрата.

Отделно вече са накацали чиниите по балконите. Нямаха 2 лв за гофрети за кабели вътре за кабелна и интернет ли?!

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    гледам, че част от народа не знае кой е комплекса - ами това е прочутия комплекс Цариградски, който се намира на едно от най-насраните места в София - на края на Дружба 2, близо до Тец и под прахоляка на Цариградско шосе и борсата в Горубляне. Връзката му с Цариградско е един ултра селски "път", на който винаги има милиционерчета от КАТ и е фул с дупки и кал, метрото е само мираж - макр и близо по права линия, реално си е на над 2 км и то ако ходиш в калта, която опасва комплекса, а единственото му предимство е, че наблизо има ЛИДЛ и цените на квадрат бяха по 450 евро в бума. С две думи - лоу цост на лоу коста. Трябва да си доста малоумен да живееш там - като се изпикаят в Младостите и всичката смрад идва при теб.

Всъщност, сега лато се сетя, преди 2-3 години имаше статии как футболисти на Челси си били купували там, та знам ли може да е чудо на чудесата.

Пак в тоя ред на мисли - панеляка на втората снимка май е за предпочитане, особено ако е на читава локация, че не го знам къде е.........
                    Last edited by stdmv; 06.01.2011, 14:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      гледам, че част от народа не знае кой е комплекса - ами това е прочутия комплекс Цариградски, който се намира на едно от най-насраните места в София - на края на Дружба 2, близо до Тец и под прахоляка на Цариградско шосе и борсата в Горубляне. Връзката му с Цариградско е един ултра селски "път", на който винаги има милиционерчета от КАТ и е фул с дупки и кал, метрото е само мираж - макр и близо по права линия, реално си е на над 2 км и то ако ходиш в калта, която опасва комплекса, а единственото му предимство е, че наблизо има ЛИДЛ и цените на квадрат бяха по 450 евро в бума. С две думи - лоу цост на лоу коста. Трябва да си доста малоумен да живееш там - като се изпикаят в Младостите и всичката смрад идва при теб.

Всъщност, сега лато се сетя, преди 2-3 години имаше статии как футболисти на Челси си били купували там, та знам ли може да е чудо на чудесата.

Някои са си свикнали в кочинката... Естествено е за тебе да предпочиташ панелката, на друго място би изпаднал в културен шок. Ника ти подхожда, както и голият задник, който си изпляскал

Коментар

О.К., какво ще кажеш за това? В София е

И това:

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
                          Преди ден-два мина този линк: http://sbp-dalavera.blogspot.com/ и на неговия фон твоето изказване за "качествената среда" звучи като нескопосан опит за шега
                          Ха-ха. Ми това е смешно. Естествено, че никой не бачка за без печалба. Градинките се подстригват ежеседмично, охраната е 24 часа, чисти се ежедневно и всичкото това излиза около 35 лева/месечно за апартамент 65 кв., или около 50 ст. / кв. без ДДС. Ако бях аз с кеф щях да ги давам.

Прилича ли ти на нещо дето се чисти и подстригва веднъж годишно? Щото имам представа какво е райграс, вервай ми...
                          Last edited by SEBULBA; 06.01.2011, 14:01.

Коментар

Ъхъ. Който има възможност постепенно ще мигрира, . Хората обичат да живеят в качествена среда.
                            Повтарям: 100% обезпечение с подземни паркоместа (наземните отделно), парно, озеленение , тротоари, улици, детски площадки, 24 ч. охрана, поддръжка на общи части, скоро и метро на близо.
                            Преди ден-два мина този линк: http://sbp-dalavera.blogspot.com/ и на неговия фон твоето изказване за "качествената среда" звучи като нескопосан опит за шега

Коментар

• Първоначално изпратено от scorpio_85 Разгледай мнение
                              ...Наемодателя - дядо на 85 на тухлена кооперация от 52 година иска по 950 Е за 98 м2, но желещи няма. ..

Туй сериозно ли?! Във Варна?

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                                ок
                                успех ти пожелавам
                                Аз успеха съм го постигнал, на мерси все пак!

Коментар

Working...
                                X