IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Ето тук е разковничето. Аз също плащам толкова за СОТ, НОООО можем и двамата да спрем да плащаме, ако финансите ни се сговнят по някое време, не дай си Боже!
    В комплексите няма не мога и не искам. Като станат много неможещите или неискащите - става развалина всичко, ама някои хора са плащали базнословни цени на кв/м точно заради едни бъдещи удобства в такива комплекси.
    за мен вси4ко си е справедливо
    искал си да живеш в такъв комлекс
    съгласил си се да плащаш

а и всяка една услуга не можеш да спреш да я плащаш защото живееш там и не можеш да спреш да я ползваш

а щом ползваш нещо трябва да си платиш
    тая фирма да не работи за тоя дето духа

Коментар

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
      Виж, Анон, в тия форуми е пълно с дървени философи. Някаква фирма иска по 35 лева на апартамент на месец, за асансьор, стълбищно осветление, охрана, почистване, изпълнение на изискванията като домоуправител пред Топлофикация, поддържане на градинките. Тази сума си е доста добра оферта и се появява некъв вечен квартирант Форекс дето почва да обяснява колко е несправедливо, какво робство е да плащаш 35 лева за чистота, охрана и поддръжка. Че аз само за СОТ-а давам 20 лева на месец ...

Кефят ме хора като Dimi дето са продали панелка в Младост на върха през 2008-а и са взели нещо на половин цена в Дианабат сега. Евала! Ама разни вечни квартиранти да ми обясняват кви са Енвеститори, като никога не са си купили собствено жилище и колко са хитри като ги дупят хазаите, аре стига ...
      Това, че очевидно имаш проблеми с комшиите си е ясно, ама не е ясно какво е общото между СОТ-а и 35 лева за поддръжка и Дими и айретен наематели, които ги дупели хазяите... Нещо много си зле настроен към наемателите, така разбирам...

Коментар

Някаква фирма иска по 35 лева на апартамент на месец, за асансьор, стълбищно осветление, охрана, почистване, изпълнение на изискванията като домоуправител пред Топлофикация, поддържане на градинките.
        Когато някой прочете последните 3 дописки и започне да се изказва и да критикува рискува да изглежда като глупак...

Говорим за съвсем други неща, мойто момче. Чети преди да даваш квалификации. Става въпрос ето за такива случаи:
        Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
        Преди ден-два мина този линк: http://sbp-dalavera.blogspot.com/ и на неговия фон твоето изказване за "качествената среда" звучи като нескопосан опит за шега
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
          според мен тези плащания трябва да се знаят
          предварително от всеки един купува4
          предполагам 4е договор се подписва

а ако по някъкав на4ин те поставят пред свършен факт това си е измама
          Че тези апартаменти в комплекси да не се продават със тежести? Трябва да има договор за поддръжка, подписан за да е валиден. Освен това няма всеки договор може да се развали...
          а ве като чета днешната дискусия -

пфууу, българска му работа,

едни мамят новодомците с доживотна издръжка, други на 10-тия етаж не искат да си плащат асансьора и на иксеосчито му избиват бушоните, а ве хляб да има за адвокатите...
          пълна трагедия

Коментар

Виж, Анон, в тия форуми е пълно с дървени философи. Някаква фирма иска по 35 лева на апартамент на месец, за асансьор, стълбищно осветление, охрана, почистване, изпълнение на изискванията като домоуправител пред Топлофикация, поддържане на градинките. Тази сума си е доста добра оферта и се появява некъв вечен квартирант Форекс дето почва да обяснява колко е несправедливо, какво робство е да плащаш 35 лева за чистота, охрана и поддръжка. Че аз само за СОТ-а давам 20 лева на месец ...
            Кефят ме хора като Dimi дето са продали панелка в Младост на върха през 2008-а и са взели нещо на половин цена в Дианабат сега. Евала! Ама разни вечни квартиранти да ми обясняват кви са Енвеститори, като никога не са си купили собствено жилище и колко са хитри като ги дупят хазаите, аре стига ...
            Ето тук е разковничето. Аз също плащам толкова за СОТ, НОООО можем и двамата да спрем да плащаме, ако финансите ни се сговнят по някое време, не дай си Боже!
            В комплексите няма не мога и не искам. Като станат много неможещите или неискащите - става развалина всичко, ама някои хора са плащали базнословни цени на кв/м точно заради едни бъдещи удобства в такива комплекси.

Коментар

• .....

сега оба4е е много интересен момент

цените пак са добри в сравнение с последните 20 години въпреки 4е падат

но сега е момента в който всъщност имотите за пръв път падат
              това не се е слу4вало досега и ще е голямо увеселение
              Last edited by zloblivi_podritvaniq; 06.01.2011, 18:19.

Коментар

• на мен все още ми е трудно да си обясня какво по то4но си мисли българина като държи по 4, 5 имота

аз ли4но познавам доста такива хора и винаги съм се 4удел защо ги държат тея панели

дори когато цените бясно подско4иха никой не си и помисли да си продава имота

някои до старини не ги продават
                инресно ми е какво си мислят тези хора
                гледа в преста имота се ка4ва и си вика
                ей днес съм още по богат ..... а живее като скот
                в същото време

може би е навик от комунизма
                не знам как е било но са ми казвали 4е имота се е смятал за голяма работа

Коментар

• Първоначално изпратено от anon
                  При тези комплекси е извиване на ръце. Нямаш избор, освен да плащаш.
                  Не твърдя дали сумата от 35 лв. е голяма или малка. Несправедливо е ценообразуването й в повечето случаи.

Коментар

Повечето закупили започнаха сега да се ограмотяват и да разбират какво точно са подписвали тогава.
                    Пък и по онова време беше - Купуваш нещо за 100 000 евро, а то щяло да стане 200 000 след две години.
                    Какво ти пука за разни "дребни" доживотни разходи.
                    да вярно е 4е на емоции беше вси4ко

Коментар

Повечето закупили започнаха сега да се ограмотяват и да разбират какво точно са подписвали тогава.
                      Пък и по онова време беше - Купуваш нещо за 100 000 евро, а то щяло да стане 200 000 след две години.
                      Какво ти пука за разни "дребни" доживотни разходи.

Коментар

• .....

аз не 4етох внимателно но да питам

вси4ки заедно ли върви в този комлекс
                        или тези услуги се появяват в последствие?

Коментар

• .....

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Говорим за закупилите вече.
                          Поне аз така разбирам Форекс Майстора.

Коментар

извиване на ръце е донякъде защото ако искаш може и да не купиш то4но там
                            Говорим за закупилите вече.
                            Поне аз така разбирам Форекс Майстора.

Коментар

Ixeos, Форекс Майстора е прав.
                              При наемите имаш пазарни принципи - търсене/предлагане.
                              Не твърдя дали сумата от 35 лв. е голяма или малка. Несправедливо е ценообразуването й в повечето случаи.
                              извиване на ръце е донякъде защото ако искаш може и да не купиш то4но там

както винаги виновен е не този който съставя договора а този който приеме условията

Коментар

Ей, голяма драма за тия 35 лева на месец ... Ти си сигурно зомбито от 17-я етаж на ЕПК-то дето не искаше да дава 10 лева за асансьор, щото си наемател и предпочиташ да катериш.

И ти като си наемател и си изнесеш бохчите, де ще идеш? При друг хазаин да ти се качва на главата. С повече кофти късмет, може даже се озовеш в ръчичките на Лендлорда. А с уникално гаден късмет ще делкаш панелката на Лендлорда като съквартирант на Лубриканта ...
                                Ixeos, Форекс Майстора е прав.
                                При наемите имаш пазарни принципи - търсене/предлагане.

Коментар

Working...
                                X