Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Never underestimate the predictability of stupidity
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеОтговора ти общо взето нищо не означава...
Въпроса е КАКВО искаш да си купиш, къде и за колко, а не дали можеш да си го позволиш или не.
То и аз искам 20-стаен с олимпииски басейн и собствено голф игрище и по-възможност по-достъпен за да не тегля кредит... ама нъц...
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИскаш ли аз да ти отговоря, но отговорът може и да не ти хареса.
Ако не говорим за спекулативна покупка, то бих ти отговорил: На цена, при която няма да се налага да взимам заем.
Въпроса е КАКВО искаш да си купиш, къде и за колко, а не дали можеш да си го позволиш или не.
То и аз искам 20-стаен с олимпииски басейн и собствено голф игрище и по-възможност по-достъпен за да не тегля кредит... ама нъц...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеКолкото дойде
Явно са някакви лесни пари за харчене
Да не са кредитни бря ?????--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеTва колко квадрата е дето даваш 70К евра?????Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеЧестно казано когато се застрояваше Банско всички инвеститори мислехме че основните туристи ще са Гърци и македонци... Мамата на курорта я ебаха, алчните копеленца със апартмънт хаусите дето застроиха града....За съжаление очакванията ни се оказаха доста над реалността (аз имам проекти в банско, Добринище и Разлог за над 15 000 РЗП, на различни фази от развитието им)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение4-стаен (разбирай - с 3 спални), непреходен апартамент, ново строителство, с два гаража или поне паркоместа. Без първи и последен етаж. В краен случай може и мезонет, но там изискванията ми са повечко. Кварталът е без особено знаение, защото според мен всичките са еднакви, все пак ако може да не е в панелно гето тип Надежда, Люлин, Дружба, Младост, Обеля.
Цена до 70 000 Евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение4-стаен (разбирай - с 3 спални), непреходен апартамент, ново строителство, с два гаража или поне паркоместа. Без първи и последен етаж. В краен случай може и мезонет, но там изискванията ми са повечко. Кварталът е без особено знаение, защото според мен всичките са еднакви, все пак ако може да не е в панелно гето тип Надежда, Люлин, Дружба, Младост, Обеля.
Цена до 70 000 Евро.--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеРапане , накъде заби пък ти - кръстопът, ЕС...
Аз говоря - достъп до големите градове, никой не мисли за кръстопъти и ЕС в контекста Банско хахахаха, селото убито!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеЩе ти задам директен въпрос... Очаквам сериозен отговор.
На каква цена си склонен да закупиш жилище в София? В кой квартал и какви са ти изискванията към имота?
Цена до 70 000 Евро.Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеЩе ти задам директен въпрос... Очаквам сериозен отговор.
На каква цена си склонен да закупиш жилище в София? В кой квартал и какви са ти изискванията към имота?
Ако не говорим за спекулативна покупка, то бих ти отговорил: На цена, при която няма да се налага да взимам заем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеЕстествено.. България е малка държава на кръстопът, членка на ЕС.. Всичко е въпрос на инфраструктура и цена..
А че банскалии са едни от най алчните хора в държавата спор няма.. Преди години купувахме там един парцел и една 85 годишна баба (от типа "лизгаахте ли се на счи" и "имаате ли се гуде") собственичк, със забрадка и бастунче, като взе да ми говори за кинт, РЗПта и плътност на застрояване щях да се хвърля в Глазне....
Аз говоря - достъп до големите градове, никой не мисли за кръстопъти и ЕС в контекста Банско хахахаха, селото убито!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнениес ниски ценисъщото ще се случи и в софия с презастроените локации
На каква цена си склонен да закупиш жилище в София? В кой квартал и какви са ти изискванията към имота?Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнениевчера бях в Банско
там положението е драматично!!!
така е застроено зверски ,че направи не можете да го познаете . обекти за по десетки милииони седят замразени и празни от 2 години. пазят ги охранители да не ги разграбват . даже на някои май нямаше и пазачи . над 50 % всичко пустее . а повечето сгради са почти готови. в смисъл били точно пред завършване . шок и ужас .
не знам точно как ще се излезне от ситуацията.....същото ще се случи и в софия с презастроените локации
Коментар
Коментар