Дива къпана перничанке Ети, още ли модерираш форума?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВеднага ти изброявам няколко- кръстовището на ул.Велчо Атанасов и ул. Блага Димитрова/пред завършване, беше започнат преди 1г./; кръстовището на ул.Юндола и ул. Иларион Драгостинов/на изкоп/; на кръстовището на ул.Тодор Ночев и ул. Голо бърдо в кв.Лозенец/ на зидария/; кръстовището на ул.Република и бул.Ломско шосе в кв.Надежда /пак на зидария/, както и на ул.Свети Климент в близост до кръстовището с Кирил Дрангов /отливане на плочи и колони/ Това само по общи повърхностни наблюдения, и само в три квартала. Нали се сещаш, че за десетки други не знам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДвама луди се събрали и си направили сговорна дружина. Тази инфо е толкова далеч от истината, че може само да ме забавлява!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Darvenata_glava Разгледай мнениеД.Р. ха имах един селски Данчо Рибата, сега май и той е полицай в София. Да не е тоя. Ако вярно служител на МВР прави опити да манипулира пазара би било много жалко. Но в БГ всичко е възможно. Защо полицай да не притежава имоти в пъти надхвърлящи доходите му. Просто тегли два краедита (те на МВР служителите лесно им дават), изповядва сделката на някаква смешно ниска цена и ето ти доказан доход. И после що ли младите бягат в чужбина и хората са смачкани....
Коментар
-
Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнениеМомчета не му се връзвайте на Собственика.
Много е далече и от голям инвеститор и собственик, вярвайте ми.
Въпросния се казва Д. Р. и работи в МВР.
Само по горната информация трябва да ви е ясно за какъв голям инвеститор става дума. Те там са видни икономисти и спекуланти.
Д.Р. ха имах един селски Данчо Рибата, сега май и той е полицай в София. Да не е тоя. Ако вярно служител на МВР прави опити да манипулира пазара би било много жалко. Но в БГ всичко е възможно. Защо полицай да не притежава имоти в пъти надхвърлящи доходите му. Просто тегли два краедита (те на МВР служителите лесно им дават), изповядва сделката на някаква смешно ниска цена и ето ти доказан доход. И после що ли младите бягат в чужбина и хората са смачкани....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнение
Кажи къде са тия строежи ландлор, поне да има нещо полезно от теб в цялата дискусия. Да ги проверим, да видим нови ли са, стари ли са, строежи ли са, какво са...
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЗабравяш "малката" подробност, че това е начална тръжна цена.
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАз за подобно огромно четиристайно жилище бих дал двойно.
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение...и да те закарам до 10 новоизлюпени строежи в столицата? Ако не искаш, тогава замълчи завинаги!
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеопределено ни мислиш за баламурници ... края на 2007 продаден двустаен за 62000Е - паричките при Мустака (7.5% лихва за над 25 000Е - без други уговорки)
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениесръхпредлагане на апартаменти в София. По НСИ жилищата са около 530 000, а по последното преброяване 631 000. Това значи, че има много много жилищни сгради без Акт 16 и огромно количество празни апартаменти, които ще потискат цените поне едно десетилетие !
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДа тука в този форум всички сте продали в пика
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеАко сложиш 5Кевра на масата бих се занимавал с тебе.
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЗнаеш , че ще паднат още, но си го решил да го направиш, щото жената те кара или пък не ти пука, че ще падат още ,щото си харесал жилището и т.н. и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЕкстра! Предполагам жена ти е очарована от местениците. Ако имаш такава или вече е бивша?Last edited by valio1900; 22.05.2011, 12:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение17 години вече го правя. И ги сменям на 2-3 години, че мебелите и интериора овехтяват, а наемодателите не искат да ги сменят и да освежат с боядисване и т.н. Все си мислят, че е мое задължение, но аз съм упорит като излезе нещо по-луксозно обзаведено и се местя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеА, така а така 2 години под наем е нищо , я се Фърли на 20 години под наем. Какво ти пречи да изкараш под наем до пенсия?+
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеА, така а така 2 години под наем е нищо , я се Фърли на 20 години под наем. Какво ти пречи да изкараш под наем до пенсия?+
че направиш ли ипотека банкерчетата ще ти
сцепят пърдялника от изгодност !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеИзкарани пари не се харчат така. Виж кредит може, но кредити...... И нещо пречи ли ти да изчакаш 2 години под наем?
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеИзкарани пари не се харчат така. Виж кредит може, но кредити...... И нещо пречи ли ти да изчакаш 2 години под наем?
Аз принципно пиша.
Имам си къде да живея !!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеНе съм пил нищо алкохолно днеска
Обяснявам.
Цените са такива каквито са. Факт.
Аз съм сигурен , че тенденцията
за надоле ще продължи заради
посочените по-доле фактори от мен,
както и силно инерционната система!!!
Та решаваш да купиш апартамент,. Купуваш.
Знаеш , че ще паднат още, но си го решил да го направиш,
щото жената те кара или пък не ти пука, че ще падат още ,
щото си харесал жилището и т.н. и т.н.
Достатъчно добре ли го обясних??????
П.П.Не споменавам за инвестиции , щото ,
ако си решил да "инвестираш", а знаеш ,
че още ще падат е малко безумно нали
Коментар
Коментар