IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
    ЧНГ и много успехи на всички.
    Благодаря на всички в тази тема.
    Точно преди две години си прдадох апартаментче в Младост 3 .
    Днес капарирах подобно дори по голямо в Дианабат на почти половин цена, ако слижим и лихвите става половин, ама тях ги проиграх на акции без майтап.
    Тези операции ги направих благодарения на вас.
    Още един път ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ.
    ЧНГ и голямо браво....
    Сега ти пожелавам и акциите , ако не си ги продал, да ти обзаведат и апартамента...

Коментар

• Ама вие сите сте тарикати....
      Без значение кой сривльо и кой ъпър...
      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Аз пък давам един апартамент 90 кв.м. в Лозенец от 6 години с постоянен непроменян наем от 450Е на кв.м. и не се очертава това да не продължава...

Коментар

• Първоначално изпратено от ангел петков Разгледай мнение
          Стига с тая мантра за 50%-ия спад за последните 2 години.Аз точно преди 2,5 години купих 140 м2 чиста площ ЕПК в зона Б-18 за 80 000 евро,ако бях чакал сега за 40 000 ли щях да го купя???
          и си го платил с компенсаторки...
          http://milom.blog.bg/

Коментар

Стига с тая мантра за 50%-ия спад за последните 2 години.Аз точно преди 2,5 години купих 140 м2 чиста площ ЕПК в зона Б-18 за 80 000 евро,ако бях чакал сега за 40 000 ли щях да го купя???
            Аз пък познавам един, който от лятото на 2008 не е мръднал от 2000Е/м и 1000 Е наема.
            Иначе за мантрата - спори с НСИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
              Има разлика между "днешно време при тая висока инфлация" и "очаквам реална инфлация", защото все още в БГ дори депозитите са с по-висока лихва от инфлацията, която няма по офиц. данни 5%
              Уточнихме преди това, че става въпрос за години. Нали си спомняш вица за малката инфлацийка, дето всеки я оправял, и тя взела, че накрая пипнала хипер

Коментар

Аз пък точно преди 2,5 г си купих 250 кв, медицинска академия за 118 000 евра.

П.П. Една бърза сметка показва, че си купил на 570 евро ЧЖП, преди 2,5 г. Колко струва според теб сега? Сигурно се е увеличила цената
                Last edited by luboil; 04.01.2011, 17:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                  Чакай сега, нека ти обясня:

1. Те парите в САЩ и ЕЗ не ги печатат от днес за утре, а от доста време си печатат. Въпреки това, цените на НИ в БГ си се търкалят надолЕ
                  2. Инфлация казваш за последните 5 г е 36%. За следващите 5 г очакваш 50-60% инфлация. Само за две години имотите са паднали с 50%, та смятай за следващите 2-5 г колко още ще паднат...

Коментар

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
                    Честито! Дай повече инфо какво си взел в Дианабад. Дали е тухла или панелка, колко струва на квадрат ... и за колко си шитнал апартамента в Младост 3 преди 2 години.
                    За апартамента в Младост имам точна инфо, панелка, цена 1500 евро/кв, купувач Ландлорд31

Коментар

• ЧНГ на всички! Успех -във всичките му измерения!

Дим, под влияние на форума ли забави покупката?
                      Last edited by val/she; 04.01.2011, 20:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11
                        Днес капарирах подобно дори по голямо в Дианабат на почти половин цена, ако слижим и лихвите става половин, ама тях ги проиграх на акции без майтап.
                        Честито! Дай повече инфо какво си взел в Дианабад. Дали е тухла или панелка, колко струва на квадрат ... и за колко си шитнал апартамента в Младост 3 преди 2 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
                          ЧНГ и много успехи на всички.
                          Аи честито и на теб,

не е важно колко е номиналната стойност на която купуваш жилището, а това дали според теб е реална цената. Щом си доволен, значи всичко е наред, радвай се на живота и новата си придобивка и не взимай повече молива да смяташ с колко си забогатял или обеднял, освен ако не си купувал за спекулация...

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                            Очаквам реална инфлация от общо около 50-60% в България за следващите 5 години. И то главно дължаща се на фактори извън страната. За последните 5 години е малко над 36%, а за следващите 5 очаквам да е по-висока, и то най-вече заради прясно напечатаните трилиони в ЕЗ и САЩ. Нещо неясно?
                            Чакай сега, нека ти обясня:

1. Те парите в САЩ и ЕЗ не ги печатат от днес за утре, а от доста време си печатат. Въпреки това, цените на НИ в БГ си се търкалят надолЕ
                            2. Инфлация казваш за последните 5 г е 36%. За следващите 5 г очакваш 50-60% инфлация. Само за две години имотите са паднали с 50%, та смятай за следващите 2-5 г колко още ще паднат...

Коментар

• ЧНГ и много успехи на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                                Това е най-краткия, но същевременно най-болезнения път към опознаването на термина "зануляване на акаунта" . Лубри, в днешно време при тая висока инфлация ще е все по тъпо да заемаш меча позиция и то за години напред.
                                Ами какво чакаш, купувай бре!

Ама май не ти се купува, а продава...

Коментар

Working...
                                X