IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И още нещо, защо си мислиш, че напечатаните пари няма да се изтеглят след 2 или 3 години?

Коментар

• А тези пари които се печатаха 2008-2010 още не са влезли в БГ, а заминаха за азия, кое те кара да мислиш че ще влязат тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Това е най-краткия, но същевременно най-болезнения път към опознаването на термина "зануляване на акаунта" . Лубри, в днешно време при тая висока инфлация ще е все по тъпо да заемаш меча позиция и то за години напред.
        Има разлика между "днешно време при тая висока инфлация" и "очаквам реална инфлация", защото все още в БГ дори депозитите са с по-висока лихва от инфлацията, която няма по офиц. данни 5%

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
          Я пак!? Колко е висока тази инфлация?
          Очаквам реална инфлация от общо около 50-60% в България за следващите 5 години. И то главно дължаща се на фактори извън страната. За последните 5 години е малко над 36%, а за следващите 5 очаквам да е по-висока, и то най-вече заради прясно напечатаните трилиони в ЕЗ и САЩ. Нещо неясно?

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
            Това е най-краткия, но същевременно най-болезнения път към опознаването на термина "зануляване на акаунта" . Лубри, в днешно време при тая висока инфлация ще е все по тъпо да заемаш меча позиция и то за години напред.
            Я пак!? Колко е висока тази инфлация?

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
              Та на темата:

сел имотЯ 550 евра таргет 250 евра тайминг 2 години

Коментар

... Аз толкова ниско за панел не падам. Ако не знаеш, търся имот във Варна, от който да се вижда Александрийския фар и да мога да следя с бинокъл трафика в Босфора...

П.П. А да, и да мирише на липа, съседка да ми е гореща манекенка с голяма тераса и от прозореца да имам директен визуален достъп до кабинета на кмета

Tи за две години си почнал да вдяваш кое си струва!
                Дано новата година ти сбъдне желанията.
                Ако имаш и възможности де

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Аз съм хрисим и човеколюбив мъж....
                  Когато някой ми каже "марш", само тогава грубиянствам, но скрито страдам от поведението си....
                  .................
                  Да се надяваме, че е така Чичка. Най-доброто доказателство за това, че съжаляваш, че си обидил някой е да пиеш с него чаша мерло.
                  Каня те!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31
                    4и40 , като пушиш забранени неща ставаш некултурен и бягаш от темата. Я виж Лубри, колко хубаво се е изказал по темата. Неговите писания звездите му ги говорят, но твоите стават груби и обидни, единствено защото съм те разконспирирал. Не е честно да се държиш така
                    Аз съм хрисим и човеколюбив мъж....
                    Когато някой ми каже "марш", само тогава грубиянствам, но скрито страдам от поведението си....

Коментар

• кво повишение на имотите, кви 5 лева?
                      откъде ще дойде това повишение? болшинството, които живеят навън си купиха, стадото и то , по завишени цени . за да има растеж някой трябва да търси
                      това може и да стане ако в милата ни родина , някой си направи труда да започне да развива индустрия , , съответно да създава работни места и БГ да стане интересна за емигрантите
                      щото домът е първото, към което се стреми един емигрант.
                      и една дребна подсказка
                      колко месеца минаха, от приемането на рестриктивния закон на безумника БУШ, с който изгони една камара латиноси ,до спукването на балона ?
                      Last edited by NYSERookie; 03.01.2011, 21:43.
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

............

Понижението как го сметна с тайминг 2 години толкова безумно? Иде ми да се хвана на бас с теб че това няма да се случи, а ще е с обратен знак.
                        Хубаво би било, ама ти освен панелята друго нямаш да заложиш. Аз толкова ниско за панел не падам. Ако не знаеш, търся имот във Варна, от който да се вижда Александрийския фар и да мога да следя с бинокъл трафика в Босфора...

П.П. А да, и да мирише на липа, съседка да ми е гореща манекенка с голяма тераса и от прозореца да имам директен визуален достъп до кабинета на кмета Та ако имаш нещо такова да заложиш друго не ме интересува

Коментар

Според данните на НСИ :

http://www.nsi.bg/ORPDOCS/HFund_3.1.xls

е разумно да се скъсява под дъното от м.02.2009 г. = 588.70 и цел = около 168.83 -- >> март 2002

"Интересно " е ,че данните не обхващат новото строителство , доколкото то е в графата "черна " икономика и никаква официална статистика не го лови . Но това не му пречи да деформира ценово пазара и да вдъхва безпочвен -- на тоя етап -- оптимизъм

EDIT : Неволно съм дал цифри за София ,а не за София -столица ( по -горния ред от таблицата ) . Но макар и цифрите различни . разсъжденията ми са аналогични .
                          Last edited by SPART; 03.01.2011, 21:04.
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

....................
                            Нали знаеш, че дори и на празник не се пушат забранени неща и не се ядат халюциногенни гъби! Нещо да кажеш за стопа на понижението на имотите имаш ли? Ако не марш при Пешо да цепиш дърва. Аз понеже на къщата ще слагам термопомпа на Дайкин, ще ви гледам сеира.
                            Каквото има за цената на имотите съм го писал преди 3г - след като минаха 600Е на м2.
                            Сега вече не ми се пише ( само тези 300Е/м2, които видях в Люлин, ме изненадаха).....
                            На умряло куче , нож не вадя...
                            Ще слагаш помпа някъде другаде....., но вибропомпа ...
                            Аз бих ти дал друг, много по ефективен съвет...Ти си голям лайномет, с голям капацитет,що не си направиш една метанова инсталация.Дето се казва - три в едно.....

Коментар

• Та на темата:

Last edited by Eti_; 03.01.2011, 22:45.

Коментар

• Благодаря, подобно и на теб !!
                                Представих си Бате Пешо, как цепи дърва и ги нарежда по врата на Лорда !!!

Коментар

Working...
                                X