IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
    Това е защото там изпита по математика е най-трудния в България и 3ка там е като 5,50 в УНСС или 4.50 в СУ... така че недей се прави на тарикат.... . А за 3ката от дипломата лъжеш, защото имам преки наблюдения...
    Сега не знам как е, но преди 10-на години изпита в УАСГ беше доста по-лесен от този в СУ. Да не говорим, че в някои специалности в СУ се влизаше с 5.50+. Вече може и да се е променило положението, добрите студенти са в чужбина.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      лорде,

стига си се перил с тия кредити, защото в момента и на децата е ясно, че банките дерат по минимум 2 кожи на 'пациентите' си.

в момента да висиш с кредит към банка е доста неприятно и изнервящо.

успех и си пази нервите за банката
      В момента ли? Че то винаги е било така. Ти колко кредита имаш или си имал? Щото аз работя с кредити от 20 години и банките винаги за мен са били големи кожодери. Само, че кажи ми ти как да купя актив за 3млн. с 300 бона собствени средства, без кредити и те признавам за истинския Бъфет?

Коментар

• лорде,

стига си се перил с тия кредити, защото в момента и на децата е ясно, че банките дерат по минимум 2 кожи на 'пациентите' си.

в момента да висиш с кредит към банка е доста неприятно и изнервящо.

успех и си пази нервите за банката
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          Какво пращаш линкове от някви смешни журналисти. Що не погледнеш данните на БНБ, но на салдата по кредитите не по новите. Щото новите са ниски първата година, после сещай се какво става.
          Ето ти линка с Официалната статистика да си поразсъждаваш по него
          http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/publ...ates_a8_bg.xls
          Знаеш ли какъв ти е проблемът и на много други като теб? Вие сте голи теоретици-статистици, но никога реални участници на кредитния пазар. Щото за да си реален участник, трябва да си или кредитор или кредитополучател ИМАЩ нещо в залог. При вас проблема е в нямането.

Коментар

• Какво пращаш линкове от някви смешни журналисти. Що не погледнеш данните на БНБ, но на салдата по кредитите не по новите. Щото новите са ниски първата година, после сещай се какво става.
            Ето ти линка с Официалната статистика да си поразсъждаваш по него
            http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/publ...ates_a8_bg.xls

Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            И още желано за действително /от кого обаче?/:
            http://www.novatv.bg/news/view/2011/...2%D0%B0%D1%82/

Досещам се че някои сривльовци на цените много се изнервяте от намаляване на лихвите, обаче аз не съм виновен за това за да обиждате така грубо и на глутници като койоти и като хиени. Това може да се долавя като показател защо влогарите ще изпуснат момента за лелеяното жилище.

Коментар

• И още желано за действително /от кого обаче?/:
              http://www.novatv.bg/news/view/2011/...2%D0%B0%D1%82/

Досещам се че някои сривльовци на цените много се изнервяте от намаляване на лихвите, обаче аз не съм виновен за това за да обиждате така грубо и на глутници като койоти и като хиени. Това може да се долавя като показател защо влогарите ще изпуснат момента за лелеяното жилище.
              Last edited by LANDLORD 31; 05.07.2011, 22:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                , желаното за действително без никви конкретни доказателства :

http://3e-news.net/economy/item/%D0%...%BD%D0%B8.html
                Това действително ли е или желано?
                http://news.myvidin.com/about-63413.html
                , а това???

АЗ КАКВО СЪМ ВИ ВИНОВЕН ЧЕ НЯМАТЕ ПОДСЛОН?
                Last edited by LANDLORD 31; 05.07.2011, 22:16.

Коментар

• първото е по-скоро комплимент, можеше и по лошо да бъде , а второто дойде след анти чифутската ти тирада
                  факт е обаче , че продължаваш само да представвяш в темата, желаното за действително без никви конкретни доказателства
                  апропо не съм от пуевен даге ,майна съм
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008
                    Kato gledam obrazovanieto v bg mnogo zle stava.Minalata godina UACG priemaha s 3 na izpiti + 3 sreden uspeh ot diplomata
                    Това е защото там изпита по математика е най-трудния в България и 3ка там е като 5,50 в УНСС или 4.50 в СУ... така че недей се прави на тарикат.... . А за 3ката от дипломата лъжеш, защото имам преки наблюдения...
                    Last edited by Мажоритаря; 05.07.2011, 21:33.
                    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• ниско интелигентните индивиди, когато не знаят какво да кажат политизират разговора.
                      това обаче не променя факта, че не си доказал твърдението си с факти , както сам предложи да направиш.
                      аман от фарфарони
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                        аман от фарфарони
                        absolut-но!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                          И едното и другото вече са реалност, която ти или не можеш да вденеш или не искаш да приемеш.

За да не бъда голословен, искаш ли да ти покажа рефинансиран кредит от 2007г. в 2011г. със сегашна по-ниска лихва и по-нисък ГПР?
                          След като ти го покажа обаче, заради това, че си ми изгубил времето, трябва да се съгласиш да се снимаш с двата договора в ръце и надпис на табелка окачена на шията ти "Ландлорд е винаги прав", както и снимката да бъде публикувана в темата.

ми покажи го бе . кво увърташ от сутринта.и се измъкваш с празни приказки и условия по потребителски кредити.
                          тва болднатото означава , че предлагаш да покажеш документи. не да го караш човека да рови по сайтовете на банките или да показваш ПРИМЕРНИ ДОГОВОРИ.
                          аман от фарфарони
                          Last edited by X_Y; 06.07.2011, 20:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнение
                            Това е лихвен процент, който се прилага за новоотпуснатите потребителски кредити, те още не са поскъпнали наново, както става с ипотечните. А тук е тема за имоти и кредитите са обикновено ипотечни или жилищни Стига си правил реклами на банки.[/FONT]
                            Добре ще ти покажа два примерни договора по ипотечни кредити в различни банки в които личи по погасителния план как вноската на новият договор е с Е40 по-ниска от тази през 2008-ма. Само да не си измислиш друга причина да не признаеш разликата. Явно си се обаждал в ДСК. Новоотпуснати с по-ниска лихва при същите условия. Това е истината.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              Чакай малко бе! Ти искаш някой да ти предтавя нещо на готово във форума
                              Е сега пък чакай! Нали ти се похвали, че лихвите по кредитите падат и ще го докажеш, като покажеш сканирани копия. Еми като ги покажеш, ще ги видим, ще ги разгледаме и ако всичко е ОК, ще ти кажа, че част от потребителските кредити на определени клиенти от определена банка са намалени. Това е.
                              А ти не се видя колко си смешен като сравняваш офертни цени на агенции и такива на проблемни имоти продавани, чрез ЧСИ.
                              Защо да не ги сравнявам - едните са високи, другите не са толкова високи. Човек като иска да си купува нещо голямо като имот, гледа всички продавачи и всички цени.
                              Чудно защо продължават да съществуват паралелно а?
                              Е, сега ще ти обясня, макар че е елементарно. ЧСИ продават имоти, които са били ипотекирани и техния притежател не е успявал да си погасява вноските по заема. А продажбите на брокерите идват по много начини - същия този ипотекар се опитва да си продаде имота сам и на по-скъпа цена, някой е наследил имот, който не му трябва и иска да го продаде, ново строителство, сещай се сам...
                              ДСК "ПРЕСТИЖ" Дали е бил 10.40 през август 2010г. и дали се е променил на 9.95, през юни 2011г.?
                              Това е лихвен процент, който се прилага за новоотпуснатите потребителски кредити, те още не са поскъпнали наново, както става с ипотечните. А тук е тема за имоти и кредитите са обикновено ипотечни или жилищни Стига си правил реклами на банки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнение
                                Като ги представиш, тогава ще говорим . През това време не пълни темата с глупости, пиши с другите си никове в други теми, остави ни малко да си отдъхнем от теб. [/FONT]
                                Чакай малко бе! Ти искаш някой да ти предтавя нещо на готово във форума, без ти да обещаеш нищо в замяна, а в същото време да отправяш квалификации и да обиждаш. А ти не се видя колко си смешен като сравняваш офертни цени на агенции и такива на проблемни имоти продавани, чрез ЧСИ. Чудно защо продължават да съществуват паралелно а?

За да не влизам в спиралата на спор с такъв тутманик като теб ще ти дам кратка инфо-
                                ПОПИТАЙ В ДСК ЗА ПРЕФЕРЕНЦИАЛЕН ЛИХВЕН ПРОЦЕНТ НА ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ ПО ПРОГРАМАТА ДСК "ПРЕСТИЖ"

Дали е бил 10.40 през август 2010г. и дали се е променил на 9.95, през юни 2011г.?
                                След това отговора го искам тук във форума! Това поне лесно можеш да го провериш с едно обаждане или мейл. Нали не ми вярваш....

Коментар

Working...
                                X