If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тя нали беше без прозорци нещо такова може и да бъркам отдавна говорехме....ти си имен от какво почнах да говоря с теб се убедих в това////////това е единственото нещо от което завиждам на хората .защото умен се разждаш не може да станеш........за залост аз не съм не че съм и глупав де...но не съм и умен за жалост
Ва. Бо. Досещам се от къде идва името.... Най-големият!
Там има голямо търсене под наем , но за без пари ! Има прозорци и спартанско обзавеждане , но е отдалечена "барака - бунгало" и наема е фиктивен.Не съм умен , просто действам според обстоятелствата - тежки времена настават - хипер - мипер инфлация. Янките не прощават от там ще тръгне за съжаление , , но както са казали сторите хора - Мечката като играе , играе наред !
тя нали беше без прозорци нещо такова може и да бъркам отдавна говорехме....ти си имен от какво почнах да говоря с теб се убедих в това////////това е единственото нещо от което завиждам на хората .защото умен се разждаш не може да станеш........за залост аз не съм не че съм и глупав де...но не съм и умен за жалост
в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Аз не мисля така. Вярно е, че винаги през лятото се вдигат цените на НИ ей така с 5%, защото е лято и да се пробва да се хване порива, но покупката на жилище не е импулсивна (или поне от 2009 насам не е ) и хората внимателно следят цените и си договарят изгодни оферти. Според мен ще има спад с поне 2% в цените на реално сключените сделки.
Винаги са се купували по-малки жилища и техния процент спрямо общия брой ще се запази и сега. Не мисля, че този фактор ще окаже голямо влияние.
Да, така е, тук си много прав. Колкото по-голям става един имот, толкова повече му пада цената за кв.м.
По НСИ прогнозирам за софия спад от 2% до 5%, за Варна от 5% до 8%. Разправят, че братушките се усещат, че Варна не е най-доброто място по черноморието и Варналии не намалят цени, а се правят на тарикати, и братушките се оглеждат за по-изгодни оферти и по-хубави места на друго място. Друго място - разбирай на южното черноморие или още по на юг, в Гръцко
Като краен извод - докато не се оправят нещата с Гърция и останалите страни от ЕС, които имат проблеми с държавния дълг, с кредитирането нещата няма да тръгнат както преди. А няма ли кредитиране - няма и ръст на НИ
значи моите 3-5% ъп, срещу твоите 2% даун - явно ще си ги мерим след около 3 месеца
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
аз се наемам - Q3 2011 цената по НСИ за София ще е с около 3-5% по висока от Q2 2011.
Аз не мисля така. Вярно е, че винаги през лятото се вдигат цените на НИ ей така с 5%, защото е лято и да се пробва да се хване порива, но покупката на жилище не е импулсивна (или поне от 2009 насам не е ) и хората внимателно следят цените и си договарят изгодни оферти. Според мен ще има спад с поне 2% в цените на реално сключените сделки.
По НСИ прогнозирам за софия спад от 2% до 5%, за Варна от 5% до 8%. Разправят, че братушките се усещат, че Варна не е най-доброто място по черноморието и Варналии не намалят цени, а се правят на тарикати, и братушките се оглеждат за по-изгодни оферти и по-хубави места на друго място. Друго място - разбирай на южното черноморие или още по на юг, в Гръцко
Като краен извод - докато не се оправят нещата с Гърция и останалите страни от ЕС, които имат проблеми с държавния дълг, с кредитирането нещата няма да тръгнат както преди. А няма ли кредитиране - няма и ръст на НИ
Не знам какъв бизнес имаш, но има продавачи, които правят оборот и такива които нищо не могат да направят, пък било то и във фантастико!
На НДК се разхождат само хората, котито не живеят в СФ
явно има елемент на украса в написанотот от теб
Разходка в и около НДК ?! Това звучи кат´ висок социален статус.
Не знам какъв бизнес имаш, но има продавачи, които правят оборот и такива които нищо не могат да направят, пък било то и във фантастико!
На НДК се разхождат само хората, котито не живеят в СФ
явно има елемент на украса в написанотот от теб
Какъв бизнес да имам бре.. Не виждаш ли, че съм написал че НЕ СЪМ БИЗНЕСМЕН.... Работя във фирма на заплата.
А за това, че в НДК се събират несофиянци е МИТ... 95% са си баш чисти Софиянци.
Не придошли, като мен.. А кореняци...
Но, както и да е. Хората които не са от София само я псуват, но всички искат да дойдат в столицата. Тоав е публична тайна, дето се вика...
А за работниците и изпълнителските длъжности... Няма незаменими хора... Колкото по-бързо го осъзнаят хората... Толкова по-малко главоболия ще имат.
Коментар