If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм спец по лекарствата, и никога не съм вземал лекарства без лекарско предписание. Всеки сам си решава за това. А иначе този ход е много умел ПиАр - от една страна хем се грижим за здравето ти, от друга ще си плащаш на лекаря за преглед. Ами и като те принудят да ходиш и в лаборатория за изследване за резистентност и там да си плащаш... всичко е много плитко - никой не мисли за здравето на хората, а как да се налагат все повече такси и други подобни.
Интересно ми е как стои въпросът в САЩ и Европа?
Това в лаборатория да ти бъде направена антибиограма е част от лечението , което е адекватно на ситуацията в която си т. е болен .Иначе отиваш в аптеката ,вземаш един широкоспектърен антибиотик , на втория ден получаваш алергия -например осираш се /с извинение/ ,после вземаш друг - той пък не ти действа и така до още няколко експеримента със здравето .Съответно полезните бактерии в стомаха или там някъде са изтребени и куп други проблеми .Да не говорим ,че жени злоупотребявали с антибиотици раждат деца ,които при инфекция не се поддават на лечение - не им действат наличните антибиотици и се сещаш какво може да последва. Проблема наистина е много сериозен ,но при проблемите ,които имат хората ,не им е до ограмотяване по този въпрос ,а и е нужен и малко интелект все пак да проумееш елементарни неща . Той пък все повече отсъства в нацията .Форума е за недвижими имоти , пък накъде обърна....
Не съм спец по лекарствата, и никога не съм вземал лекарства без лекарско предписание. Всеки сам си решава за това. А иначе този ход е много умел ПиАр - от една страна хем се грижим за здравето ти, от друга ще си плащаш на лекаря за преглед. Ами и като те принудят да ходиш и в лаборатория за изследване за резистентност и там да си плащаш... всичко е много плитко - никой не мисли за здравето на хората, а как да се налагат все повече такси и други подобни.
Нали нашите маймуни от там се учат.Мой много близък роднина лекар във Франция и Белгия през далечната 1998г.ми каза да не въвеждаме техния модел щото ми е бедна фантазията какво ще ни случи думите му бяха.Ще ви тъпчат с ненужни лекарства ще ви правят ненужни операции за да ви вземат парите.Ще станат едни по мили и мазни като разберат че имате пари но никой няма да го е еня за вашето здраве.Колкото и налудничаво да ми звучеше тогава сега ми се плаче.Това е мой първи братовчед който е роден и отрасъл в Белгия.Там е завършил и работил но се премести във Франция преди години.
Не си прав за антибиотиците , защото неуките и неразсъждаващи , ги пият за щяло и нещяло и в следствие на това популацията се оказва в един момент ,който вече приближава ,неспособна да се лекува с антибиотиците ,които са на пазара ,поради изградена резистентност на бактериите . За този ,който е в час с материала ,проблемът е много сложен и набира скорост във времето .Не е постижение това ,че се продават масово антибиотици .
ние за конкретно нещо с Вал/Ши говорим, за 96-97г.
Ти говориш за 96-07 Ти за зърното изби... Нека който може с честен труд пари да си изкара да действа...От събитията 96-97 докъде я докарахме
Дирижиран е този, който иска да бъде дирижиран. Не знам как да ти обясня, ама общувам с и по-старото поколение. И не знам как да ти кажа, как съм изумен от това как вярват 'ората на глупостите дето им говорят по телевизията.
Ще ти дам два пресни случая:
Вчера даваха как някав си кмет щял да уволни жена си и дъщеря си от администрацията, след като го избрали за кмет, защото такива му били моралните устои, и те ми дърдорят машшала голяма работа е тоя, а аз им казвам, че те горкичките, още преди изборите имат отредена работа на друго място.
И другия случай за това, че нямало право да се купуват антибиотици без рецепта от аптеката - те ми казват браво, мноооого добре - а аз като им казах, че тогава за да си вземат един най- прост антибиотик трябва да отидат да платят на джи пито, после трябва да платят за изследвания за резистентност и те много бързо изплезиха език - еееее, да, им казах, аз като бях малък нито лекарства съм пил, нито на лаборатории съм ходил и пак оцелях, а да не говорим, че смъртността се е увеличила не от лекарствата а от остаряването на "ората...
Не си прав за антибиотиците , защото неуките и неразсъждаващи , ги пият за щяло и нещяло и в следствие на това популацията се оказва в един момент ,който вече приближава ,неспособна да се лекува с антибиотиците ,които са на пазара ,поради изградена резистентност на бактериите . За този ,който е в час с материала ,проблемът е много сложен и набира скорост във времето .Не е постижение това ,че се продават масово антибиотици .
Една интересна статия за моловете и какво ще е развитието в този сегмент
А не са ли мъртвородени сайтовете за колективно пазаруване, поне новоизлюпените Тук надеждата е не да продават, а евентуално да дойде Групончето и да ги купи срещу 20-100000
В нещо като края на лятото на 2008ма сме. Не знам кой ще е тоя "оптимист", тарикат, спекулат, инвестьор или каквото и да е там, да тръгне и тегли кредити, че и да купува с тях апартаменти по кварталите. Цената скоро ще стане равна на кешовите възможности на няколкото изпращяли купувачи. И защо след като СНБ заби франка на 1.2 няма ни един кредит във франкове
ще ме прощаваш Любче, ама 96-07 си беше класика в режисурата и дирижирането на тълпата Ама класика - първо изнесоха фиктивно зърното (тип аферата Деклозиер в навечерието на влизането на Бг в първата световна - можеш да видиш там бартчето на "великия" Буров /пък и той офф дъ рекърд/ какви ги върши), после засилиха спекулациите с лева, след това се раздадоха едни огромни количества кинтаж (Слави селяка така си стартира кариерата, много мои приятели с тези пари си купиха апаратменти и т.н.) и след като се създаде латена критична маса, оттам нататък се включиха и обикновени селяци да поскачат и т.н. Но да не се отплесвам (даже имаше изследвания как 95-та била най-силната в икономически план за Бг след промените, но това пък е съвсем офтопик) - темата е за имотята, а перспективата, поне в момента, не е розова при тях, но пък не е (поне в София) и катастрофична - в София няма къде да седнеш в петък вечер по моловете, тотален ужас беше в Икеа, задръстванията все още са ужасни и т.н. Пък нека да има криза, а
Еееее,
Груя,
ние за конкретно нещо с Вал/Ши говорим, за 96-97г.
Ти говориш за 96-07 Ти за зърното изби... Нека който може с честен труд пари да си изкара да действа...От събитията 96-97 докъде я докарахме
Дирижиран е този, който иска да бъде дирижиран. Не знам как да ти обясня, ама общувам с и по-старото поколение. И не знам как да ти кажа, как съм изумен от това как вярват 'ората на глупостите дето им говорят по телевизията.
Ще ти дам два пресни случая:
Вчера даваха как някав си кмет щял да уволни жена си и дъщеря си от администрацията, след като го избрали за кмет, защото такива му били моралните устои, и те ми дърдорят машшала голяма работа е тоя, а аз им казвам, че те горкичките, още преди изборите имат отредена работа на друго място.
И другия случай за това, че нямало право да се купуват антибиотици без рецепта от аптеката - те ми казват браво, мноооого добре - а аз като им казах, че тогава за да си вземат един най- прост антибиотик трябва да отидат да платят на джи пито, после трябва да платят за изследвания за резистентност и те много бързо изплезиха език - еееее, да, им казах, аз като бях малък нито лекарства съм пил, нито на лаборатории съм ходил и пак оцелях, а да не говорим, че смъртността се е увеличила не от лекарствата а от остаряването на "ората...
Та тъй де, за някой имаше дирижиране, за други нямаше, а е и важно в дълбочина докъде беше това дирижиране.
За мен дирижиране на масите нямаше, нооооо, предпоставките за да стане така - те може да са дирижирани.
Айди сега да издирижираш да излезе народа на улицата
ще ме прощаваш Любче, ама 96-07 си беше класика в режисурата и дирижирането на тълпата Ама класика - първо изнесоха фиктивно зърното (тип аферата Деклозиер в навечерието на влизането на Бг в първата световна - можеш да видиш там бартчето на "великия" Буров /пък и той офф дъ рекърд/ какви ги върши), после засилиха спекулациите с лева, след това се раздадоха едни огромни количества кинтаж (Слави селяка така си стартира кариерата, много мои приятели с тези пари си купиха апаратменти и т.н.) и след като се създаде латена критична маса, оттам нататък се включиха и обикновени селяци да поскачат и т.н. Но да не се отплесвам (даже имаше изследвания как 95-та била най-силната в икономически план за Бг след промените, но това пък е съвсем офтопик) - темата е за имотята, а перспективата, поне в момента, не е розова при тях, но пък не е (поне в София) и катастрофична - в София няма къде да седнеш в петък вечер по моловете, тотален ужас беше в Икеа, задръстванията все още са ужасни и т.н. Пък нека да има криза, а
Няма пряка връзка между това
колко хора има по кръчмите и колко
струват хапартаментито !!!
Щото повечето хора по кръчмите са ПУЩИНЯЦИ !!!!!
Твърде много имоти има на пазара и
твърде малко ХОРА дето могат и искат да купят.
Само ще ти нашепна, че в София се
раждат на година около 14 000 деца,
а умират около 25 000, хапатраментито
при балонизацията преди няколко години
нараснаха с около 30%.
КАПИШ !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Годишен доход от имота - 3000 Евро. Демек, дава се под наем за 500 лева/250 Евро на месец.
Тия добре ли са?! 500 лева за 40 квадрата необзаведен двустаен в Банишора?!?!?! Това и за 250 лева няма кой да го наеме! Бахти наглите лъжци!
аааама че си глупава!
носи годишен доход 3000, че и нагоре даже,
ама на БАНКАТА... от лихви по ипотеката
Вал/Ши казва, че събитията 96-97 са защото беше бръкнато в джоба на тълпата. Действията на тълпата не са дирижирани. И паразитите най-ги е страх от това - това което не могат да контролират. Друг е въпросът дали бъркането в джоба е дирижирано - там може да е.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Е, та тези снимки откока са, че мога да позная единия 38-осмак на БМФ-то? Толкова кораби на зимния рейд откога не е имало?
Едит
Сега като видях радарния паметник разбрах че това е Бриз. Вивата е по-добре според мен.
За Бриза не повече от 400 еврака в момента. Догодина ще видим.
Поздрави
Едит 2
Те още не са започнали според мен. Очаквайте след една година.......... обява:
"Продава се балкон преустроен на едностаен (забележа, има си собствен изход и стълбище, етаж 10-ти)"
Тия верно са назаде !!!
Гледах една обява в района на МОЛЛА на
Опълченска и беше нещо от сорта
маломерен в идеален център и
за около 150 евраци май,
като цъкнеш се оказва няква дупка
12 квадрата с кенефа и нямало перална,
хладилник и т.н щото нямало място ::
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар