Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДобре де,,,,,,,,,,,,,,
Айде часния да го иставим на мира,
но дай данни за държавния за тез
180 000 души дето ги осигуряват
за над 2 000 лефа на месец !!!!!
Инък са си празни приказки само !!!!!!!!!!
Военни - 15к
Полицаи - 30к
Лекари - 40к
Зъбари - 40к
НЕК - 10к
Министерства - 20к
Агенции - 20к
Академици -2к
Преподаватели във ВУЗ - 10к
От раз на ангро.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеРеде, ми няма да се осигуряват на 5К бе човек...
Максималният осигурителен доход е 2К..... Така, че капата да си стои на главата и да топли .....
Б БГ има поне 20К в частния сектор и поне 180 К в държавния , които получават повече от 2К лева на месец.......
Айде часния да го иставим на мира,
но дай данни за държавния за тез
180 000 души дето ги осигуряват
за над 2 000 лефа на месец !!!!!
Инък са си празни приказки само !!!!!!!!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение800 000
Те това ще е на половината от всички
в частния сектор и ще бъде осъществена
мечтата на почти всеки българин да е ДИРЕКТОР
Пък и по 5 000 на месец ще минем и немците по доходи
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Майтапа настрана , но ако изровиш няква
официална статистика на НОИ, че в БеГето
в частния сектор има повече от 2 000 души
дето се осигуряват на и над 5 000 лефа на
месец аз ще си фърля капата през прозореца и
в твоя чест ще изтанцувам една ръченица !!!
Максималният осигурителен доход е 2К..... Така, че капата да си стои на главата и да топли .....
Б БГ има поне 20К в частния сектор и поне 180 К в държавния , които получават повече от 2К лева на месец.......
Коментар
-
800 000
Те това ще е на половината от всички
в частния сектор и ще бъде осъществена
мечтата на почти всеки българин да е ДИРЕКТОР
Пък и по 5 000 на месец ще минем и немците по доходи
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Майтапа настрана , но ако изровиш няква
официална статистика на НОИ, че в БеГето
в частния сектор има повече от 2 000 души
дето се осигуряват на и над 5 000 лефа на
месец аз ще си фърля капата през прозореца и
в твоя чест ще изтанцувам една ръченица !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениетАК ГОВОРИШ ГЛУПОСТО МЕНИЖЕР ДО МЕНИЖЕР ЩЕ СА АКО СА 800 000
По информация на Централния професионален регистър на строителя, строителната продукцията за 2010 година е 11 милиарда и 500 милиона лева, а само от строително-монтажни работи – близо осем милиарда лева.
я МНОГ СЕ СТОИЯЛО ПРЕЗ 2010 МИЛИАРДИ
„В строителния бизнес работят повече от 150 000 души. Работят здраво и получават възнаграждения, далеч над средните за страната. Към тези 150 000 строители, инженери, архитекти, геодезисти, проектанти е логично да прибавим и техните семейства - синове, дъщери, майки и бащи, съпруги, близки. На практика със строителния бранш, пряко или косвено, са свързани поне половин милион българи.” Това каза по време на връчването на годишните награди на Камарата на строителите в България „Топ50+” нейният председател инж. Светослав Глосов.
По информация на Централния професионален регистър на строителя, строителната продукцията за 2010 година е 11 милиарда и 500 милиона лева, а само от строително-монтажни работи – близо осем милиарда лева.
Това означава, че има още мноооого мегдан за падане на цените на имотите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеА дали не са под 2 000 тез мениджъри
Че, ако са 20 000 ще са мениджър до мениджър
я МНОГ СЕ СТОИЯЛО ПРЕЗ 2010 МИЛИАРДИ
„В строителния бизнес работят повече от 150 000 души. Работят здраво и получават възнаграждения, далеч над средните за страната. Към тези 150 000 строители, инженери, архитекти, геодезисти, проектанти е логично да прибавим и техните семейства - синове, дъщери, майки и бащи, съпруги, близки. На практика със строителния бранш, пряко или косвено, са свързани поне половин милион българи.” Това каза по време на връчването на годишните награди на Камарата на строителите в България „Топ50+” нейният председател инж. Светослав Глосов.
По информация на Централния професионален регистър на строителя, строителната продукцията за 2010 година е 11 милиарда и 500 милиона лева, а само от строително-монтажни работи – близо осем милиарда лева.Last edited by vabo_2008; 29.10.2011, 13:04.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеИ колко са тези мениджери с 5 бона няма и 20 000 човека
Че, ако са 20 000 ще са мениджър до мениджър--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Longin чадо,
средните заплати от 2008 година
растът на книга и само по причина, че гонят
общаците, байчовците и необразованите киртаци !!!!
Та колкото е било 2008 пак си е толкова с
разликата, че едни около 300 000 по-малко работят!!!
Даже требе да е и по-малко, щото на много
хора им ги намалиха заПАЛАТИТЕ, че оборотите паднаха,,,,,,,,,,--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениеуточнение - за - "София(столица)" по НСИ за 2009 г т.н. "Средна работна заплата" e 826 лв; за 2010 г не намирам данни на сайта на НСИ обаче има средна за страната (2010/2009 годишна) 7769лв/7309 лв = +6.3%; та оттам софийската преизчислена месечна излиза ~ 880 лв
това са официалните заплати; като знаем че има и 30-40% сива икономика (че даже и повече : Сивата икономика е между 30 и 75% в различните сектори )
аз бих сложил поне едни 25-30% отгоре в/у официалните заплати: 880 лв * 1.25 = 1100 лв
а и личното ми (субективно) мнение от върховата ~2008 г е че тогава беше по-близо до 1500 отколкото 1000, нещо като ~1300 лв (сума ти "майстори" и строители тогава също надуваха надниците)
ПС.
т.н. "Средна работна заплата" въпреки статистическия си смисъл не дава обективна представа за масата хора - един "мениджър" с месечна заплата от 5000 лв (а такива има доволно в София) в средната тежи колкото 10 продавачки по 500 лв...
(затова трябва да се гледа "медианата" но това само от НСИ може да го сметне)в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеНяма 1000 !!!
Някъде бях мернал няква официална
цифра и беше малко повече от 800 лефа
...
това са официалните заплати; като знаем че има и 30-40% сива икономика (че даже и повече : Сивата икономика е между 30 и 75% в различните сектори )
аз бих сложил поне едни 25-30% отгоре в/у официалните заплати: 880 лв * 1.25 = 1100 лв
а и личното ми (субективно) мнение от върховата ~2008 г е че тогава беше по-близо до 1500 отколкото 1000, нещо като ~1300 лв (сума ти "майстори" и строители тогава също надуваха надниците)
ПС.
т.н. "Средна работна заплата" въпреки статистическия си смисъл не дава обективна представа за масата хора - един "мениджър" с месечна заплата от 5000 лв (а такива има доволно в София) в средната тежи колкото 10 продавачки по 500 лв...
(затова трябва да се гледа "медианата" но това само от НСИ може да го сметне)Last edited by Longin; 29.10.2011, 04:00."the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
бе те , че не рипат, не рипат, ма никой не каза, кво ще ги правим тея хапартаменти, като си имаме вече поне по един за живеене. Демек , колкото ида са евтини в един момент, като не можем да реализираме поне 7 % доходност от тях, кво значение има, че са евтини?
Та аз затова рядко чета тук, щото ако ще прогнозите да са на 100 % точни, ползата от тях е нулева
Коментар
-
Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнениеБат Пешо, аре стига бе, 700 лв в София
средната заплата според мен в София е около 1000, т.е вероятно можем да твърдим спокойно, че семейство би имало 1.5 к доход на месец (брутен!)
Някъде бях мернал няква официална
цифра и беше малко повече от 800 лефа
Та рипат ли рипат хапартаментито--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнениеБат Пешо, аре стига бе, 700 лв в София
средната заплата според мен в София е около 1000, т.е вероятно можем да твърдим спокойно, че семейство би имало 1.5 к доход на месец (брутен!)
Коментар
Коментар