Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКак да не стигат бе!? За теб по една връзка банани на ден - около 4лв. 30Х4=120лв. С жената и детето горе долу 300.Дома верно се ядат промишлени количества банани и всеки ден давам мин 4-5 леФа
Коментар
-
Първоначално изпратено от GreatApe Разгледай мнениеА как живеят хората според теб?По всяка вероятност си помагат от роднини, село, това онова....
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАбе ти в час ли си? 2000, не стигат по никакъв начин за папо и режийни
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАбе ти в час ли си? 2000, не стигат по никакъв начин за папо и режийни
Коментар
-
Първоначално изпратено от GreatApe Разгледай мнениеНе става дума за България, а за София. Едва ли домакинство с 2000 лв доход харчи 80% за храна и режийни.
От друга страна моето семейство- чист доход от заплати, с вноски по кредити - общо 1800лв.
от нетрудови доходи- 1200лв.
Но в тях влизат и вноските по кредити + непрекъснати ремонти. В сравнение с моя познат направо мизерствам. При това той кара чисто нова кола, а аз над 10 годишна.
Странни неща се случват под слънцето!
Коментар
-
Първоначално изпратено от GreatApe Разгледай мнениеНе става дума за България, а за София. Едва ли домакинство с 2000 лв доход харчи 80% за храна и режийни.? 2000, не стигат по никакъв начин за папо и режийни
Коментар
-
Първоначално изпратено от sisiko Разгледай мнениеТой КМЕТА те пита от кое АНИ си? А иначе как ще реагираш, когато си си бухнал всички спестявания (нали20000Е според твоите сметки), единия остане без работа и ти се случи някои от изброените по горе неща. Дали ще ти останат пари за храна и топло? Ще ревеш по форуми и площади колко е лоша банката ли? Тия филми вече сме ги гледали. Вместо да търсиш тука "нови роби", по добре искайте закон за фалит на физическо лице. Това може и да ви раздвижи бизнеса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТи имаш ли представа в България колко от доходите си харчи едно средно семейство за храна и режийни /ток, вода, парно/? Явно не знаеш?!... 80%!!!... Какви 25% вноски, какви 5 лева?
Ето тук има данни:
http://www.capital.bg/politika_i_iko...oino_po-burzo/
Общо 50% за храна и режийни. И това е за цялата страна, пенсионери и т.н.Last edited by GreatApe; 18.04.2012, 21:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GreatApe Разгледай мнениеКакто виждаш съм предвидил вноска, която е само 25% от дохода на домакинството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GreatApe Разгледай мнениеКакто виждаш съм предвидил вноска, която е само 25% от дохода на домакинството.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sisiko Разгледай мнениеДа ти имам сметките аз на тебе. Ами колко кризи предвиждаш през тия 20 год. и колко пъти ще ти променят лихвите. Ами като се напечатат централните банки и като надуят лихвите, какво ще правиш? То затова се напълни с роби в България. Престанете да теглите жилищни ипотечни кредити, докато не приемат закон за фалит на физическо лице.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GreatApe Разгледай мнениеЕто данни за средната заплата:
http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=26...07&a4=909#cont
Като извадим данъци/осигуровки и прибавим сивите доходи можем да приемем 1000лв средно.
Вноската на 30 000 евро ипотека за 20 години е 250 евро. Като се добавят 20 000 евро спестявания получаваме, че апартамент за 50 000 евро може да се купи лесно от широк кръг домакинства. И това при доста песимистични предположения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mesoiadess Разгледай мнениеНе е важно да се гледа колко е в момента , а каква е перспективата , която да се калкулира в цената .
Според мен е 600-700лв и така ще се задържи минимум 3-4години , което трябва да се приравни към 400 - 500лв.сега - и да се мисли от такава база.
http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=26...07&a4=909#cont
Като извадим данъци/осигуровки и прибавим сивите доходи можем да приемем 1000лв средно.
Вноската на 30 000 евро ипотека за 20 години е 250 евро. Като се добавят 20 000 евро спестявания получаваме, че апартамент за 50 000 евро може да се купи лесно от широк кръг домакинства. И това при доста песимистични предположения.
Коментар
Коментар