IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    На мен ми се струваш ти алабалю, щом се занимаваш предимно с хазарт, а не с инвестиране. Как можеш да предлагаш нещо в радиус от жълтите павета? От коя част на жълтите павета, отколо СУ или около грозния паметник на Св.София? Може и да е в радиус от централна гара. Там също има жълти павета. Поне ми напиши на лични какво предлагаш за тези 500 евра. Ако е изгодна сделка за мен , ще ти се обадя.
    Хайде, че имам работа по най-голямата ми инвестиция. Трябва да напомпам гумите на колелото на детето.
    Какъв хазарт бре лустросан "инвеститоре"?
    Най хазартните ми сделки са със софийски мухляци, от които съм им прибрал гаранциите.
    Кое е хазарт,че не те разбирам?
    Или смяташ че понеже пиша във "валутна търговия" се занимавам с форекс ...............................ти си много тъп........честно.............
    Четох ти глупостите на тема недвижимости и това ме подразни.............прочети малко литература и се образовай на тема техническо обследване на сгради ..............и тогава ми алабалосвай.
    А ако форексО Е ХАЗАРТ би ли ми казал БФБ с какво е по различно?????

Коментар

• Ти приятелче си толкова далеч от зарзалата и ще ти обясня защо.
      Казваш предимство била панелката.Така е но ако имаш малко конструктивни познания ,ще разбираш че за да има дълъг живот подлежи на обстойно обследване , поради различни процеси които отслабват връзките на самите панели.И много хора смятат че проблем са фасадните панели.............оооооооооооо боже...........я се замисли едни течове в мокрите пространства до какво могат да доведат,а да ти минава през главата че така са структурирани че пробив на това място може да има фатални последици.Поради факта че мокрите помещения са в близост до стълбищните клетки а те са основната носеща конструкция.

Коментар

Хайде, че имам работа по най-голямата ми инвестиция. Трябва да напомпам гумите на колелото на детето.
        Мамка им, а като не са карани цяла зима трудно се помпят Вчера се дупихме с моя

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
          Гледам сериозен инвеститор си в НИ,да ти продам малко недвижимости на радиус от 3 км от аристократичните жълти павета,че аз съм от прованса и нямам интерес от престижни локации.Цена 500 евра/квадрат.При интерес ще ти пратя телефона ми на лични.Алабалистики не искам.Крупния инвеститор или има интерес или казва твърдо НЕ.
          Че по тези форуми сте се събрали едни алабалювци............
          какъвто ми се струва че си и ти..................
          На мен ми се струваш ти алабалю, щом се занимаваш предимно с хазарт, а не с инвестиране. Как можеш да предлагаш нещо в радиус от жълтите павета? От коя част на жълтите павета, отколо СУ или около грозния паметник на Св.София? Може и да е в радиус от централна гара. Там също има жълти павета. Поне ми напиши на лични какво предлагаш за тези 500 евра. Ако е изгодна сделка за мен , ще ти се обадя.

Коментар

Точно с географията не можеш да ме биеш, защото аз съм геоГРАФ, но да речем, че с Вършец по въздух си близо. По път е 90 км., значи по въздух е някъде 80, въпреки, че са малко твърди кацанията на международното летище във Върщец.
            Само, че моите НИ по въздух са не повече от 45. Едната по въздух ми е на 1.9км. от НС. Не е хвалба, просто обяснявах защо не ги предпочитам пред панеляка. Имам два такива и не мисля да ги продавам на разни гащници, дето реват от цените по форумите.

Гледам сериозен инвеститор си в НИ,да ти продам малко недвижимости на радиус от 3 км от аристократичните жълти павета,че аз съм от прованса и нямам интерес от престижни локации.Цена 500 евра/квадрат.При интерес ще ти пратя телефона ми на лични.Алабалистики не искам.Крупния инвеститор или има интерес или казва твърдо НЕ.
            Че по тези форуми сте се събрали едни алабалювци............
            какъвто ми се струва че си и ти..................

Коментар

Точно с географията не можеш да ме биеш, защото аз съм геоГРАФ, но да речем, че с Вършец по въздух си близо. По път е 90 км., значи по въздух е някъде 80, въпреки, че са малко твърди кацанията на международното летище във Върщец.
              Само, че моите НИ по въздух са не повече от 45. Едната по въздух ми е на 1.9км. от НС. Не е хвалба, просто обяснявах защо не ги предпочитам пред панеляка. Имам два такива и не мисля да ги продавам на разни гащници, дето реват от цените по форумите.
              Просто използваш "в радиус" та за тва Като в букинга За тях Копривщица е на 30 километра от Тетевен)

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Аз с география теб мога да те бия от София до Монтана и обратно Монтанско е точно на 50-60 километра по въздух И пак казвам, няма нищо лошо в имот там. Особено около Вършец, но много Мангал

Коментар

Давам ти малко инфо, ако не си ходил на училище и не си се образовал:
                  http://www.alltranslog.net/page.php?n=116552&SiteID=791
                  И все пак да ти го дам смляно, ако не си посещавал училище и имаш проблем с таблиците. София-Монтана - 109км.
                  Аз с география теб мога да те бия от София до Монтана и обратно Монтанско е точно на 50-60 километра по въздух И пак казвам, няма нищо лошо в имот там. Особено около Вършец, но много Мангал

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Оооо лордче, ква е тази мярка "в радиус 55км. от НС" Тва у Монтанско лий? Много хубав край, ама много мангалЕ
                    Давам ти малко инфо, ако не си ходил на училище и не си се образовал:
                    http://www.alltranslog.net/page.php?n=116552&SiteID=791
                    И все пак да ти го дам смляно, ако не си посещавал училище и имаш проблем с таблиците. София-Монтана - 109км.

Коментар

Досадниксульо, в радиус 55км. от НС имам три монолитни къщи в които не живея заради панелката която обитавам. Ако не вярваш, хайде бас?
                      Ако изгубиш баса обаче искам да направиш едно специално изявление във форума, което аз ще ти напиша.......
                      Оооо лордче, ква е тази мярка "в радиус 55км. от НС" Тва у Монтанско лий? Много хубав край, ама много мангалЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                        Монолитното копторче от 10кв м не е много оферта за живеене
                        Досадниксульо, в радиус 55км. от НС имам три монолитни къщи в които не живея заради панелката която обитавам. Ако не вярваш, хайде бас?
                        Ако изгубиш баса обаче искам да направиш едно специално изявление във форума, което аз ще ти напиша.......

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                          И 90% от съседите ти са лош човешки материал, дето правят вътре всякакви мизерии, извращения и вакхалии
                          Приятел има Наематели в Ботунец, както се вика нов панел... Значи съседа от горния етаж си цепил дърва, та онзи като ударил един път много силно, паднало окаченото осветление в апартамента

Коментар

Абе овчарче, при такъв взрив няма да издържи и мавзолей. В БГ колко панели паднали познаваш? Май само един. От хиляди блокове има един напукан защото пропада и така. Какво знаеш ти за здравината на сградите. Аз имам монолитни къщи, но не живея в тях, а предпочитам панеляка, щото хем е топлофициран, хем има добри комуникации.
                            Монолитното копторче от 10кв м не е много оферта за живеене

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                              Срещу панелките се води черен ПР от Инвеститори, Строителни Фирми, Банки и др. заинтересовани лица с помощта на брокери и платени драскачи......... Ако трябва да избирам между една средностатистическа панелка в Младост или тухлен апартамент в Манастирски, познайте какво ще избера.... Всичко е в полза на панелката, комуникации, междублокови пространства, социална инфраструктура, като градини и училища, полезна площ на апартамента при една и съща квадратура около 25% и т.н.......
                              И 90% от съседите ти са лош човешки материал, дето правят вътре всякакви мизерии, извращения и вакхалии

Коментар

Абе овчарче, при такъв взрив няма да издържи и мавзолей. В БГ колко панели паднали познаваш? Май само един. От хиляди блокове има един напукан защото пропада и така. Какво знаеш ти за здравината на сградите. Аз имам монолитни къщи, но не живея в тях, а предпочитам панеляка, щото хем е топлофициран, хем има добри комуникации.
                                Срещу панелките се води черен ПР от Инвеститори, Строителни Фирми, Банки и др. заинтересовани лица с помощта на брокери и платени драскачи......... Ако трябва да избирам между една средностатистическа панелка в Младост или тухлен апартамент в Манастирски, познайте какво ще избера.... Всичко е в полза на панелката, комуникации, междублокови пространства, социална инфраструктура, като градини и училища, полезна площ на апартамента при една и съща квадратура около 25% и т.н.......

Коментар

Working...
                                X