IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Да не би да искаш да кажеш че само в панелите живеят идиоти??????!!!!!!!!!!!!!Във всяка една колективна сграда се намират идиоти без всякакво значение от тип строителство и местоположение.
    +1
    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Така, нека обобщим. От кореспонденцията ми с теб стана ясно следното:
      1.Панелни сгради се строят от 60 години,което ти постави под съмнение- ОБОРЕН СИ
      2.Панелни сгради се строят още / не съм уточнявал къде/ . Ти отричаше - ОБОРЕН СИ

3. Не можа да ми отговориш на единствения въпрос: Къде има паднала панелна сграда в България"-ОБОРЕН СИ

Говориш за празни приказки, но ти не изложи нито 1
      факт. Това е. И из на твое място бих се чувствал тъпо...
      Мой човек последната сграда построена по този метод е най много до НАЧАЛОТО НА 90-те години в България,не бъркай панелни с пакетоповдигащи,нискоетажни конструкции може и да са строени до 1-2 години след това,това което си пуснал като линк за Торонто ,го покажи на твой познат специалист и ако това на снимката е панелна конструкция му кажи да се метне с дипломата си барабар от най високата панелна сграда.Относно "паднала панелна сграда" -говоря за нужни мерки по обследване на тези сгради за да се удължи живота им,понеже не отговарят на никакви стандарти за строителство към днешна дата.Именно поради тази причина и огромната им енергоемкост има програми в цивилизованите страни за цялостно обследване и след това саниране на тези сгради.Но запомни първо ТЕХНИЧЕСКО ОБСЛЕДВАНЕ и чак след това Саниране.Без първото санирането на всяка сграда дори и частично,което е най разпространено е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.
      Last edited by ивайло русев; 18.03.2012, 18:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
        И 90% от съседите ти са лош човешки материал, дето правят вътре всякакви мизерии, извращения и вакхалии
        Да не би да искаш да кажеш че само в панелите живеят идиоти??????!!!!!!!!!!!!!Във всяка една колективна сграда се намират идиоти без всякакво значение от тип строителство и местоположение.

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
          Производител на панели за високо строителство базиран в Българие ми покажи,недей изстъргва от ноктите си празни приказки,запознай се с минималните изисквания въведени за устойчивост на сгради от кога е и тогава ми тръгвай да спориш.Ако си държавно служителче си оправдан за неграмотността ти по темата.
          Селяка не тръгва да спори неподготвен за разлика от мърлячи като теб.
          Нагледах се в тези форуми на хора жадуващи да чуват колко са велики.
          А елементарните им познания са под нулата.
          Така, нека обобщим. От кореспонденцията ми с теб стана ясно следното:
          1.Панелни сгради се строят от 60 години,което ти постави под съмнение- ОБОРЕН СИ
          2.Панелни сгради се строят още / не съм уточнявал къде/ . Ти отричаше - ОБОРЕН СИ

3. Не можа да ми отговориш на единствения въпрос: Къде има паднала панелна сграда в България"-ОБОРЕН СИ

Говориш за празни приказки, но ти не изложи нито 1
          факт. Това е. И из на твое място бих се чувствал тъпо...

Коментар

http://thetorontoblog.com/2011/07/21...o-condo-tower/
            ЕТО ТИ НОВ ПАНЕЛЯК В ТОРОНТО. НЕЩО ДА СЪОБЩИШ?
            Вторият линк който съм ти дал много подробно и технически описва панелите, ама кой да чете....
            Какво да ти чета простотиите,тръгвай да спориш поне по теми за които си подготвен

Коментар

• Ти си много тъп наистина,това на снимките няма нищо общо с панелните конструкции бе драги.
              Наличието на колони ако не си сляп трябва да ти покаже поне малко да не се излагаш.

Коментар

• Производител на панели за високо строителство базиран в Българие ми покажи,недей изстъргва от ноктите си празни приказки,запознай се с минималните изисквания въведени за устойчивост на сгради от кога е и тогава ми тръгвай да спориш.Ако си държавно служителче си оправдан за неграмотността ти по темата.
                Селяка не тръгва да спори неподготвен за разлика от мърлячи като теб.
                Нагледах се в тези форуми на хора жадуващи да чуват колко са велики.
                А елементарните им познания са под нулата.

Коментар

• до залупения от селтик глазгоу

http://thetorontoblog.com/2011/07/21...o-condo-tower/
                  ЕТО ТИ НОВ ПАНЕЛЯК В ТОРОНТО. НЕЩО ДА СЪОБЩИШ?
                  Вторият линк който съм ти дал много подробно и технически описва панелите, ама кой да чете....

Коментар

Кво е това страшница бе пейзан? Не ми се шашкай така, ами провери една информация преди да пишеш празни приказки.
                    http://www.imotibg.com/static/index/7228
                    Ето ти подробности за панелните блокове у нас където пише че още през 1958г. са строени тука.
                    Понеже си задръстен селянин, сети се сега колко години още преди това са били строени в другите страни.http://www.dnevnik.bg/bigpicture/201...lnite_blokove/
                    Ето ти и инфо за Торонто, където продължават да строят панелни блокове:
                    http://jackdaniel.blog.bg/lichni-dne...nabyrje.557391
                    ХАЙДЕ МАРШ ОБРАТНО НА СЕЛО И КАТО МИСЛИШ ДА ИДВАШ В СТОЛИЦАТА ДА МИ ИСКАШ РАЗРЕШЕНИЕ!
                    Ти си много зле.Незнам защо си губя времето да те ограмотявам.
                    Тези извадки от некомпетентни журналчета ли успя да извадиш.
                    Технически доводи искам, за да ме обориш ,не цитати от вестници на фалирали прошляци дължащи пари на целият свят.
                    ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СИ!
                    МНОГО НИСКА ТОПКА СИ ..................

Коментар

• За 60 години производство на панелни блокове в България, кажи някой да е паднал поради твоите опасения и глупости за мокри помещения.

С две думи исках да кажа ,че панелните жилищни блокове подлежат на обстоен технически мониторинг през определен период от време.И че най слабите места са тези които са податливи на корозия на връзките/заварките/.Това че нищо не е паднало не значи, че не трябва да се извършва обследване от заинтересованите собственици,но поради повсеместното умаловажаване на тези факти ще дойде неимоверно момент в който това ще е номер 1 новина по новинките и тогава незнам кой ще е виновен.Тогава неграмотни журналистчета ще задават тъпи въпроси на безделници като мен.А отговора е само един:
                      -собственика на имота е само виновен.
                      -поради неграмотност,защото незнанието не е оправдание

Коментар

За срещи проблем няма!
                        60 г.производство на панелни блокове??
                        -интересно,дай факти
                        -посочи ми един производител в момента на панели?
                        -къде се прилагат в жилищното строителство, в момента?
                        -1950 год.НАЧАЛО НА ПРИЛОЖЕНИЕТО НА ПАНЕЛИ В ЖИЛИЩНОТО СТРОИТЕЛСТВО...........ти чуваш ли се какви ги плещиш
                        ........дай факти.............всичко ти дрънкане на глупости..........

А между другото дай координати да се видим като намина към СТОЛИЧНИЯ ГРАД,че ми излезе страшница от това за бягането по улицата...............
                        Кво е това страшница бе пейзан? Не ми се шашкай така, ами провери една информация преди да пишеш празни приказки.
                        http://www.imotibg.com/static/index/7228
                        Ето ти подробности за панелните блокове у нас където пише че още през 1958г. са строени тука.
                        Понеже си задръстен селянин, сети се сега колко години още преди това са били строени в другите страни.http://www.dnevnik.bg/bigpicture/201...lnite_blokove/
                        Ето ти и инфо за Торонто, където продължават да строят панелни блокове:
                        http://jackdaniel.blog.bg/lichni-dne...nabyrje.557391
                        ХАЙДЕ МАРШ ОБРАТНО НА СЕЛО И КАТО МИСЛИШ ДА ИДВАШ В СТОЛИЦАТА ДА МИ ИСКАШ РАЗРЕШЕНИЕ!

Коментар

• Много си далеч от действителността!!!
                          Такива като теб умници по форумите с лопата да ги ринеш.
                          Инвеститор...........сигурно покупките в кварталното магазинче са ти най-големите инвестиции на тебе .....................
                          Живеел в панелка ,защото била топлофицирана и видиш ли затова я предпочитал пред "огромния палат" който аристократично не обитаваш..................абе да не си и под наем в някое "БДЖ общежитие" че иу наема да ти е по-поносим.
                          Софийски прошляк..............

Коментар

А , бе комарджйо! Внимавай как ми говориш да не те срещна някъде, че ще те питат кой гониш надолу по улицата?
                            Ако пишеш в тия теми и не играеш на форекс, значи си безделник и въобще не ти е тук мястото. А дразниш ли се от моите писания значи си безнадежден даунър.
                            За 60 години производство на панелни блокове в България, кажи някой да е паднал поради твоите опасения и глупости за мокри помещения.
                            За срещи проблем няма!
                            60 г.производство на панелни блокове??
                            -интересно,дай факти
                            -посочи ми един производител в момента на панели?
                            -къде се прилагат в жилищното строителство, в момента?
                            -1950 год.НАЧАЛО НА ПРИЛОЖЕНИЕТО НА ПАНЕЛИ В ЖИЛИЩНОТО СТРОИТЕЛСТВО...........ти чуваш ли се какви ги плещиш
                            ........дай факти.............всичко ти дрънкане на глупости..........

А между другото дай координати да се видим като намина към СТОЛИЧНИЯ ГРАД,че ми излезе страшница от това за бягането по улицата...............

Коментар

Какъв хазарт бре лустросан "инвеститоре"?
                              Най хазартните ми сделки са със софийски мухляци, от които съм им прибрал гаранциите.
                              Кое е хазарт,че не те разбирам?
                              Или смяташ че понеже пиша във "валутна търговия" се занимавам с форекс ...............................ти си много тъп........честно.............
                              Четох ти глупостите на тема недвижимости и това ме подразни.............прочети малко литература и се образовай на тема техническо обследване на сгради ..............и тогава ми алабалосвай.
                              А ако форексО Е ХАЗАРТ би ли ми казал БФБ с какво е по различно?????
                              А , бе комарджйо! Внимавай как ми говориш да не те срещна някъде, че ще те питат кой гониш надолу по улицата?
                              Ако пишеш в тия теми и не играеш на форекс, значи си безделник и въобще не ти е тук мястото. А дразниш ли се от моите писания значи си безнадежден даунър.
                              За 60 години производство на панелни блокове в България, кажи някой да е паднал поради твоите опасения и глупости за мокри помещения.
                              Last edited by LANDLORD 31; 18.03.2012, 13:09.

Коментар

• По долу става дума при взрив какви са последствията,ами замисли се бре къде е огнището на взрива.............Гръмнал газов бойлер .............защо ли е повлякъл цялата сграда................ама аз няма да те образовам.........ако не вярваш на мен питай някой твой познат конструктор.
                                Хайде със здраве и повечко чети ,преди да говориш по теми ,за които и хабер си нямаш!

Коментар

Working...
                                X