IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Koгато доларът тръгна да "пада" под 1.90, НИ започнаха да се офертират в евро, а и тогава, като че ли стартира треската по тях.
    това е външен признак-вътрешния беше ,че пада наказателна отговорност за лошите кредити и после бум
    по това време бях на една конференция и един евреин ,работещ тук ,явно правилно разчел посланията ни каза-Сега идва времето на търговците,които могат да продадат нефт и пясък на арабите
    и наистина това се случи
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Абе овчарче, при такъв взрив няма да издържи и мавзолей. В БГ колко панели паднали познаваш? Май само един. От хиляди блокове има един напукан защото пропада и така. Какво знаеш ти за здравината на сградите. Аз имам монолитни къщи, но не живея в тях, а предпочитам панеляка, щото хем е топлофициран, хем има добри комуникации.
      ама че смешно

Коментар

• Koгато доларът тръгна да "пада" под 1.90, НИ започнаха да се офертират в евро, а и тогава, като че ли стартира треската по тях.

Коментар

• Към тази тема, даже и интерес няма вече. Какво става имотите не са на мода ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ov4ar4eto_KaliTko Разгледай мнение
            Ето какво става с преобладаващия тип "имоти". Така, че е добре като се нагрухаме с 30 годишна ипотека за панеляк, не толкова да се притесняваме дали цената му няма да падне... а дали просто няма да падне

http://englishrussia.com/2012/02/27/...-in-astrakhan/
            Абе овчарче, при такъв взрив няма да издържи и мавзолей. В БГ колко панели паднали познаваш? Май само един. От хиляди блокове има един напукан защото пропада и така. Какво знаеш ти за здравината на сградите. Аз имам монолитни къщи, но не живея в тях, а предпочитам панеляка, щото хем е топлофициран, хем има добри комуникации.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
              откьде тези цени в долари?

сега видях че става дума за преди 14 годинит
              Мдаа.. Романтични времена бяха. Сега се сещам, че тогава си купих апартамента, където живея. Излезе ми 180 $/кв.м. по БДС. Помня, че се нанесохме точно на 21 март 1998 г. Времето беше много студено, апартаментът нов, никакви съседи наоколо. Тогава нямаше топлоизолации, а PVC дограмата беше някакъв лукс. Водата в тоалетното казанче беше замръзнала. Включих всякакви радиатори и калорифери, едва на третия ден успях да докарам температура 17-18 градуса в стаите.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                знам я тая оферта - терасата е 70кв
                Терасата е към 40 кв. Миналата година в тази сграда имаше само 3 свободни за продажба апартамента (на първи и последен етаж, разбира се). Преди четири години нямаше нито един. Сега, няколко години след акт 16 само три апартамента дават вид да са населени. Всичко останало е фор сейл. Не знам дали цената в тази оферта е реална или рекламна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Ще ви пусна малко оферти от Варна

Апартамент лк Тракия, Т, пред акт 16; Цена: 25000 USD
                  Апартамент 116 кв.м, Нептун, Т, ет. 3, отличен; Цена: 50000 USD
                  Апартамент ОКРБ, Т, ет. 3, акт 16; Цена: 38000 USD
                  Апартамент 48 кв.м, Чайка, П, южен, ет. 4/6; Цена: ....
                  ..........
                  http://borsi.blog.bg/biznes/2012/02/...v-varna.908091
                  откьде тези цени в долари?

сега видях че става дума за преди 14 годинит
                  Last edited by luboil; 17.03.2012, 00:01.

Коментар

• ...

който разбира от икономика ще се светне колко точно са трагични тези цифри

Капиталът за инвестиции в имоти по света с 6% спад за 6 месеца
                    http://www.investor.bg/novini/122/a/...meseca,131465/

Коментар

• Първоначално изпратено от Ov4ar4eto_KaliTko Разгледай мнение
                      Ето какво става с преобладаващия тип "имоти". Така, че е добре като се нагрухаме с 30 годишна ипотека за панеляк, не толкова да се притесняваме дали цената му няма да падне... а дали просто няма да падне

http://englishrussia.com/2012/02/27/...-in-astrakhan/
                      това е след взрив на централна Газ. Същото се случи и в центъра на Париж с монолитна сграда. Така че панела пак доста издържа!

Интерсно защо за Гърция се говори за Лавина от необслужвани кредити при 15% лоши кредити а в БГ за над 22% и всички казват че нямало страшно

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                        Сигурен ли си? Да не се мина?
                        Нищо сигурно няма

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                          Ееее, още е рано - поне още 50 % спад и тогава...
                          Сигурен ли си? Да не се мина?

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                            Да купувам ли вече? Че много ми нараснаха разходите за охрана на средствата.
                            Ееее, още е рано - поне още 50 % спад и тогава...

Коментар

• Да купувам ли вече? Че много ми нараснаха разходите за охрана на средствата.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                                Тази оферта според вас реална ли е?
                                На мен нещо не ми се връзва...
                                http://www.imoti.net/tristaen-aparta...no1959759.html
                                знам я тая оферта - терасата е 70кв

Коментар

Working...
                                X