If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някак си е по-добре поне да имаш плаж нали , щото пък точно у Варна ниц , а пък черния пясък е много ок за ревматични - ако изтървеш магнит в него като кълбенце го вземаш
Мани, мани. Понеже синковеца ставаше късно, един ден метнах една хавлия и тръгнах на плаж. Слязох на буната, не можах да си намеря място с колата. Продължих до Дружба, там напрайх опит преди Слънчев ден - и там не стана. Върнах се назад, срещу 10 кинта оставих колата и на малкото плажче на Сириус Само се изкъпах, пих една бира и се прибрах
Банев, ти ли си бре.... Майтап.... Дай линк за резервации де
Не Банев .... колега съм .... в управлението на имоти ... royal_beach@abv.bg ( Надежда) & sozopoli_coplex@abv.bg ( Бояна) .... това са адресите на front office managers ... ако нещо не е на ниво обслужването тука съм....всеки ден следя форума ... нещо пийнах днес, че се включих тутакси .... айде наздраве )
..Не братле, ... не съм на къмпинга.... управлявам "Royal Beаch" ... това е комплекс залепен до "Градина" ... на самия плаж, не може да не си го забелязал ( пред новия строеж на "Аполония" ) ... наистина е кеф в района... и видно познаваш нещата.... имаме още един комплекс на "Златна Рибка" ... там до "Мухата" ( SozopoliStyleClub Apartments) ... добре си дошъл ...
У букинга има 2 мнения за Ройъл и не са много добри
Цената иначе не е лоша
Някак си е по-добре поне да имаш плаж нали , щото пък точно у Варна ниц , а пък черния пясък е много ок за ревматични - ако изтървеш магнит в него като кълбенце го вземаш
Ако ти си шефа на градина евала. Ние докато почивахме в Св. Никола, GP-то ни беше на къмпинг "Градина". Не е ли яко?!?~!?! Детето дори да пръцне, се отправям 1км. в дясно и моят ЛИЧЕН ЛЕКАР е на линия. По прекрасно море не бях изкарвал!!!!!!!!!
П.П. Много хубав си го направил къмпинга- юропейски, но има още какво да се желае.
..Не братле, ... не съм на къмпинга.... управлявам "Royal Beаch" ... това е комплекс залепен до "Градина" ... на самия плаж, не може да не си го забелязал ( пред новия строеж на "Аполония" ) ... наистина е кеф в района... и видно познаваш нещата.... имаме още един комплекс на "Златна Рибка" ... там до "Мухата" ( SozopoliStyleClub Apartments) ... добре си дошъл ...
....ами и на "Градина"... е гот... "Royal Beach" Apartments... няма да го затворя до края на септември .... заповедайте .... дет се вика ... не съм тук за да си пълня обектите...забавно ми е просто, следя ви коментарите от години и реших и аз да пообщувам...
Банев, ти ли си бре.... Майтап.... Дай линк за резервации де
....ами и на "Градина"... е гот... "Royal Beach" Apartments... няма да го затворя до края на септември .... заповедайте .... дет се вика ... не съм тук за да си пълня обектите...забавно ми е просто, следя ви коментарите от години и реших и аз да пообщувам...
Ако ти си шефа на градина евала. Ние докато почивахме в Св. Никола, GP-то ни беше на къмпинг "Градина". Не е ли яко?!?~!?! Детето дори да пръцне, се отправям 1км. в дясно и моят ЛИЧЕН ЛЕКАР е на линия. По прекрасно море не бях изкарвал!!!!!!!!!
П.П. Много хубав си го направил къмпинга- юропейски, но има още какво да се желае.
Наистина си разбирател, обиколих целия созополски залив- Златна рибка с "мухата", градините и тополите. След това делови срещи в Бургас, обсъждане на проекта "супербургас" и нагоре консултинг в терора по отношение на Сарафово и любимото старо златно Поморие....
Наистина си разбирател, обиколих целия созополски залив- Златна рибка с "мухата", градините и тополите. След това делови срещи в Бургас, обсъждане на проекта "супербургас" и нагоре консултинг в терора по отношение на Сарафово и любимото старо златно Поморие....
SozopoliStyleClub Apartments , First Line , ... на метри от "Мухата" - на Методи ( Мецката) .... пиши ако ти е интересно да разпуснеш в района .... ние се забавляваме добре тук ... но както разбирам си на ясно....
не знам какъв е купона във Варна ... познавам този в Бургас и ми е кеф...разходки до Варна си правя често но не съм купонясвал .. не е имало случай ...
ми че да подскажа....преди Созопол, к-г "Злана Рибка" ....пред комплекс "SozopoliStyleClub" & "Blue Orange"....се намира бар "Мухата"... гарантирано размазване .... конфиденциално...
Не знам. Действително се чудя къде да се разложа за 5-6 дни. Синеморец и Силистар не е лош вариант. Освен ако за 3-4 години не се е променило
ми че да подскажа....преди Созопол, к-г "Злана Рибка" ....пред комплекс "SozopoliStyleClub" & "Blue Orange"....се намира бар "Мухата"... гарантирано размазване .... конфиденциално...
Коментар