Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВъпроса е Варна с кво е повече от Бургас?
Въпросът е толкова тъп, колкото и този, който го задава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВъпроса е Варна с кво е повече от Бургас? Дотук разбрах, че пясъка е по-бял/жълт, населението е повече, циганите са в центъра и морската градина е порядъчно застроена. Давайте още. Ние не сме от морето, но аз ще жертвам софийски имот за такъв на черноморието. Но няма да го направя в под 200 000-ен град.
Вчера някой развяваше идеята, промишлената зона на Бургас да се превърне в жилищна. Това е най-голямата глупост. Не може всички да работят в "Лукойл" или да са бармани и сервитьори.
п.п.Кризата още не е отминала, а вие надувате локален балон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНо няма да го направя в под 200 000-ен град.
Е къв ти е проблема?
Коментар
-
Въпроса е Варна с кво е повече от Бургас? Дотук разбрах, че пясъка е по-бял/жълт, населението е повече, циганите са в центъра и морската градина е порядъчно застроена. Давайте още. Ние не сме от морето, но аз ще жертвам софийски имот за такъв на черноморието. Но няма да го направя в под 200 000-ен град.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеХубав, южен и проспериращ. Само ново строителство и в подножието на Витоша.
Аз предлагам уютен тристаен за моите клиенти с чудесна панорама на впечатляващо атрактивна цена:
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...434&f1=details
Това го знам, инвеститора го дава на 680 евро, прави си сметката бабаитко
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеГеографският център на Варна е по оста Затвор-Автогара-Максуда.
Та т'ва е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеДо центъра си за 3 минути с кола по крайезерния път.
Какви уникални времена от брокитата съм чувал - от Виница до летището само за 10 минути. Бах му мамата, то в 3 часа през нощта малко ще се озоря за 10 минути, пък да кажем в 1700 часа, през август... мале мале...
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМане, мане.... Жена ми има един хапартамент тамОт лево Мол, от десно Мол, отпред Гробища, отзад - Максуда
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеХайде вече стига с тия кризи. Давайте имотите нагоре, лихвите надолу, че нещата да си дойдат на мястото!
Стига сме чакали 2013-та. Ясно е, че при такава желязна фискална политика заслужаваме ниските лихви и раздвижване на пазара и намагнетизиране за чужди инвеститори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеИмам възможност да купя от ЧСИ парцел ,урегулиран с масивна постройка в него /бивша собственост на фалирала фирма/.Да споделите опит за възможни подводни камъни!! Или какво да се има предвид?Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеЦентър е нещо съвсем друго според мен.И няма нищо общо с географски,разширен и др.подобни.И когато хората си чукваха среща,казваха ,,ще се видим на Центъра до козирката''.И никой не отиваше до затвора или до максуда.Използвам минало време,защото сега са модни МОЛ-ските срещи.Май?!
От катедралата до Севастопол е позапустяло. На Севастопол има ритъм, който се разстила в посока Морска градина и ВИНС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеГеографският център на Варна е по оста Затвор-Автогара-Максуда.
Аз си мислех, че там всички са честни граждани......
Коментар
Коментар