IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Населението й е повече.
    Вчера някой развяваше идеята, промишлената зона на Бургас да се превърне в жилищна. Това е най-голямата глупост. Не може всички да работят в "Лукойл" или да са бармани и сервитьори.

п.п.Кризата още не е отминала, а вие надувате локален балон.
    Много ме притеснява липсата на магистрала до Варна. До Бургас съм вече за 3 часа, до Радомир за 30 минути. Хайде в Радомир имам имоти, в Бургас мисля да имам, но мисля да имам и във Варна. В един от двата де. Затова кажете КЪДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Въпроса е Варна с кво е повече от Бургас?
      Е па София с кво е повече от Пловдив?!?!?!

Въпросът е толкова тъп, колкото и този, който го задава!

Коментар

Въпроса е Варна с кво е повече от Бургас? Дотук разбрах, че пясъка е по-бял/жълт, населението е повече, циганите са в центъра и морската градина е порядъчно застроена. Давайте още. Ние не сме от морето, но аз ще жертвам софийски имот за такъв на черноморието. Но няма да го направя в под 200 000-ен град.
        Населението й е повече.
        Вчера някой развяваше идеята, промишлената зона на Бургас да се превърне в жилищна. Това е най-голямата глупост. Не може всички да работят в "Лукойл" или да са бармани и сервитьори.

п.п.Кризата още не е отминала, а вие надувате локален балон.

Коментар

Но няма да го направя в под 200 000-ен град.
          ?!?!?!

Е къв ти е проблема?

Коментар

• Въпроса е Варна с кво е повече от Бургас? Дотук разбрах, че пясъка е по-бял/жълт, населението е повече, циганите са в центъра и морската градина е порядъчно застроена. Давайте още. Ние не сме от морето, но аз ще жертвам софийски имот за такъв на черноморието. Но няма да го направя в под 200 000-ен град.

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
              Хубав, южен и проспериращ. Само ново строителство и в подножието на Витоша.
              Аз предлагам уютен тристаен за моите клиенти с чудесна панорама на впечатляващо атрактивна цена:
              http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...434&f1=details

Това го знам, инвеститора го дава на 680 евро, прави си сметката бабаитко

Коментар

Географският център на Варна е по оста Затвор-Автогара-Максуда.
                Географския или математическия център на Варната са гробищата до автогарата.

Та т'ва е.

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
                  До центъра си за 3 минути с кола по крайезерния път.
                  Ех, приказката на брокито си личи чак от тука

Какви уникални времена от брокитата съм чувал - от Виница до летището само за 10 минути. Бах му мамата, то в 3 часа през нощта малко ще се озоря за 10 минути, пък да кажем в 1700 часа, през август... мале мале...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Мане, мане.... Жена ми има един хапартамент там От лево Мол, от десно Мол, отпред Гробища, отзад - Максуда
                    Да не си на "под игото"?

Коментар

Хайде вече стига с тия кризи. Давайте имотите нагоре, лихвите надолу, че нещата да си дойдат на мястото!
                      Стига сме чакали 2013-та. Ясно е, че при такава желязна фискална политика заслужаваме ниските лихви и раздвижване на пазара и намагнетизиране за чужди инвеститори.
                      Ааа, не! Чакай, има си ред. Златото излита 4-5000$, шиткаме на шараните металите, хвърляме цифрите в НИ.............и тогава те тръгват нагоре! И така до следващият цикъл

Коментар

• Хайде вече стига с тия кризи. Давайте имотите нагоре, лихвите надолу, че нещата да си дойдат на мястото!
                        Стига сме чакали 2013-та. Ясно е, че при такава желязна фискална политика заслужаваме ниските лихви и раздвижване на пазара и намагнетизиране за чужди инвеститори.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                          Имам възможност да купя от ЧСИ парцел ,урегулиран с масивна постройка в него /бивша собственост на фалирала фирма/.Да споделите опит за възможни подводни камъни!! Или какво да се има предвид?
                          Ако придобиваш само активи нямаш проблем... Важното е да купиш всички активи в имота... всички сгради и съоръжения... Че да видиш какво е шоу да притежаваш имот без сградите в него или обратното...
                          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Имам възможност да купя от ЧСИ парцел ,урегулиран с масивна постройка в него /бивша собственост на фалирала фирма/.Да споделите опит за възможни подводни камъни!! Или какво да се има предвид?
                            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                              Център е нещо съвсем друго според мен.И няма нищо общо с географски,разширен и др.подобни.И когато хората си чукваха среща,казваха ,,ще се видим на Центъра до козирката''.И никой не отиваше до затвора или до максуда.Използвам минало време,защото сега са модни МОЛ-ските срещи.Май?!
                              Бед, ако живееш във Варна знаеш, че "Козирката" не е най-оживеното място сега.
                              От катедралата до Севастопол е позапустяло. На Севастопол има ритъм, който се разстила в посока Морска градина и ВИНС.

Коментар

Географският център на Варна е по оста Затвор-Автогара-Максуда.
                                И Варна ли си има затвор..?
                                Аз си мислех, че там всички са честни граждани......

Коментар

Working...
                                X