IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Е, и аз съм същата работа, само дето съпоставям равнозначни средни офертни цени. Има такива дето си ги надценяват и други дето си ги подценяват, затова примерно съм дал средни офертни цени на това което съм тръгнал да продавам:
    http://www.imoti.net/search/results/...l=on&x=39&y=29
    След това на това което смятам да купувам:
    http://www.imoti.net/search/results/...l=on&x=35&y=38
    Ето във Варна е малко по-скъпо това което търся и ще натискам да сваля цената или ще доплатя кеш, но горе-долу ще търся равносилни оферти. И всичко се получава. И двата примера са на офертни цени.
    Като гледам снимката на банята на първите две оферти ми става ясно, че са от един и същ апартамент

http://www.imoti.net/obqvi/show_pic/5050464
    http://www.imoti.net/obqvi/show_pic/5597595

Да е*а, тез брокери, 2000 евро ги нямат за пари.
    Ей, затова ако някога купувам имот - без никакви брокери, посредници, риелтъри, маклери и прочее сволоч.
    |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
    |___________||__|___|)
    (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Лордов нещо си се объркал.Кой ти завижда и за какво???Да ти завиждам за панелата в Редута!!!!!!!!??????????Смях.Смеем ти се и наглупостите които говориш за цените.Ако Редута е нормален Софийски квартал аз съм световен шампион по бокс.Понамали хвалбите обяви панелата за продан и ще се сблъскаш с реалността.За разлика от теб аз съм бил продавач и знам какво говоря.Ти летиш в облаците и правиш сметки без кръчмар.Сам си фантазираш и всеки който ти каже каква е реалността го хулиш.
      Пешо стига с твоят измислен светоглед бе човек.
      Ето ти линк със средни цени на двустаен примерно:
      http://www.imoti.net/prices
      ОТ 89 софийски квартала в 61 има по ниски цени отколкото в РЕДУТА. Това означава, че не само е нормален, а повече от нормален. Мокри сънища имаш ти. Виждам, че редовно пишеш, че сънуваш разни манекенки

Коментар

• аз пък да ви кажа за Банско-цени 350-500е/м
        само готови ,почти всички обзаведени прилично
        ходих да гледам един комплекс-предлагат менажиране на апартамента,като ми гарантират около 3% чиста възвращаемост годишно,на база сегашна цена

таксите са около 8-10е/м годишно
        а има до банско и един "призрачен" град до голф игрището-там е още по-евтино,
        но голям зор ще е докато се разработи
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
          Кога ще е завършен един господ знае.,,Тарикатите'' го почнаха баш пред срива на НИ и не можаха да го продадат ,,на зелено''.(става дума за Аспарухово-Галата)
          Някои части на Левски са добри за имот за отдаване под наем.ТУ,Втори корпус на Винс,Медицината е на 2 км,Денталната на по-малко от 1 км,Морското и то на 1.5-2 км.Студенти наематели има доста.Друг е въпроса студентите дали са желани наематели.Има доста деца в езиковите гимназии,които не са от Варна.
          Не мога да ги разбера тези наши ,,големи инвеститори'' защо не влагат парите си в построяване и отдаване под наем на общежития.При толкова вузове и гастербайтери това е имот с гарантирана възвращаемост.Обаче не и за любителите на бързите врътки.
          Това много пъти съм го мислил и планирал. За локалните гастарбайтери , които идват в София може да се направи общежитие и на не толкова атрактивно място. Даже съм мислил и как да го стопанисвам.

Коментар

Гето е твоето село. Редута си е нормален квартал на Софето. Ако бях написал Борово или Гоце Делчев също щяхте да ги оплюете. Щото сте мишоци и завиждате. Ами завиждайте мишоци, дреме ми на мене. Ще си живея живота така както ми харесва , а вие се пръскайте по шевовете от яд. Вие все едно на луната живеете. Я някой смее ли да напише къде живее, не смее щото и аз мога да извадя триста довода срещу вашите коптори, а смешковци така ли е?
            Лордов нещо си се объркал.Кой ти завижда и за какво???Да ти завиждам за панелата в Редута!!!!!!!!??????????Смях.Смеем ти се и наглупостите които говориш за цените.Ако Редута е нормален Софийски квартал аз съм световен шампион по бокс.Понамали хвалбите обяви панелата за продан и ще се сблъскаш с реалността.За разлика от теб аз съм бил продавач и знам какво говоря.Ти летиш в облаците и правиш сметки без кръчмар.Сам си фантазираш и всеки който ти каже каква е реалността го хулиш.

Коментар

• Кога ще е завършен един господ знае.,,Тарикатите'' го почнаха баш пред срива на НИ и не можаха да го продадат ,,на зелено''.(става дума за Аспарухово-Галата)
              Някои части на Левски са добри за имот за отдаване под наем.ТУ,Втори корпус на Винс,Медицината е на 2 км,Денталната на по-малко от 1 км,Морското и то на 1.5-2 км.Студенти наематели има доста.Друг е въпроса студентите дали са желани наематели.Има доста деца в езиковите гимназии,които не са от Варна.
              Не мога да ги разбера тези наши ,,големи инвеститори'' защо не влагат парите си в построяване и отдаване под наем на общежития.При толкова вузове и гастербайтери това е имот с гарантирана възвращаемост.Обаче не и за любителите на бързите врътки.
              Last edited by BAD; 27.08.2012, 18:51.

Коментар

Добре изглежда,но аз избягвам комплекси дето трябва да се плаща за поддръжка.
                Свикнал съм да взимам, не да давам Давам само труд, без да се жаля.

Мани, аз като видях цените се отказах. Но там действително си струва

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Аз ако имах кинти за фърляне на вятъра, каквито за мен са ваканционните имоти, бих инвестирал тук
                  http://www.sanaparkresort.com

Това е на Магистралата, точно разклона за Дружба. На мястото на бившия хотел Сана. Отдолу е Дружба, Над пътя - Ботаническата градина. 300 м от морето, но достатъчно далеч от влагата. Гореща минерална вода.
                  Добре изглежда,но аз избягвам комплекси дето трябва да се плаща за поддръжка.
                  Свикнал съм да взимам, не да давам Давам само труд, без да се жаля.

Коментар

• Аз ако имах кинти за фърляне на вятъра, каквито за мен са ваканционните имоти, бих инвестирал тук
                    http://www.sanaparkresort.com

Това е на Магистралата, точно разклона за Дружба. На мястото на бившия хотел Сана. Отдолу е Дружба, Над пътя - Ботаническата градина. 300 м от морето, но достатъчно далеч от влагата. Гореща минерална вода.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                      E - за това Варненското копторче няма да се налага да доплащаш, нали е 30000 Е . Даже ще ти останат пари за обзавеждане . Ама си е ....копторче .....това с плочките , не разбрах - баня ли е или кухнята.... А пък това в Бургас ....хммм......тва си е чиста гарсониера бе . Е....може ли Ландлорд, в гарсониера ????
                      Баце, линка за варненските и бургаските имоти включва много оферти, не първата която ти попадне пред очите Виж горе в ляво дето пише средна цена. Стопляш ли?

Коментар

Е, и аз съм същата работа, само дето съпоставям равнозначни средни офертни цени. Има такива дето си ги надценяват и други дето си ги подценяват, затова примерно съм дал средни офертни цени на това което съм тръгнал да продавам:
                        http://www.imoti.net/search/results/...l=on&x=39&y=29
                        След това на това което смятам да купувам:
                        http://www.imoti.net/search/results/...l=on&x=35&y=38
                        Ето във Варна е малко по-скъпо това което търся и ще натискам да сваля цената или ще доплатя кеш, но горе-долу ще търся равносилни оферти. И всичко се получава. И двата примера са на офертни цени.
                        E - за това Варненското копторче няма да се налага да доплащаш, нали е 30000 Е . Даже ще ти останат пари за обзавеждане . Ама си е ....копторче .....това с плочките , не разбрах - баня ли е или кухнята.... А пък това в Бургас ....хммм......тва си е чиста гарсониера бе . Е....може ли Ландлорд, в гарсониера ????

Коментар

Аспарухово ми прави впечатление на картата, че може би е стар квартал, но за да стигнеш от него до центъра трябва да преминеш през промишлена зона, което не ми харесва много. Дай по-подробно описание, ще е интересно.
                          Не минаваш през промишлена зона, а по Аспарухов мост. Търся снимки, но не мога да намеря. На края на парка на Аспарухово, точно преди баира за Галата. Мисля че навремето там беше автосервиза на ВАЗ. Варненци да помагат

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            У Варната, що не пробваш има един страхотен комплекс на плажа в Аспарухово. Иначе на този Левски, идея си нямам кво му харесват
                            Аспарухово ми прави впечатление на картата, че може би е стар квартал, но за да стигнеш от него до центъра трябва да преминеш през промишлена зона, което не ми харесва много. Дай по-подробно описание, ще е интересно.

Коментар

Варна
                              У Варната, що не пробваш има един страхотен комплекс на плажа в Аспарухово. Иначе на този Левски, идея си нямам кво му харесват

Коментар

• А в централната част на Бургас е още по-лесно да си намеря тухлен двустаен на близка цена:
                                http://www.imoti.net/search/results/...l=on&x=39&y=28
                                Да не говорим за Слънчев бряг или Златните.

Коментар

Working...
                                X