IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Абе и на мен това ми мина през акъла, ма не искам и да си го помислям ако бултрапа е на 25%
    Бултрап един не върши работа . Ще има такива чак до дъното , за да се хване де що може и излъже .

Коментар

Абе и на мен това ми мина през акъла, ма не искам и да си го помислям ако бултрапа е на 25%
      При тебе 25% ли е? Кой щат е това?
      Скоро четох някаква статия в Уолстрийт - за двата пазара. Как на запад падат, а на изток - растат.
      A Tale of Two Housing Markets: Prices Fall in the West While the East Booms
      Тази трябва да е: https://www.wsj.com/articles/home-pr...-west-83c9eb56
      Мисълта ми е, че 25% няма как да е усреднения спад!?
      Съвсем навреме си щраква капанът!

Last edited by Julius_BG; 10.04.2023, 20:19.

Коментар

Съпротива винаги ще има /на отделните нива/...
        Именно бул-трапа позволява по-прецизно изчисляване на следващите афтършокове (който му се занимава).
        Навремето за нашия пазар си играх да ги смятам /след 2008/... като сме си чесали тука клавиатурите!
        Ама няма вече кой да си губи времето...............

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
          Бул-трапче!

След всяка по-дълбока корекция е повече от нормално да има ребаунд.

Нещата никога не вървят гладко и праволинейно нито нагоре, нито надолЕ!

Коментар

Хм, при нас къщите почнаха да се вдигат. Според zillow, 1.4% за последните 30 дни. Може да е временно а може да са решили да догонят цените в България.
            Бул-трапче!

След всяка по-дълбока корекция е повече от нормално да има ребаунд.

Нещата никога не вървят гладко и праволинейно нито нагоре, нито надолЕ!

Last edited by Julius_BG; 10.04.2023, 19:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение

Това не означава ли нови пакети със стимули и понижаване на лихвените проценти?
              Нали ги знаеш как закъсняват . Първо целият свет да влезе в рецесия , после 2-3 години ще са нечули - неразбрали . А ако изкарат инфлацията като причина за стагнацията , ще ги вдигат още - докато икономиката излезе на ръст .

Коментар

Ще ви се, ама купона май-май свърши!

Стягайте дупарите, че кесарят иде да си събере кесаревото, барабар с лихвоточките и лихвозапетайките!
                Хм, при нас къщите почнаха да се вдигат. Според zillow, 1.4% за последните 30 дни. Може да е временно а може да са решили да догонят цените в България.

Коментар

Хм, интересно............... чак ми е трудно да го повярвам за някои държави!
                  Кой ли им е източника?

https://money.bg/property/kak-se-pro...na-dosega.html

Ако нямаше " печатане " спадът им щеше да е х 2-3 , или направо щяха да нулират. Отделно се намесиха фондове за омекотяване на приземяването Не вярвам тея спадове във времето да са толкова неочаквани , колкото ги изкарват .

Коментар

• Вярвате ли, че този път ще е различно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение

Ще ви се, ама купона май-май свърши!

Стягайте дупарите, че кесарят иде да си събере кесаревото, барабар с лихвоточките и лихвозапетайките!

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
                        https://www.bloomberg.com/news/artic...-straight-week

Превод: Вече сме в рецесия

Коментар

• Еми идеално! бай Джером отдавна трябваше да им набие канчетата, да надуе лихвите, да изпофалира някоя друга, че да се кротнат с това бясно кредитиране и помпане!

Ще живееш с това, което изкарваш, това е положението....... нормалното!

Всеки месец ново телефонче, телевизорче, не знам си кво..... прищевки.

Коментар

• https://www.bloomberg.com/news/artic...-straight-week

Превод: Вече сме в рецесия

Коментар

• Хм, интересно............... чак ми е трудно да го повярвам за някои държави!
                              Кой ли им е източника?

https://money.bg/property/kak-se-pro...na-dosega.html

Коментар

• Еми идеално!

Нека и на банките да им запари под дупарата.

Коментар

Working...
                                X