Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Мен ме караха още преди години да бутам една стара къщичка с довода "За кво ти е?"
Потегнах я с много нерви, време и не толкова пари. Да съм вложил не повече от 5 бона в нея за ремонти. След това ми искара 42 К лева от наеми.
В момента е празна и отново я ремонтирам. Правя си един работен кабинет вътре 14м2.
После ще му мисля и за останалата част.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДаааам, тва с къщата не е лесна работа. Аз например мислех за декар два двор, обаче то тва нещо няма обработванеТака че диря нещо с малка къщура, двор по-малък от декар, до 40км, задължително вода, никви цигани наблизо и с работлив местен, който да ходи за по 100 кинта месечно да пооправя малко и да нахрани кучето. Давам 5-6000 кинта
Така де, за къв ой ми е втора къща за 50000 еврака. Както и да го смята човек - това са 100 седмици у странство с всякакви есктриЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНякой ако си има такава къщичка от какъв зор да ти я подарява и даже дори и да напуска България.
И сам ще си отговориш - ами защото ще стане 500 долара барела.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
Много даваш, намали на 2-3. И за кво ти е малка къща, вземи си фургонь с 200м. двор, тогава ще гониш цена 1-2000 кинтаА 200 квадрата са малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДаааам, тва с къщата не е лесна работа. Аз например мислех за декар два двор, обаче то тва нещо няма обработванеТака че диря нещо с малка къщура, двор по-малък от декар, до 40км, задължително вода, никви цигани наблизо и с работлив местен, който да ходи за по 100 кинта месечно да пооправя малко и да нахрани кучето. Давам 5-6000 кинта
Така де, за къв ой ми е втора къща за 50000 еврака. Както и да го смята човек - това са 100 седмици у странство с всякакви есктри
Много даваш, намали на 2-3. И за кво ти е малка къща, вземи си фургонь с 200м. двор, тогава ще гониш цена 1-2000 кинта
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепич,
това, че има частни случаи не е важно ! важното е, че народа е пропищял от кражби. Една от причинте хората масово да си продават наследствени имоти за без пари е точно заради безобразните кражби.
Писна ми, продадох го за 1000лв, направихме си един хубав мохабет в кръчмата и се отървах от грижите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениеКакви недомислици говорите? В едно село всичко се знае. Стига да има съсед с оръжие през някоколко къщи, никокой няма да смее в двора да влезе... Аз имам роднини с техника в къщи за повече от 20 бона и от 10 години една тесла не е изчзнала от двора... а дори не се заключваше в един период от време...
това, че има частни случаи не е важно ! важното е, че народа е пропищял от кражби. Една от причинте хората масово да си продават наследствени имоти за без пари е точно заради безобразните кражби.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеКато говорим за селски къщи и вили някак си изпускате най-важното - КРАДЕ се като за последно. Ако няма читав СОТ + огради + решетки смятайте, че всичко 'ценно' ( а това на село е всякаква техника и тн) става обект на местните пияници, калпазани и тн. Ако има и цигани в радиус от 20км смятайте, че е заминало всичко 'ценно', но не е задължително да са цигани. Във всяко село или вилна зона си има един контингент апапи които пропиват къде що сварят. Единственото решение е сот дето бие качествено..тогава кражбите са малко. Е има и друг вариант - спартанско обзавеждане, но не си е работа това.
Поздрави и успех
Коментар
-
Даааам, тва с къщата не е лесна работа. Аз например мислех за декар два двор, обаче то тва нещо няма обработванеТака че диря нещо с малка къщура, двор по-малък от декар, до 40км, задължително вода, никви цигани наблизо и с работлив местен, който да ходи за по 100 кинта месечно да пооправя малко и да нахрани кучето. Давам 5-6000 кинта
Така де, за къв ой ми е втора къща за 50000 еврака. Както и да го смята човек - това са 100 седмици у странство с всякакви есктри
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТи пък какъв социален живот търсиш в балкана?!Нали човек отива там да разпусне от натовареното ежедневие в големия град. Ако и там не можеш да се отпуснеш, никой не може да ти помогне. А щом не си влагал ти а най-вероятно жената или някой роднина, значи, че никога не си имал голям мерак и не межеш да оцениш това място.
Аз се отпускам, ама след това ми става скучно. Това е като лафа за Наполеон- е то фазан, фазан, ама сутрин фазан, на обед фазан, вечер фазан........
Сега ти се ходи, щото можеш да стоиш малко. После ще видиш, че нещата стават различни
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеКато говорим за селски къщи и вили някак си изпускате най-важното - КРАДЕ се като за последно. Ако няма читав СОТ + огради + решетки смятайте, че всичко 'ценно' ( а това на село е всякаква техника и тн) става обект на местните пияници, калпазани и тн. Ако има и цигани в радиус от 20км смятайте, че е заминало всичко 'ценно', но не е задължително да са цигани. Във всяко село или вилна зона си има един контингент апапи които пропиват къде що сварят. Единственото решение е сот дето бие качествено..тогава кражбите са малко. Е има и друг вариант - спартанско обзавеждане, но не си е работа това.
Поздрави и успех
Коментар
Коментар