Първоначално изпратено от vabo_2008
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
лорде,
би ли описал точно какво ти е портфолиото от НИ примерно по следния начин :
- панелен в Редута едикой си етаж 65квм - за ремонт/ след ремонт
- магазин О.Купел 15квм
-къща радомир еди колко си кв ...
любопитно ми е наистина, защото като те слуша човек много ги разбираш - та да видим на какво си е спрялтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеИмам чуство , че използваме различни очила като ги гледаме тези графики. Аз виждам 1200евро/кв.м спад до 500евро/кв.м , а ти какво виждаш не знам. Виж да не си объркал графиките и да гледаш тази на петрола,златото,пшеницата и т.н. Добре , че ги мерим тези имоти в евро , а не в злато, че шока щеше да е осезателен.Факт според НСИ, че цените в София не са помръднали от над 1 ГОДИНА! Факт, че от няколко месеци според графиките на най-големия сайт имоти.нет за средни цени има ръст. Ти може да гледаш някое стъклено кълбо не знам
И една малка тайна, понеже не си запознат пряко с имотите , в последно време отново се забелязва дефицит на предлагане по отделни търсени сегменти. Усещам го по непрестанните обаждания от брокери и крайни клиенти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЗначи финала е след 4 години така ли? Много интересно. А и заплатите щели да финализират след 4 годиниХхахахаххахххахахахахах!
ЕЙ пак не се стърпя да поплачеш на чужд гроб. Това катастрофиците сте голяма работа!!Гледам само растящи графики, ама финал не се види. Що тъй?
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеАко ще броим глупостите, аз се отказвам не мога да те стигна.
Айде да ни е честита цена 500евро/кв.м обзаведено.
След 2 години 250евро/кв.м
А на финала и 125евро/кв.м.
Помисли си колко ще ти е държавната заплата на финала, ако изобщо си на работа тогава след поредното преместване от София в Горно надолнище.Ххахахаххахххахахахахах!
ЕЙ пак не се стърпя да поплачеш на чужд гроб. Това катастрофиците сте голяма работа!!Гледам само растящи графики, ама финал не се види. Що тъй?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНа тебе не вярвам разбира се, още откак изтърси една глупост за селска къща. Твоите писаници разбира се подминавам с насмешка, така, че няма и смисъл да ме репликираш, но ще ти кажа в какво вярвам!
В интервалите от 1-5; 3-7; 13-18; и 20-25. Това са интервали от дати в които получавам наеми. Извън любимата ми държавна хранилка.
Айде да ни е честита цена 500евро/кв.м обзаведено.
След 2 години 250евро/кв.м
А на финала и 125евро/кв.м.
Помисли си колко ще ти е държавната заплата на финала, ако изобщо си на работа тогава след поредното преместване от София в Горно надолнище.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеВярвай си!!! Само това ти е останало.
В интервалите от 1-5; 3-7; 13-18; и 20-25. Това са интервали от дати в които получавам наеми. Извън любимата ми държавна хранилка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеМного не ти се разбира за чие писане и какво точно си чел, щото нищо не си цитирал, ама инвестициите ми са си с цел печалба, която както се вижда от графиката по-долу средно се увеличава през последните 11 месеца. А за теб нищо не забрах...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнениеМного писане, пък накрая разбрах, че Лорда инвестира в имоти, за да не го бият децата муЛорде, по-лесно е да се научиш да носиш на бой бе,
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеАко успея да разкарам една ваканционна недвижимост ще те търся да даваш акълв Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеАми всеки път ми казват в колко области се подготвят търгове и приблизително за колко декари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеПреди 3-4 месеца какво ти кАзаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеНяма никаква нагласена схема за търговете, през лятото на 2010 г. Бойко Борисов обяви, че се подготвя продажба на над 100 000 декара земя като антикризисна мярка. Също така каза, че много съжалява, че няма никакъв друг начин за продажба освен чрез ПКБ по закон, защото му трябвали много пари за бюджета. От тогава всеки месец се обаждам в министерство на земеделието и се осведомявам какви търгове се подготвят. За това, че ти не си се интересувал никой не ти е виновен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепич стига с тая елементарна пропаганда, че си като електората на Семов. Ние тук не пасем трева. В момента ГЕРБ са ми черни заради нагласената схема за купуване на стотици хиляди декари земя на ниски цени само и еднинствено срещу компенсаторки в тихомълком подготвени търгове... Политиката си е политика , но ЗЕМЯ НЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА ВЕЧЕ (както казва Марк Твен)
Коментар
Коментар