IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
    ей туй не му обичам на имотите: я се продаде на цната която искаш, я не. При наполеоните няма проблеми: купени на 110 преди 7-8 години за 500 лв ти ги дърпат от ръцете. Сега и веднага.
    Само, че докато си държиш наполеоните, нищо не ти дават. Ей туй пък аз ни им харесвам. Днес пак си направих експеримент преди закуска. Извадих и "петела" и "лирата" сложих ги на масата и си пожелах закуска. Не ми осигуриха. Деня ми съвпада със среща с наемател. Днес ще получа 200 кинта. С тях гаранция, че ще имам водка и вечеря! И ОООООООООО приятна изненада, имота пак си остава мой!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Проблема ти е че гледаш цените в момента и си мислиш че си спечелил.Ще спечелиш едва когато продадеш и получиш кинтата.Тогава ще разбереш какво си спечелил.Явно трудно схващаш какво ти се говори.Излез на пазара и много скоро ще се осъзнаеш.Или си поредния партиен лольо дето дрънка празни приказки за проветрение на зъбите.
      ей туй не му обичам на имотите: я се продаде на цната която искаш, я не. При наполеоните няма проблеми: купени на 110 преди 7-8 години за 500 лв ти ги дърпат от ръцете. Сега и веднага.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Да и аз отдавна чета форума. Ти си сигурно 100-ния човек, който лъже, че е направил това. Горчивата истина е, че никога нищо не си купил, както и Мазньо и Марин 20.
        Ако пишем за реалността обаче, при мен е такава: Купих панел на 557 ЛВ.кв.м. през 2007-ма. Много преди това купих панел през 1994г. на 16 D.M кв. м., през 2002-ра купих тухла на 500лв. на м2, през 2009-та итонг и стъкло на 1000лв. на м.2. През това време нищо не съм продал, а като гледам в момента цените, само съм спечелил. За разлика от такива платени драскачи, които просто си пишат теоретично, че били продали нещо и после колко спечелили от лихви в бамките /пълен смях, защото това са изядени пари от инфлацията/ аз мога на всеки да покажа нотариалния акт за извършената сделка. Но се ловя на бас , че насреща такова нещо не може да се види.
        Проблема ти е че гледаш цените в момента и си мислиш че си спечелил.Ще спечелиш едва когато продадеш и получиш кинтата.Тогава ще разбереш какво си спечелил.Явно трудно схващаш какво ти се говори.Излез на пазара и много скоро ще се осъзнаеш.Или си поредния партиен лольо дето дрънка празни приказки за проветрение на зъбите.

Коментар

• Чудесна новина - увеличава се броят на "най-платежоспособните" купувачи на жилища в България:
          1)
          - през септември 2011г. пенсионерите бяха 2,198,600 души
          2)
          - през септември 2012г. пенсионерите бяха 2,209,840 души
          Тоест за една година има увеличение на броя на пенсионерите с над 11 хиляди души.

http://www.noi.bg/aboutbg/st/statistic

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
            Е, ти сигурно си от "умниците" които купиха панелки на 1 000 евро.
            Аз продадох имот 2008 г., сложих париците в банка и сега имам 30% отгоре от лихви.
            А в това време панелките паднаха с 40%.
            Айде смятай сам по-нататък...
            Да и аз отдавна чета форума. Ти си сигурно 100-ния човек, който лъже, че е направил това. Горчивата истина е, че никога нищо не си купил, както и Мазньо и Марин 20.
            Ако пишем за реалността обаче, при мен е такава: Купих панел на 557 ЛВ.кв.м. през 2007-ма. Много преди това купих панел през 1994г. на 16 D.M кв. м., през 2002-ра купих тухла на 500лв. на м2, през 2009-та итонг и стъкло на 1000лв. на м.2. През това време нищо не съм продал, а като гледам в момента цените, само съм спечелил. За разлика от такива платени драскачи, които просто си пишат теоретично, че били продали нещо и после колко спечелили от лихви в бамките /пълен смях, защото това са изядени пари от инфлацията/ аз мога на всеки да покажа нотариалния акт за извършената сделка. Но се ловя на бас , че насреща такова нещо не може да се види.

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
              Приятели, от 2 седмици обикалям м/у Албена и Созопол, като през повечето време съм в КК Слънчев бряг по служебни ангажименти. За първи път този имот се предлага и на българи! Заповядайте да го разгледате.
              http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...650&f1=details
              Алоу Бибит, Знаеш ли какво има под комплекса - Блато, дори не е пресушено, защото е под нивото на морето, т.е. няма как.... друго няма да коментирам...

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
                Ново впечатление от пазара на имоти:
                Освен наводненитео с обяви за продажба на имоти с ипотеки (повече от 60% от обявите), се забелязва и нова тенденция - Ръст на обявите на имоти собственност на хора емигрирали в чужбина от 5 и повече години. Така наречените "невъзвръщенци". Те са решили че има изгодни оферти в техните страни и ако прдадът в БГ имот и малък кредит или налични средства, могат да купят в Испания или Германия например. Обикновенно са с деца или планират такива или пък са изтеглили родители и роднини и не им се налага да се връщат често.
                Ипотекираните не мисля, че са толкова много, но за емигрантите си прав. Все повече хора ще уреждат живота си в чужбина и ще продават каквото имат тук.

Коментар

• Ново впечатление от пазара на имоти:
                  Освен наводненитео с обяви за продажба на имоти с ипотеки (повече от 60% от обявите), се забелязва и нова тенденция - Ръст на обявите на имоти собственност на хора емигрирали в чужбина от 5 и повече години. Така наречените "невъзвръщенци". Те са решили че има изгодни оферти в техните страни и ако прдадът в БГ имот и малък кредит или налични средства, могат да купят в Испания или Германия например. Обикновенно са с деца или планират такива или пък са изтеглили родители и роднини и не им се налага да се връщат често.

Коментар

Простата истина- гащниците,които не купиха имот 2008-ма, няма да могат да купят и 2018-та
                    Е, ти сигурно си от "умниците" които купиха панелки на 1 000 евро.
                    Аз продадох имот 2008 г., сложих париците в банка и сега имам 30% отгоре от лихви.
                    А в това време панелките паднаха с 40%.
                    Айде смятай сам по-нататък...
                    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

Простата истина- гащниците,които не купиха имот 2008-ма, няма да могат да купят и 2018-та
                      Ха ха ха ха ха ха ха....

Уникално

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Със Зеката31 няма смисъл да спориш. Откакто се е регистрирал само глупости и нищо смислено не е написал. Като му дадеш неопровержим аргумент става агресивен и минава на лични обиди. Както с теб. Иначе ако не ти пука, може много да се забавляваш с него като го четеш.
                        Глупости които ти нямаш търпение да репликираш. Нещо те засърбява ли, друго ли. Мога да те почешам ако искаш

Коментар

• Първоначално изпратено от marmalad
                          Наркоман ама друг път, Аз съм всичко друго, само не и наркоман, за калвадоса може и да си прав, нямам представа дали се продава в Lidl, аз на такива места не стъпвам. Просто ми харесва думата. За друго не си прав, не съм Reda, ама пък за друго съм прав, прекаляваш с химията, но пък за друго си прав, това не е моя работа, айде лека че стана объркано доста. Точно като инвестицията в имоти междувпрочем. Лека
                          Със Зеката31 няма смисъл да спориш. Откакто се е регистрирал само глупости и нищо смислено не е написал. Като му дадеш неопровержим аргумент става агресивен и минава на лични обиди. Както с теб. Иначе ако не ти пука, може много да се забавляваш с него като го четеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от marmalad Разгледай мнение
                            LANDLORD, влизам в темата макар и да не съм сигурен че Ти си я отварял просто така. Днес се нуждая от поне 10 поста. После може и да пиша в нея, макар и Ти самия да знаеш че имотите са умряла работа.
                            Това казва всичко, не е нужен дори коментар!!!

Друг много съдържателен израз от същия:

marmalad
                            "Наркоман ама друг път, Аз съм всичко друго, само не и наркоман, за калвадоса може и да си прав, нямам представа дали се продава в Lidl, аз на такива места не стъпвам. Просто ми харесва думата. За друго не си прав, не съм Reda, ама пък за друго съм прав, прекаляваш с химията, но пък за друго си прав, това не е моя работа, айде лека че стана объркано доста. Точно като инвестицията в имоти междувпрочем. Лека"

ДВЕ НЕИСТИНИ КОИТО ВЕДНАГА СЕ НАБИВАТ НА ОЧИ НАПИСАНИ ОТ ПЛАТЕНИЯ ДРАСКАЧ: 1. НЕ ПРЕДЛАГАМ ОФЕРТИ.2 НИКЪДЕ НЕ СЪМ СПОМЕНАЛ ДУМАТА КАЛВАДОС ЛИДЪЛ ИЛИ ХИМИЯ ПРЕДИ ДА МУ ПЛАТЯТ ЗА ДА ГИ НАПИШЕ!!!
                            Last edited by LANDLORD 31; 12.09.2012, 07:05.

Коментар

• годините и опита

годините и опита ми сочат само едно-излязат ли двама-трима с по по 5 мнения наведнаж да ми опонират, значи съм уцелил в десятката. Много пъти ми се е случвало и съм се чудил преди, вече не.
                              Тия с по петте мнения са ми прекрасния индикатор за инвестициите. Трябва да се ровя много за да намеря доказателства от предишни дискусии, но ще го направя, щото това си е безпогрешен критерий, който се случва вече много пъти
                              Скоро ще представя моето изследване по въпроса.
                              След като изтъкнах основните причини базовите активи като имоти и злато да държат цена спрямо ненужната и неподплатена хартия, излязоха червеите от под земята.
                              Затова изследването може да го озаглавя: "Войната на червеите"

Коментар

Е, аз не виждам причина да не си тегля куршума бързо и безболезнено за да не мъча близките си също заради собствената си неудача!!!
                                (
                                Никой не вижда причина защо се бавиш!?
                                Ще им спестиш много мъки, както и предстоящото ти лечение

Коментар

Working...
                                X