If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ей туй не му обичам на имотите: я се продаде на цната която искаш, я не. При наполеоните няма проблеми: купени на 110 преди 7-8 години за 500 лв ти ги дърпат от ръцете. Сега и веднага.
Само, че докато си държиш наполеоните, нищо не ти дават. Ей туй пък аз ни им харесвам. Днес пак си направих експеримент преди закуска. Извадих и "петела" и "лирата" сложих ги на масата и си пожелах закуска. Не ми осигуриха. Деня ми съвпада със среща с наемател. Днес ще получа 200 кинта. С тях гаранция, че ще имам водка и вечеря! И ОООООООООО приятна изненада, имота пак си остава мой!!
Проблема ти е че гледаш цените в момента и си мислиш че си спечелил.Ще спечелиш едва когато продадеш и получиш кинтата.Тогава ще разбереш какво си спечелил.Явно трудно схващаш какво ти се говори.Излез на пазара и много скоро ще се осъзнаеш.Или си поредния партиен лольо дето дрънка празни приказки за проветрение на зъбите.
ей туй не му обичам на имотите: я се продаде на цната която искаш, я не. При наполеоните няма проблеми: купени на 110 преди 7-8 години за 500 лв ти ги дърпат от ръцете. Сега и веднага.
Да и аз отдавна чета форума. Ти си сигурно 100-ния човек, който лъже, че е направил това. Горчивата истина е, че никога нищо не си купил, както и Мазньо и Марин 20.
Ако пишем за реалността обаче, при мен е такава: Купих панел на 557 ЛВ.кв.м. през 2007-ма. Много преди това купих панел през 1994г. на 16 D.M кв. м., през 2002-ра купих тухла на 500лв. на м2, през 2009-та итонг и стъкло на 1000лв. на м.2. През това време нищо не съм продал, а като гледам в момента цените, само съм спечелил. За разлика от такива платени драскачи, които просто си пишат теоретично, че били продали нещо и после колко спечелили от лихви в бамките /пълен смях, защото това са изядени пари от инфлацията/ аз мога на всеки да покажа нотариалния акт за извършената сделка. Но се ловя на бас , че насреща такова нещо не може да се види.
Проблема ти е че гледаш цените в момента и си мислиш че си спечелил.Ще спечелиш едва когато продадеш и получиш кинтата.Тогава ще разбереш какво си спечелил.Явно трудно схващаш какво ти се говори.Излез на пазара и много скоро ще се осъзнаеш.Или си поредния партиен лольо дето дрънка празни приказки за проветрение на зъбите.
Чудесна новина - увеличава се броят на "най-платежоспособните" купувачи на жилища в България:
1)
- през септември 2011г. пенсионерите бяха 2,198,600 души
2)
- през септември 2012г. пенсионерите бяха 2,209,840 души Тоест за една година има увеличение на броя на пенсионерите с над 11 хиляди души.
Е, ти сигурно си от "умниците" които купиха панелки на 1 000 евро.
Аз продадох имот 2008 г., сложих париците в банка и сега имам 30% отгоре от лихви.
А в това време панелките паднаха с 40%.
Айде смятай сам по-нататък...
Да и аз отдавна чета форума. Ти си сигурно 100-ния човек, който лъже, че е направил това. Горчивата истина е, че никога нищо не си купил, както и Мазньо и Марин 20.
Ако пишем за реалността обаче, при мен е такава: Купих панел на 557 ЛВ.кв.м. през 2007-ма. Много преди това купих панел през 1994г. на 16 D.M кв. м., през 2002-ра купих тухла на 500лв. на м2, през 2009-та итонг и стъкло на 1000лв. на м.2. През това време нищо не съм продал, а като гледам в момента цените, само съм спечелил. За разлика от такива платени драскачи, които просто си пишат теоретично, че били продали нещо и после колко спечелили от лихви в бамките /пълен смях, защото това са изядени пари от инфлацията/ аз мога на всеки да покажа нотариалния акт за извършената сделка. Но се ловя на бас , че насреща такова нещо не може да се види.
Приятели, от 2 седмици обикалям м/у Албена и Созопол, като през повечето време съм в КК Слънчев бряг по служебни ангажименти. За първи път този имот се предлага и на българи! Заповядайте да го разгледате. http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...650&f1=details
Алоу Бибит, Знаеш ли какво има под комплекса - Блато, дори не е пресушено, защото е под нивото на морето, т.е. няма как.... друго няма да коментирам...
Ново впечатление от пазара на имоти:
Освен наводненитео с обяви за продажба на имоти с ипотеки (повече от 60% от обявите), се забелязва и нова тенденция - Ръст на обявите на имоти собственност на хора емигрирали в чужбина от 5 и повече години. Така наречените "невъзвръщенци". Те са решили че има изгодни оферти в техните страни и ако прдадът в БГ имот и малък кредит или налични средства, могат да купят в Испания или Германия например. Обикновенно са с деца или планират такива или пък са изтеглили родители и роднини и не им се налага да се връщат често.
Ипотекираните не мисля, че са толкова много, но за емигрантите си прав. Все повече хора ще уреждат живота си в чужбина и ще продават каквото имат тук.
Ново впечатление от пазара на имоти:
Освен наводненитео с обяви за продажба на имоти с ипотеки (повече от 60% от обявите), се забелязва и нова тенденция - Ръст на обявите на имоти собственност на хора емигрирали в чужбина от 5 и повече години. Така наречените "невъзвръщенци". Те са решили че има изгодни оферти в техните страни и ако прдадът в БГ имот и малък кредит или налични средства, могат да купят в Испания или Германия например. Обикновенно са с деца или планират такива или пък са изтеглили родители и роднини и не им се налага да се връщат често.
Простата истина- гащниците,които не купиха имот 2008-ма, няма да могат да купят и 2018-та
Е, ти сигурно си от "умниците" които купиха панелки на 1 000 евро.
Аз продадох имот 2008 г., сложих париците в банка и сега имам 30% отгоре от лихви.
А в това време панелките паднаха с 40%.
Айде смятай сам по-нататък...
"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Със Зеката31 няма смисъл да спориш. Откакто се е регистрирал само глупости и нищо смислено не е написал. Като му дадеш неопровержим аргумент става агресивен и минава на лични обиди. Както с теб. Иначе ако не ти пука, може много да се забавляваш с него като го четеш.
Глупости които ти нямаш търпение да репликираш. Нещо те засърбява ли, друго ли. Мога да те почешам ако искаш
Простата истина- гащниците,които не купиха имот 2008-ма, няма да могат да купят и 2018-та
Наркоман ама друг път, Аз съм всичко друго, само не и наркоман, за калвадоса може и да си прав, нямам представа дали се продава в Lidl, аз на такива места не стъпвам. Просто ми харесва думата. За друго не си прав, не съм Reda, ама пък за друго съм прав, прекаляваш с химията, но пък за друго си прав, това не е моя работа, айде лека че стана объркано доста. Точно като инвестицията в имоти междувпрочем. Лека
Със Зеката31 няма смисъл да спориш. Откакто се е регистрирал само глупости и нищо смислено не е написал. Като му дадеш неопровержим аргумент става агресивен и минава на лични обиди. Както с теб. Иначе ако не ти пука, може много да се забавляваш с него като го четеш.
LANDLORD, влизам в темата макар и да не съм сигурен че Ти си я отварял просто така. Днес се нуждая от поне 10 поста. После може и да пиша в нея, макар и Ти самия да знаеш че имотите са умряла работа.
Това казва всичко, не е нужен дори коментар!!!
Друг много съдържателен израз от същия:
marmalad
"Наркоман ама друг път, Аз съм всичко друго, само не и наркоман, за калвадоса може и да си прав, нямам представа дали се продава в Lidl, аз на такива места не стъпвам. Просто ми харесва думата. За друго не си прав, не съм Reda, ама пък за друго съм прав, прекаляваш с химията, но пък за друго си прав, това не е моя работа, айде лека че стана объркано доста. Точно като инвестицията в имоти междувпрочем. Лека"
ДВЕ НЕИСТИНИ КОИТО ВЕДНАГА СЕ НАБИВАТ НА ОЧИ НАПИСАНИ ОТ ПЛАТЕНИЯ ДРАСКАЧ: 1. НЕ ПРЕДЛАГАМ ОФЕРТИ.2 НИКЪДЕ НЕ СЪМ СПОМЕНАЛ ДУМАТА КАЛВАДОС ЛИДЪЛ ИЛИ ХИМИЯ ПРЕДИ ДА МУ ПЛАТЯТ ЗА ДА ГИ НАПИШЕ!!!
годините и опита ми сочат само едно-излязат ли двама-трима с по по 5 мнения наведнаж да ми опонират, значи съм уцелил в десятката. Много пъти ми се е случвало и съм се чудил преди, вече не.
Тия с по петте мнения са ми прекрасния индикатор за инвестициите. Трябва да се ровя много за да намеря доказателства от предишни дискусии, но ще го направя, щото това си е безпогрешен критерий, който се случва вече много пъти
Скоро ще представя моето изследване по въпроса.
След като изтъкнах основните причини базовите активи като имоти и злато да държат цена спрямо ненужната и неподплатена хартия, излязоха червеите от под земята.
Затова изследването може да го озаглавя: "Войната на червеите"
Коментар