If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добрия материал не е непременно заможния такъв.Не казвам че сред заможните няма добри хора.Така че добрия материал живее според финансовите си възможности а не според желанията си.Същото важи и за лошия материал.
Добрия материал не е задължително заможен, но според финансовите си възможности, той поддържа имота си. Докато лошия материал - хич не го интересува, че живее в някаква общност и не се съобразява с останалите.
Не е кредит бре!
С кредит купувах през 2007г. - общинско жилище. И него го плащаме 4 човека!
Още е двойно под пазарната цена в момента. А и 1/3 от главницата е изплатена.
Знам, че се обърквате, щото имам няколко покупки през годините. Не 1-2 за цял жувот като повечето от вазе.
Охххххх, спокоен съм за тебе....
Всяка вечер си мисля, да не взема да купя някой твой имот от ЧСИ.......
Материала е един и същ навсякъде, но по презюмция се смята, че в панелята материала е лош. Затова колкото и добър материал да е останал, той не ходи да живее в панеляк. И затова панелите са толкова занемарени.
Добрия материал не е непременно заможния такъв.Не казвам че сред заможните няма добри хора.Така че добрия материал живее според финансовите си възможности а не според желанията си.Същото важи и за лошия материал.
Е, щом са ти били излишни може, значи се подразбира че нямаш никакви притеснения относно банки.
Как да нямам - имам . Всеки има , ама няма друг начин (избор). Затова и съм ги разхвърлял в различни неща . Ето сега НИ са надолу , ама лихвата си върви - компенсирам . Само момента със земята опуснах ,ама.........човек не трябва да е максималист. Лошото ще е ако златото се ''пукне'', имотите паднат с още 30% ,а банките фалират (или супер инфлация стопи парите ) . Възможноста за това , обаче е по-скоро хипотетична.
Не е кредит бре!
С кредит купувах през 2007г. - общинско жилище. И него го плащаме 4 човека!
Още е двойно под пазарната цена в момента. А и 1/3 от главницата е изплатена.
Знам, че се обърквате, щото имам няколко покупки през годините. Не 1-2 за цял жувот като повечето от вазе.
Недей да обиждаш! Ти като си лъжец, аз лъжльо ли да те нарека?
Ако бъдем честни , края на 2009-та, а сделката е вписана началото на 2010г.. А оттогава досега има 10-12% спад! А аз договорих 30% отстъпка от офертната цена с една малка измама и подкуп.
Материала навсякъде е един и същи и в панеляците и в тухлите и в къщите.Всички са българи и манталитета на мнозинството си е мангалски.
Материала е един и същ навсякъде, но по презюмция се смята, че в панелята материала е лош. Затова колкото и добър материал да е останал, той не ходи да живее в панеляк. И затова панелите са толкова занемарени.
Еми , да , горе-долу толкова бяха тези от депозита...50 К в лева . А не съм им посегал , защото по онова време .......имаше неспирни потоци от парици . Тях ги трансформирах в НИ.........купувах, ремонтирах,продавах................и сега цялата кошница е пак : депозити и НИ , като от 5-6 месеца лееекинко взимам и златце и то подтикнат само от тукашните форумци и то не със цел увеличаване ,а запазване........
Е, щом са ти били излишни може, значи се подразбира че нямаш никакви притеснения относно банки.
Чолаков, обясни в какво точно се изразява амортизацията на парцел с къща закупен от мен през 2002г. или на магазин построен от ютонг, бетон и стъкло през 2004г. и купен от мен 2009г.? И в двата имота ВИК инсталацията е от полипропилен. И двете са закупени със дял земя отдолу.
Коментар