IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    http://sales.bcpea.org/bg/properties/item15546.html

Чекай де....
    Пиша на колега, пиша по Скайпа, пиша ......чукчи писател.....
    Видя ли го линкчето...най-после...и ся квоооооо ????
    Само да попитам, като как се вписва в цената описаната тежест на имота:
    Гореописаният имот има вписани следните вещни тежести: 1) договорна ипотека в полза на взискателя по настоящото изп. дело, вписана в Службата по вписванията – гр. София под № 140, том 073/2008 год., за сумата 127 000 евро;

Коментар

Гледаш Бургас...
      Оферти всякакви, избор голям.....
      Много голям!!!! В цяла област Варна се продават 2 апартамента!!!!!!!!!!!!!!!
      Нема що!

Коментар

• Гледаш Бургас...
        Оферти всякакви, избор голям.....

Коментар

http://sales.bcpea.org/bg/properties/item15546.html

Чекай де....
          Добре писателю, как ти прилича апартамент с една спалня, тоест двустаен да се продава за 96м2 Що така ми се струва , че този е колкото моя в панеляка-62м2? Понеже "Редута ин" е точно по средата на пътя по който тича Никос Ганос всеки ден, ще го проверя.
          Иначе аз намери една наистина изгодна оферта на ЧСИ, но бях попарен от описанието:
          http://sales.bcpea.org/bg/properties/item17768.html

ПП ЗА СРАВНЕНИЕ ВТОРИЯ ПАНЕЛЯК КОЙТО ЗАКУПИХМЕ Е САМО 108м2 И Е С ТРИ СПАЛНИ!
          Last edited by LANDLORD 31; 12.09.2012, 21:51.

Коментар

• http://sales.bcpea.org/bg/properties/item15546.html

Чекай де....

Коментар

В Слатина- 96 м2 за 40 К лева.....

Лорда нямаше ли там имоти....???
              И пак няма линкче!

Коментар

• В Слатина- 96 м2 за 40 К лева.....

Лорда нямаше ли там имоти....???

Коментар

57 м2 за 35к лева на 500 м от резиденция "Бояна" как ти се струва ..като имотник...? Да се пробвам ли или да чакам още 20 % надолу....
                  Линкче , линкче искам да видя!

Коментар

57 м2 за 35к лева на 500 м от резиденция "Бояна" как ти се струва ..като имотник...? Да се пробвам ли или да чакам още 20 % надолу....
                    Недей, че сега ще стане едно мазало...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Добрия материал не е непременно заможния такъв.Не казвам че сред заможните няма добри хора.Така че добрия материал живее според финансовите си възможности а не според желанията си.Същото важи и за лошия материал.
                      Добрия материал не е задължително заможен, но според финансовите си възможности, той поддържа имота си. Докато лошия материал - хич не го интересува, че живее в някаква общност и не се съобразява с останалите.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Знам, че чакаш Икар, но ако се стиген до там , ти купиш нещо от ЧСИ, аз ще притежавам квартала в който си го купил.

Коментар

Охххххх, спокоен съм за тебе....
                          Всяка вечер си мисля, да не взема да купя някой твой имот от ЧСИ.......
                          Знам, че чакаш Икар, но ако се стиген до там , ти купиш нещо от ЧСИ, аз ще притежавам квартала в който си го купил.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            Не е кредит бре!
                            С кредит купувах през 2007г. - общинско жилище. И него го плащаме 4 човека!
                            Още е двойно под пазарната цена в момента. А и 1/3 от главницата е изплатена.
                            Знам, че се обърквате, щото имам няколко покупки през годините. Не 1-2 за цял жувот като повечето от вазе.
                            Охххххх, спокоен съм за тебе....
                            Всяка вечер си мисля, да не взема да купя някой твой имот от ЧСИ.......

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                              Материала е един и същ навсякъде, но по презюмция се смята, че в панелята материала е лош. Затова колкото и добър материал да е останал, той не ходи да живее в панеляк. И затова панелите са толкова занемарени.
                              Добрия материал не е непременно заможния такъв.Не казвам че сред заможните няма добри хора.Така че добрия материал живее според финансовите си възможности а не според желанията си.Същото важи и за лошия материал.

Коментар

• Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнение
                                Е, щом са ти били излишни може, значи се подразбира че нямаш никакви притеснения относно банки.
                                Как да нямам - имам . Всеки има , ама няма друг начин (избор). Затова и съм ги разхвърлял в различни неща . Ето сега НИ са надолу , ама лихвата си върви - компенсирам . Само момента със земята опуснах ,ама.........човек не трябва да е максималист. Лошото ще е ако златото се ''пукне'', имотите паднат с още 30% ,а банките фалират (или супер инфлация стопи парите ) . Възможноста за това , обаче е по-скоро хипотетична.

Коментар

Working...
                                X