Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениев кой сегмент пазаруваш?
не мислиш ли, че е малко рано?
поздрави
- не нагласям реалността към себе си както първосигнално реагират множество индивиди тук!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеМного бързаш ти !! Забравих да напиша че първия дето ми отговори ще е най-бедния във форума, който не издържа от нерви че няма нищо (нито пари, нито имоти - ако имаше първото отдавна щеше да има второто) и понеже едвам чака, да купи второто с малко пари, е на път да изтърве момента .. за пореден път!
Ако аз за тебе съм тиквеник, просто не мога да си представя ТИ в собствените си очи какъв си
Другото което забравих да напиша в предния пост, освен че съм купувач е... че е в такъв сегмент че ...тук нямам конкуренциязатова си позволявам да ви пообеснявам някои неща!
не мислиш ли, че е малко рано?
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеПич, кефиш ме,
ти си от онези дето си плямпат ъп, ъп, ъп...
за разлика от теб, аз си имам много по-важни работи от това да то обяснявам дали имоптите са ъп или срив.....
За разлика от теб, Лорд4ето разбира, ама ти си тъъъъъъъп....нема кво да коментирам....
От 5 години имотите са надоле и дошъл някъв бай ганьо да реве как били ъп....поредния...
Ти не схващаш ли че това за което ме мислиш си самия ТИ !!!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеПросто не знаеш колко си щастлив !!!
Наистина !!!
ти си от онези дето си плямпат ъп, ъп, ъп...
за разлика от теб, аз си имам много по-важни работи от това да то обяснявам дали имоптите са ъп или срив.....
За разлика от теб, Лорд4ето разбира, ама ти си тъъъъъъъп....нема кво да коментирам....
От 5 години имотите са надоле и дошъл някъв бай ганьо да реве как били ъп....поредния...
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеКонкуренция.... балъка няма конкуренция...сорри...не се съревновавам с теб къвто и да си...
Наистина !!!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение...тук нямам конкуренциязатова си позволявам да ви пообеснявам някои неща!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеТи за какъв се мислиш бе?
Ти си всезнайкото, от който всичко зависи...! А другите са балъци и нищо не знаят...!
Ха ха ха ха ха ха
Точно заради такива тиквеници имотите още 10 години надолу. За последните 5 години всички доказателства, статистики, куцо и сляпо знае, че имотите са надолу....) и понеже едвам чака, да купи второто с малко пари, е на път да изтърве момента .. за пореден път!
Ако аз за тебе съм тиквеник, просто не мога да си представя ТИ в собствените си очи какъв си
Другото което забравих да напиша в предния пост, освен че съм купувач е... че е в такъв сегмент че ...тук нямам конкуренциязатова си позволявам да ви пообеснявам някои неща!
Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПрав е инж. Иванов, когато на пазара се лее кръв тогава се купува, останалите ще лапат мухи щото се движат със стадото. Мухахахахаххх
Л\юбоойлчо, посмали малко по-малко са от 4 години!
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеМного дълго сте се нагласили да чакате, това дето ви оставят временно да си мислите че е "свободен пазар"...
Ти си всезнайкото, от който всичко зависи...! А другите са балъци и нищо не знаят...!
Ха ха ха ха ха ха
Точно заради такива тиквеници имотите още 10 години надолу. За последните 5 години всички доказателства, статистики, куцо и сляпо знае, че имотите са надолу....
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеНе бързай толкоз !!!
Има време за неспешните случай
с цена поне 30% под сегашните))
Щом "всички вярват в нещо", значи е късно и тренда е обърнат.
Просто докато и ВИЕ разберетеЩе е късно! Аз преди известнои време поопределих срок-а
... и ... новините не закъсняват:
http://www.investor.bg/novini/130/a/...meseca,141072/
- лекомислените да не бързат да ме съдят (!) и определят (!) - купувач съмМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение30-35 % спад си е факт....
Малко остана - само още 20 %......
Да не говорим, че ако масата знаеше какви мисли терзаят световния капитал, биха купували като за последно
Апропо, активите на Емисионно колко станаха, а М1 и М3 как се движат и това у нас де, да не говорим че баланса на ЕЦБ е +700 милиарда за година...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПоздрав за Лорда
http://www.monitor.bg/article?id=357364Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар