If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Търсят се помещения за аптека в районите на Красно село, Красна поляна, Шипченски проход, Яворов, района на хотел Плиска, кв.Гоце Делчев , Надежда-1,2,3,4 и топ център( на места с голям човекопоток). Изискване: минимум 80 кв.м., на едно ниво, на кота нула, максимум с две стъпала, височина 3.20 м. При одобрени и редовни документи, директна сделка.
Търсят за обекти с цел инвестиция в София. Изискване: възвращаемост до 10 години. Осигурено финансиране.
В КТБ годишната лихва при депозит 4х4 и сума над 100 000 лева е 8.85% годишно. За 10 години ще си удвоил парите Какви аптеки, какви търговски обекти?
Never underestimate the predictability of stupidity
Търсят се помещения за аптека в районите на Красно село, Красна поляна, Шипченски проход, Яворов, района на хотел Плиска, кв.Гоце Делчев , Надежда-1,2,3,4 и топ център( на места с голям човекопоток). Изискване: минимум 80 кв.м., на едно ниво, на кота нула, максимум с две стъпала, височина 3.20 м. При одобрени и редовни документи, директна сделка.
Търсят за обекти с цел инвестиция в София. Изискване: възвращаемост до 10 години. Осигурено финансиране.
Валутния борд като механизъм е 100% фантазия .Още при въвеждането му не беше обезпечен, но пък после стана така че се преобезпечи. Валутния борд и закона за гарантиране на депозитите са едно 100% нищо - фантасмагории.
За Германия , този ресурс в банките е не заложен но е многократно презаложен и превъртян 5 пъти. Защо не го правят на мен ми е ясно - от страх и се съмнявам да не е законно да се направи , напротив съвсем си е законно. Тези пари са внесени в български банки , регистрирани в България - те няма как да не са дефакто налични за да се изтеглят от България. Обезпечение са на лева при всички положения , ето че и не се теглят от банките и нарастват. България може не да взема заеми , а да дава..
Няма клатиш борда, ей.
Сал 1 защита от калпавите ни политици ни е останала....
За Германия , този ресурс в банките е не заложен но е многократно презаложен и превъртян 5 пъти. Защо не го правят на мен ми е ясно - от страх и се съмнявам да не е законно да се направи , напротив съвсем си е законно. Тези пари са внесени в български банки , регистрирани в България - те няма как да не са дефакто налични за да се изтеглят от България. Обезпечение са на лева при всички положения , ето че и не се теглят от банките и нарастват. България може не да взема заеми , а да дава..
Вярно ли ще ни докарат до положение да призоваваме за гладни бунтове и убийства на работодатели? За дребни като НАИВНИКА, разбира се , никакво насилие!
Но другите- КАПУТ!!!!!!!!!
По добре си я карайте на гладни бунтове. Ще свалите някое излишно килце. Тва с убийствата не ми харесва
Към 7 милиарда евро е обема на паричната маса, когато икономиката расте с 0-ла процента. Сега какви са тези 35 милиарда в банките и откъде са тези пари..значи те са евра в голямата си част, т.е. БНБ спокойно може да си напечата 20 милиарда лева и да ги пуснат в обръщение, само трябва да си траят че нарушават закона за борда. На практика не може да стане фал. Ще скочи икономиката , че ще дрънчи..Дянков обаче и Борисов едва ли могат да го асимилират. Ще се разделят с властта и сами си го правят , има не изход , а цяла огромна порта. На над 10% , ще скочи инфлацията по отношение на цените на трайните стоки и банките, ще кредитират че ще пуши. 1 000 000 нови работни места, ще се появят и дори ще идват работници от други държави. Тези пари в банките са яко обезпечение , не е въжно дали са в страната дори.
Прав и мъдър си приятелю!! Просто се чудя онези чорбаджии големите там в банките и монополите защо тъпанарите не се сещат да золажат на растеж дори и по този полулегален начин!!!!!!!! Вярно ли ще ни докарат до положение да призоваваме за гладни бунтове и убийства на работодатели? За дребни като НАИВНИКА, разбира се , никакво насилие!
Но другите- КАПУТ!!!!!!!!! Дори за дадени модератори, като за помешчици се сещам, ама хайде да не ми затворят устата отново, че да ги издирвам със следово куче
Към 7 милиарда евро е обема на паричната маса, когато икономиката расте с 0-ла процента. Сега какви са тези 35 милиарда в банките и откъде са тези пари..значи те са евра в голямата си част, т.е. БНБ спокойно може да си напечата 20 милиарда лева и да ги пуснат в обръщение, само трябва да си траят че нарушават закона за борда. На практика не може да стане фал. Ще скочи икономиката , че ще дрънчи..Дянков обаче и Борисов едва ли могат да го асимилират. Ще се разделят с властта и сами си го правят , има не изход , а цяла огромна порта. На над 10% , ще скочи инфлацията по отношение на цените на трайните стоки и банките, ще кредитират че ще пуши. 1 000 000 нови работни места, ще се появят и дори ще идват работници от други държави. Тези пари в банките са яко обезпечение , не е въжно дали са в страната дори.
Лорде, ъпдейтвай уроците бре Кви са тези 20 кинта?
Ръководя се от твоите съвети в кризата, плащам си дребни хонорари, ниско оценявам труда си , както ти на твоите работници. Криза е, трябва да се съобразяваме с клиентите
Аз примерно вече имам нагласата и свободата да мразя неистово всякакво работодателско тяло. Не мога да си представя да работя за дадено физическо лице. По-добре да го заколям и да го лежа
Домакинствата в Еврозоната дължаха жилищни кредити на стойност:
1)
- в края на 2011г. - над 3,784.4 милиарда евро
2)
- в края на септември 2012г. - по-малко от 3,816 милиарда евро За 9 месеца има повишение с по-малко от 31.6 милиарда евро или с по-малко от 1%.
Хе,хе, не моа се сдържа! Информчо прави статистика, очаква спад, изненадва се обаче ако е ръст и почва да се смее на това колко нисък е ръста
От друга страна новините от летище София за капацитета на новия терминал след скорошния край на кризата е даже плашещ. Яко синки ще имат скоро здраво захапалите си г*за
Подценяваш Ландлордовските умения на ПиПбел!
Дори и в гето като ЕПК той вижда як доход от наем!
Аз от един стар гредоред дето го бях дал на една агенция за 150 юро преди 2 години, сега ми звънят преди три дни. Питат ме: "Все още ли отдавате старото къще от 40м2 за 150 юро?" Отговарям им леко уклончиво: "Ами не знам, Вие кажете като хора следящи цените /не, че аз съм оставил цена на милиони жилища неизпредена/ От другата страна ми отговарят: "Ами за самостоятелна къща е нормално 150 юро.
Правя си дребна сметка- исках кабинет в едната стая в която ще преподавам минимум 10 урока на месец Х 20лв. това ми е 200лв. Вярно, че е по-малко от 300, каквито бих вземал за наем, но реших, че в дните в които нямам клиенти за уроците мога да отдавам трите стаи за нощувки, още повече , че съм ги ремонтирал, а агенцията която ми отправи запитването ми предлагаше 150 юро за грохнал вариант.
Както и да е, предпочетох да продавам интелектуален труд и да отдавам площ отвреме на време.
Лорде, ъпдейтвай уроците бре Кви са тези 20 кинта?
Няма природна сила, която да компенсира мизерията във входовете на ЕПК-тата.
В тия блокове живее едно малко село, всеки с лудостта си. Изключителна рядкост е да попаднете на добре поддържан вход. Така и не разбрах защо цената им е по-висока от тая на панеляка. Ама нашенеца иска да е здраво, като камъка де си затиска зелето през зимата...
Подценяваш Ландлордовските умения на ПиПбел!
Дори и в гето като ЕПК той вижда як доход от наем!
Аз от един стар гредоред дето го бях дал на една агенция за 150 юро преди 2 години, сега ми звънят преди три дни. Питат ме: "Все още ли отдавате старото къще от 40м2 за 150 юро?" Отговарям им леко уклончиво: "Ами не знам, Вие кажете като хора следящи цените /не, че аз съм оставил цена на милиони жилища неизпредена/ От другата страна ми отговарят: "Ами за самостоятелна къща е нормално 150 юро.
Правя си дребна сметка- исках кабинет в едната стая в която ще преподавам минимум 10 урока на месец Х 20лв. това ми е 200лв. Вярно, че е по-малко от 300, каквито бих вземал за наем, но реших, че в дните в които нямам клиенти за уроците мога да отдавам трите стаи за нощувки, още повече , че съм ги ремонтирал, а агенцията която ми отправи запитването ми предлагаше 150 юро за грохнал вариант.
Както и да е, предпочетох да продавам интелектуален труд и да отдавам площ отвреме на време.
Домакинствата в Еврозоната дължаха жилищни кредити на стойност:
1)
- в края на 2011г. - над 3,784.4 милиарда евро
2)
- в края на септември 2012г. - по-малко от 3,816 милиарда евро За 9 месеца има повишение с по-малко от 31.6 милиарда евро или с по-малко от 1%.
Коментар