If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Домакинствата в Еврозоната дължаха жилищни кредити:
1)
- в края на 2011г. - 3,784,425 млн. евро
2)
- в края на ноември 2012г. - 3,821,450 млн. евро Тоест за 11 месеца има увеличение с едва 37 милиарда евро или с по-малко от 1%.
За сравнение БВП на Еврозоната през 2011г. беше над 9.4 трилиона евро.
Не знам какво мислят в Уникредит, но народа се усети най-после, че лихва 10-12% годишно за 30 години е дооста грубо упражнение върху... гърба му.
И вече не тегли кредити по 110% от пазарната цена.
А си прави максимално по възможностите самоучаститие.
Така - постепенно ще се научим...
"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Крукс, ти какво отиде по празниците да провериш за телешкото в Спагети е сега бързаш да ни информираш ли
Не съм му гледам сертификат за произход, дадох го за пример, кажи ТИ къде аджеба е истинското аржентинско телешко, не го крий
Много странно водите спор тука -значи хврълят се едни безпочвени глупости и като се даде конкретен пример, почва да се извъртат нещата.
Аз ти говоря за карето около НДК, ти както винаги си повтаряш твоята мантра за пенсионери и места за паркиране и магазини.Затова ти показах че има къде да се спира и има къде да се пазарува.За Докторския само казах, че едва ли всички са пенсионери.
За гаража -ти два гаража ли имаш?нали си с две коли.И колко са големи?Защото аз съм пробвал с едната кола в нормален гараж от новото строителство не мога да излеза-няма място да си отворя вратата.а жената на един приятел му олущи цялата кола при паркиране, защото така са направени гаражчетата, че само мъж може да паркира.така че не ми ги хвали тея гаражи, предпочитам огромен паркинг, почистен от снега винаги, осветен винаги и т.н.Сега, и аз няма да откажа 30 м2 гараж под апаратамента с директна връзка до етажа, ама в центъра такива няма, съмнавям се да има и където живееш.
За синята зона -това е едно от най-добрите неща правени за центъра напоследък-много ясно че ще плащащ, ти не живееш там!!!И 2 лева е малко -3 -5 лева трябва да е и ще е рай.
Ти знаеш ли какво е да опиташ да паркираш пред блок в Дружба например или в Манастирски ливади, с тея гадни малки тесни двупосочни улички с кал навсякъде????Навсякъде в центровете на града се плаща и е по-скъпо да се паркира, какво не е ясно.За места, сега около НДК е в пъти по-добре, за Докторския признавам не знам как е, но се съмнавям да е чак толкова зле.
И кажи къде според теб е най-доброто място за живот в София, недей да атакуваш всичко което кажа с безмислени аргументи ,а дай своя теза, за да мога и аз да кажа какъв кенеф е мястото и какво парвеню си че живееш там и всичко да си е както в български форум.Месото не било аржентинско, ужасТ, явно заведенията в центъра са ужасТни
Същото и с двамата образа с опикания подлез-една и съща ГЛУПОСТ повтарят, докато не снимах и изведнъж млъкнаха.
а сега моля да бъде извинен, отивам да ям в едно ужасТно заведение, с фалшиво месо и менте алкохол -ама само рекламата им е добра -за обяд има катино мезе върху картофени рьощи и катък за салата
УЖАСТ
А за паркирането, мисля че 150 лева е нищо на година и си паркираш в синя зона и ИМА места вече, аз паркирам в гаражите, защото колите са фирмени и не мога да си взема талон
Ми... 105 лева на месец за паркомясто (не гараж, щото разликата е огромна) и то в обществен паркинг ми се струва немалка сума. В Синята зона конкретно в тоя район места няма никога. Ако пък си с 2 коли, както сме ние, нещата стават просто страшни. А и не знаех, че Ректората е на 300 м от НДК, но от теб научих А и да ти кажа - 300 м, 300 м, ама съвсем друго си е да си паркираш БЕЗПЛАТНО в СОБСТВЕНИЯ подземен гараж и с асансьора - директно на етажа
За състоянието на кооперациите в района и материалното положение на голяма част от обитаващите ги съм писал нееднократно. Да, може и някоя като Лили Иванова да ти е съседка, но от останалите 10 апартамента в сградата в 6-7 живеят пенсионери, а останалите 3-4 седят празни и заключени. За отношението и държането на въпросните обитатели "стари софиянци" пък мога да напиша цял роман. Но както и да е, щом теб те кефи там, това е най-важното. Всеки си решава сам за себе си. Мен лично неща като гъзарски кафета и гурме ресторанти (конкретно "прясното аржентинско" телешко в Spaghetti Company мога да се закълна, че нито е прясно, нито е аржентинско) не ме вълнуват особено, тъй че от моя гледна точка целият този район е един огромен, пенсионерско-парвенюшки кенеф.
Сега на тия балъци от форекс гейма им обяснявам, как съм правил физически врътки с холандски гулдени с разлика между два чейнджа между курс купува и продава, ама тия нещастни мизерници, дори не може да си представят такова нещо име взеха на подбив. Врабчета с жълто около устата. Пълни бебета!
А за паркирането, мисля че 150 лева е нищо на година и си паркираш в синя зона и ИМА места вече, аз паркирам в гаражите, защото колите са фирмени и не мога да си взема талон
Абе тия злобни боклуци никога не са стъпвали в Софето, бе човек! Те надали помнят най-модерното място на Софето - Витошка в района на НДК където на Космос и Магурата се обръщаха кайметата. Ех, бях на 20 и нещо и света беше мой, София средно европейски град, чалгаджийки и мутри нямаше, само тарикати!
Еиий, не мога да разбера ако ТОВА е опикан подлез, другите подлези в България какви са.
И защо като се направи нещо хубаво, не се признава а се говорят глупости на ангро -от злоба ли, от глупост ли, НЕ ЗНАМ!!!!
Специално съм снимал и за Крукс -вратата към ПОДЗЕМНИЯ ГАРАЖ, където срещу 105 лв на месец си държа колите-за место.Излизам, ПАЗАРУВАМ ОТ ЕВТИН И ХУБАВ магазин и се прибирам на 300 метра ходене пеша.
И да уточним че говоря само за карето нансен,витоша, патриарха, кооперациите които ГЛЕДАТ парка, навътре има и много зле подържани, както навсякъде
Напълно съм съгласен, и за мен НДК е най-доброто място в София, но въпреки това умишлено се преместих до южен парк, което не е много по-далече, но плюсове като много по-чист въздух, тишина, по-голям избор на качествени сгради и разпределение на апартаменти. За съжаление НДК не е онзи район от детството ми когато без проблем ритахме топка и тичахме на воля по която и да е улица между "Витоша" и "Прага" без да ни притесняват паркирали или преминаващи автомобили... беше много по-чисто и спокойно. След 2000-та стана лудница, шум, прожектори, прах... догарамата и щорите донякъде спасяват положението, но не е същото. Главната причината да смятам мястото за толкова добро май май е по-скоро носталгията отколкото разума...
... ако се пооправи центъра, санират се всички сгради и се ограничи трафика, би било добра инвестиция да имаш имот там, но не виждам как ще стане... и малкото което се прави бързо се руши... и да, минах през подлеза на НДК днес - 3-4 месеца след ремонта - еми не се поддържа, опикан е, мръсен... половината магазини затворени... затова смятам че към днешна дата имотите в района са силно надценени, то се вижда и по обявите - седят, но са един и същи с години... вярно е че има и качествени имоти които си струват парите, но в този район те са незначително малко.
Ей това удебеленото е специално за Оскар и Бертрам.Все пак ще отида да се убедя с очите си и да установя че съм си наред.На никкин му вярвам на всяка дума която е написал.Преди два месеца обиколих пеш целия район от Руски паметник до НДК и не ми хареса.Тесни улици порутени фасади и сгради коли повечето трошки за вторични суровини и мръсотия.А самото НДК е една помпозна и грозна комунистическа простотия израз на глупостта и бездарието на партизаните архитекти.Площада отпред е тотално недуразумение и нямам думи да го квалифицирам.А този мрамор при сняг е уникален,
Коментар