IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Coininvest Разгледай мнение
    Но не казваш нищо за цената, моето момче. Те може да те молят и 10 човека, но като ти кажат някаква смешна цифричка, няма да го напишеш тук във форума, а ще си затраеш като наVVана абитуриентка. Нали?
    Ами моето момче, аз ще си замълча и се надявам да научиш повече от себе си !!

П.С. личи си че е губене на време, но ти отговарям - за последно !!

- ако беше "някаква смешна цифричка", щях ли да се срещам 2 пъти с тях?
    Last edited by iivanoff; 12.02.2013, 16:47.
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
      Ами ти под "молене на колене" какво разбираш ?? да падат на килима ли ?

От вчера ми се молят по телефона купувача и посредника един след друг и след 3-4 кръга направихме 1 среща вчера и 2-ра днес! аз на никой не съм звънял за нищо и не съм искал нищо от никой ...

Ти не схвана ли че използвам иронията на колегата на който отговорих в темата???
      Но не казваш нищо за цената, моето момче. Те може да те молят и 10 човека, но като ти кажат някаква смешна цифричка, няма да го напишеш тук във форума, а ще си затраеш като наVVана абитуриентка. Нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
        Напротив, точно глупости пишеш.
        И с радост бих ти взел парите от бас, стига да имаше как да го направим.
        Много бих искал да видя купувачи, които, както ти написа:

но бих се задоволил и на снимка, на същите, ударили чело в земята.

Та дали не си попреувеличил малко това за коленете?
        Ами ти под "молене на колене" какво разбираш ?? да падат на килима ли ?

От вчера ми се молят по телефона купувача и посредника един след друг и след 3-4 кръга направихме 1 среща вчера и 2-ра днес! аз на никой не съм звънял за нищо и не съм искал нищо от никой ...

Ти не схвана ли че използвам иронията на колегата на който отговорих в темата???

Интересния напън в случая е, че съм спрял при посредника имотите от продажба миналата година!
        Last edited by iivanoff; 12.02.2013, 16:43.

Коментар

За лорда - не знам, но за теб - готов ли си да ти прибера на бас всичките парички ?

Ако не си забелязал - АЗ глупости не пиша !!

А това което забелязвам аз, е че си написал САМО глупости !!
          Напротив, точно глупости пишеш.
          И с радост бих ти взел парите от бас, стига да имаше как да го направим.
          Много бих искал да видя купувачи, които, както ти написа:
          Мен днес вече ме молят на колене
          но бих се задоволил и на снимка, на същите, ударили чело в земята.

Та дали не си попреувеличил малко това за коленете?

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
            Е, продай им де! Що мъчиш хората?
            Че и нас тука държиш в напрежение. Ша продаде... няма да продаде.... ша...
            Ай, народе, че не остана ...

А що не вземете да се съберете с лорда? Ти искаш да продадеш, но нямаш какво, а той иска да купи, но няма пари. Перфектна симбиоза. 'Ко седнете с отлежалото чилийско от 3.50 и пилешките кожички, баси лаф-моабета може да стане.
            Само ви предлагам, де. Не че настоявам, да не си помислите нещо...
            За лорда - не знам, но за теб - готов ли си да ти прибера на бас всичките парички ?

Ако не си забелязал - АЗ глупости не пиша !!

А това което забелязвам аз, е че си написал САМО глупости !!
            Last edited by iivanoff; 12.02.2013, 16:27.

Коментар

Супер !! Понеже виждам че се подиграваш, напълно те подкрепям, по личен повод:

Мен днес вече ме молят на колене - от вчера де

- ама не да купя, а да продам

малко мноооого взех да се замислям...
              Е, продай им де! Що мъчиш хората?
              Че и нас тука държиш в напрежение. Ша продаде... няма да продаде.... ша...
              Ай, народе, че не остана ...

А що не вземете да се съберете с лорда? Ти искаш да продадеш, но нямаш какво, а той иска да купи, но няма пари. Перфектна симбиоза. 'Ко седнете с отлежалото чилийско от 3.50 и пилешките кожички, баси лаф-моабета може да стане.
              Само ви предлагам, де. Не че настоявам, да не си помислите нещо...
              Last edited by MarginCall; 12.02.2013, 16:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                але куха лейко,

за да има ръст в цените (и броя !! сделки) на НИ е нужно хората да се чустват добре, да са сигурни в бъдещето си и да имат изгледи за увеличение на доходите в обозримо бъдеще.

в момента нито един от тия фактори не е налице.... няма какво да казваме на черното бяло. Виж депозитите...увеличението им в условия на криза и стагнираща икономика означава само едно - тотална несигурност и липса на желание за каквато и да било дейност свързана с инвестиране на средства ...било то НИ или започване на бизнес. Виж безработицата... в София е що годе поносимо, но в провинцията е МОР... как ги виждаш тия хора да се хвърлят на имотите....

тук не говорим, че някой натискал цените във форума (трябва да си ултра тъп, че да си мислиш, че нашите писани може да движат пазара на НИ) ...тук става дума, че пазара на НИ премина през фаза на Балонизиране и следващия ръст ще трябва да бъде на база ФУНДАМЕНТ...няма как 2 балона през 5 години....

ФУНДАМЕНТ = нови работни места, увеличение на доходите, достъп до свежи и изгодни кредити, предвидимост в обозримо бъдеще... видиш ли го това тогава говори, че ръста е започнал

В момента народа е готов да се вдигне заради сметките за ток, а ти си тръгнал да ги правиш купувачи на НИ. Тези , които имат пари се замислят - ето ще купя имота, а после кой ще дойде да живее в него при положение, че доходите са паднали, работните места също и хората са перманентно затруднени

мисли мисли!
                И десет пъти да го напишеш, файдата е все тая. Преди малко по ТЕЛЕВИЗОРА съобщиха за създаден в секретна брокерска лаборатория кибернетичен спамър на име АЛЕ 1, който освен, че сглобява изречения (макар и не толкова успешно) също така (неуспешно) прави опити да се клонира под различни псевдоними. За съжаление процесорът е лампов, което води до поведенчески съвпадения във всеки един от новосъздадените профили и до сериозни сривове в системата при опит да се изнесат факти, различни от заложените в програмата на АЛЕ 1.

П.С.

Иванофф,

от километър се усеща за кой отбор биеш барабанчето, но все пак ми стана интересно. Разкажи нещо повече за този специален имот, за който хората си бият колената в земята?
                Last edited by Bones57; 12.02.2013, 15:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                  Накрая ти падат на колене и те молят да им го купиш, даже пари ти дават.
                  Супер !! Понеже виждам че се подиграваш, напълно те подкрепям, по личен повод:

Мен днес вече ме молят на колене - от вчера де

- ама не да купя, а да продам

малко мноооого взех да се замислям...

Коментар

• Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнение
                    днес съм го ударил на Алтруизъм - ъпдейтвам менажерията

трябва ти Подходящ аватар

а за този аватар - трябва да си смениш главата

този народ ще "се вдигне" на 32.13.3013 год........

а до тогава ще Купува каквото му кажат по Телевизора ,

в т.ч. Бензин по 2.60 лв/л при нефт 96 $/bar
                    ток по 25 ст/квтч при 9 ст/квтч Козлодуйска Експортна цена DAF сръбска граница
                    ----------
                    кухите лейки са съпричастни на други кухи лейки.........
                    не ти се "сърдя"
                    HD , CPU , RAM можеш да си купиш веднага ,
                    за "другото" може да не ти стигне времето

-----------
                    виж си бройката на мненията - това е положителен знак...........за кухите лейки
                    за мен е празнословие
                    И отново не даваш смислени доводи, защо аджаба ще има ръст на цените на НИ. Това с телевизора и кво казали там е изтъркано и хората се научиха да не вярват на всичко.
                    Дай смислени доводи, аргументираъ се

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                      -50% до 5 год.
                      Накрая ти падат на колене и те молят да им го купиш, даже пари ти дават.

Коментар

• -50% до 5 год.

Коментар

• трябва ти Подходящ аватар

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          але куха лейко,

за да има ръст в цените (и броя !! сделки) на НИ е нужно хората да се чустват добре, да са сигурни в бъдещето си и да имат изгледи за увеличение на доходите в обозримо бъдеще.

в момента нито един от тия фактори не е налице.... няма какво да казваме на черното бяло. Виж депозитите...увеличението им в условия на криза и стагнираща икономика означава само едно - тотална несигурност и липса на желание за каквато и да било дейност свързана с инвестиране на средства ...било то НИ или започване на бизнес. Виж безработицата... в София е що годе поносимо, но в провинцията е МОР... как ги виждаш тия хора да се хвърлят на имотите....

тук не говорим, че някой натискал цените във форума (трябва да си ултра тъп, че да си мислиш, че нашите писани може да движат пазара на НИ) ...тук става дума, че пазара на НИ премина през фаза на Балонизиране и следващия ръст ще трябва да бъде на база ФУНДАМЕНТ...няма как 2 балона през 5 години....

ФУНДАМЕНТ = нови работни места, увеличение на доходите, достъп до свежи и изгодни кредити, предвидимост в обозримо бъдеще... видиш ли го това тогава говори, че ръста е започнал

В момента народа е готов да се вдигне заради сметките за ток, а ти си тръгнал да ги правиш купувачи на НИ. Тези , които имат пари се замислят - ето ще купя имота, а после кой ще дойде да живее в него при положение, че доходите са паднали, работните места също и хората са перманентно затруднени

мисли мисли!

днес съм го ударил на Алтруизъм - ъпдейтвам менажерията

трябва ти Подходящ аватар

а за този аватар - трябва да си смениш главата

този народ ще "се вдигне" на 32.13.3013 год........

а до тогава ще Купува каквото му кажат по Телевизора ,

в т.ч. Бензин по 2.60 лв/л при нефт 96 $/bar
                          ток по 25 ст/квтч при 9 ст/квтч Козлодуйска Експортна цена DAF сръбска граница
                          ----------
                          кухите лейки са съпричастни на други кухи лейки.........
                          не ти се "сърдя"
                          HD , CPU , RAM можеш да си купиш веднага ,
                          за "другото" може да не ти стигне времето

-----------
                          виж си бройката на мненията - това е положителен знак...........за кухите лейки
                          за мен е празнословие

Коментар

• Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнение
                            какви избори бе КаунЬе ???
                            Банка на избори ходи ли ??
                            Банка занимава ли се с алтруизъм ?
                            -----------
                            много време ти трябва , за да разбереш това
                            http://www.darikfinance.bg/novini/73331
                            -----------
                            това ,че са ви Успали не значи че няма да ви отсекат главите.....
                            знеш ли какво е мъпет

на един познат жена му работи в банка........обикновен служител........
                            тя ползва термина "клиентите са овце".........и е права

але куха лейко,

мисли мисли!
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Зеленый лошад опять ошибился

Първоначално изпратено от каун Разгледай мнение
                              Преди избори е така. Всичко е цветя и рози

Но важно накрая е кой плаща сметката в БАНКАТА.
                              Сещаш се нале
                              какви избори бе КаунЬе ???
                              Банка на избори ходи ли ??
                              Банка занимава ли се с алтруизъм ?
                              -----------
                              много време ти трябва , за да разбереш това
                              http://www.darikfinance.bg/novini/73331
                              -----------
                              това ,че са ви Успали не значи че няма да ви отсекат главите.....
                              знеш ли какво е мъпет

на един познат жена му работи в банка........обикновен служител........
                              тя ползва термина "клиентите са овце".........и е права

Коментар

• Преди избори е така. Всичко е цветя и рози

Но важно накрая е кой плаща сметката в БАНКАТА.
                                Сещаш се нале

Коментар

Working...
                                X