IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Coininvest Разгледай мнение
    Ааааа. хахахахах
    Е го баш Лорда бе. Лорде, аз продавах на върха, а ти ще продаваш на дъно, като те гледам. Щото наемите ще станат по 150-200 лева и няма да ти се пускат вътре мазни цигани и пришълци от близкия изток. Ще ти изтръгнат кабеляците барабар с нервите.
    Те горките гледай какви ги пишат - "хипотетично развитие на нещата".
    Обаче за да имаш поглед за бъдещето, трябва да имаш поглед за реалността. А те горките са забили глава в пясъка и плачат за хипотетично вдигане на цените без да приемат реалността....

Коментар

Ааааа. хахахахах
      Е го баш Лорда бе. Лорде, аз продавах на върха, а ти ще продаваш на дъно, като те гледам. Щото наемите ще станат по 150-200 лева и няма да ти се пускат вътре мазни цигани и пришълци от близкия изток. Ще ти изтръгнат кабеляците барабар с нервите.
      Хехе, нали беше много имотен , кога лъжеш бастун? А при нарастване на заплати да бълнуваш за спад на наеми , явно доста време не си си пил апчетата.

Коментар

Какви 10-15 % ве, ман. Няма ли да си направиш едно кафе най-после и да се събудиш. Няма никакъв ръст и го знаеш много добре. То всяка година едно и също повтаряте, големите Лордове, и все падат цените.
        Да се смее ли човек, да плаче ли...
        Не се занимавай с малоумници. Човекът е просто комплексиран на тема падане на цените на имотите. Виждаш го как само се изнервя, а това е признак че лъже...

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Те купуват на връх, и продават на дъно.
          Ааааа. хахахахах

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
            Май сам си отговори - лудия си ти!
            Ха наздраве !!

Всеки опит да споря с глупаци завършва по един и същи начин!

- Прекратявам опитите!
            Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Какви 10-15 % ве, ман. Няма ли да си направиш едно кафе най-после и да се събудиш. Няма никакъв ръст и го знаеш много добре. То всяка година едно и също повтаряте, големите Лордове, и все падат цените.
              Хипотетичния въпрос не беше зададен към теб?

От тук какво следва:

- приказва си сам!
              - няма мозък даже да предположи нещо, различно от това което вижда/мисли!
              - НЕ ДОПУСКА предположение противоречащо с установени от него норми!

Сериозна диагноза - бих те посъветвал да спреш излагането си публично

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                Абе вие всичките ли сте луди бе, преди малко приех че сте много, то се оказахте всички ???

Какво го питаш - какво ти отговаря!!
                Май сам си отговори - лудия си ти!

Коментар

• МАНИ ги тия смотаняци

Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                  Абе вие всичките ли сте луди бе, преди малко приех че сте много, то се оказахте всички ???

Те купуват на връх, и продават на дъно.

Коментар

На мен не ми звънят за да продам, а ми звънят за да купя...

И се поразгледах из сайтовете за имоти и какво да видя - 50% от обявите са същите от преди 6 месеца...
                    Явно продажбите не вървят чак толкова добре...

Коментар

На Теб, ако ти предложат да продадеш сега, на 10-15% над цената на която си купил преди 6м, какво ШЪ направиш?
                      На мен не ми звънят за да продам, а ми звънят за да купя...

И се поразгледах из сайтовете за имоти и какво да видя - 50% от обявите са същите от преди 6 месеца...
                      Явно продажбите не вървят чак толкова добре...

Коментар

На Теб, ако ти предложат да продадеш сега, на 10-15% над цената на която си купил преди 6м, какво ШЪ направиш?

Коментар

Гледам, чета и умирам от смях...

Какви са само жалки тези, които искат да внушат как щели да растат цените. Е щом ще растат що не купувате бре? Хи хи хи...

А пък аз да ви кажа как днес ми звъннаха от една агенция да ми предлагат да купя и то при положение, че купих преди половин година...
                          Голям глад ги гони брокерите, щом след половин година ми звънят...явно не е щото ще се вдигат цените

Коментар

• Гледам, чета и умирам от смях...

Какви са само жалки тези, които искат да внушат как щели да растат цените. Е щом ще растат що не купувате бре? Хи хи хи...

А пък аз да ви кажа как днес ми звъннаха от една агенция да ми предлагат да купя и то при положение, че купих преди половин година...
                            Голям глад ги гони брокерите, щом след половин година ми звънят...явно не е щото ще се вдигат цените

Коментар

Да, щеше, защото даже и такива като теб вече усещате че нещата са зле, усещаш че ценичките падат безвъзвратно. Няма връщане назад. Само надолу - запомни от батко си това. Следващите 10-15 години цените ще вървят САМО надолу. И това че някой ахмак е купил на скъпо един път на 3 месеца, и веднага от агенцийките отчитат "ръст" на цените, е тотална заблуда. Винаги ще има такива заблудени овчици, но са почти на свършване.
                              Тук вярно имало луди

П.С. Значи батко - предлагаш да спирам да купувам вече , така ли ? Или се обърка на баткА мозАка ??

МНОГО ОБИЧАМ ПРОСТИ ХОРА ДА ГЕНЕРАЛИЗИРАТ !!!
                              Last edited by iivanoff; 12.02.2013, 17:11.

Коментар

Ами моето момче, аз ще си замълча и се надявам да научиш повече от себе си !!

П.С. личи си че е губене на време, но ти отговарям - за последно !!

- ако беше "някаква смешна цифричка", щях ли да се срещам 2 пъти с тях?
                                Да, щеше, защото даже и такива като теб вече усещате че нещата са зле, усещаш че ценичките падат безвъзвратно. Няма връщане назад. Само надолу - запомни от батко си това. Следващите 10-15 години цените ще вървят САМО надолу. И това че някой ахмак е купил на скъпо един път на 3 месеца, и веднага от агенцийките отчитат "ръст" на цените, е тотална заблуда. Винаги ще има такива заблудени овчици, но са почти на свършване.

Коментар

Working...
                                X