Първоначално изпратено от Frosty
Никога не съм искал "на всяка цена да се отърва от панелите си", ПРОСТО ЗАЩОТО НЕ ПРИТЕЖАВАМ ТАКЪВ !!!
До тук ЯСНО ли е ??
Още по-интересния въпрос /преди най-интересния, но той ще е последен/, е именно:
Какъв е типа имот за който ме търсят? И който още не съм решил дали да продам

От тук следва че щом приемате "Всичките типове имоти" за апартамент, Лорда ви е напълно необходим, да ви оножда подобаващо комплексите по безДОМните ви проблеми и скрити комплекси!!
И, както казах в началото, най-интересния въпрос за накрая:
КЪДЕ ??? се намира "евентуалния Тип имот" - Локацията

- ами не е в София

От тук пак следва, освен че сте 100% неинформирани какво става извън София и какво ще стане много скоро и ТАМ, то за къде САМО МЕЧТАЕТЕ да имате имот - а именно София

- от тук пак следва че ЛОРДА Ви е страшно необходим, пак по горепосочените причини

П.С. на общоглупави и самозодоволителни коментари няма да отговарям повече! Продължавам да смятам дали да продам ... че после ме чакат и проверки на евентуални покупки

...Та исках да ви кажа, че на вас не ви е дошло времето още. Изчакайте още малко нетърпеливци - вие ще сте купувачите и определящите ръста на цените на апартаментите в София, но сега е рано още! Просто това си е вашия сегмент и вие ще си намерите "правилния момент"!
Коментар