IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
    Ако в момента един добър тристаен е 50 000 евра, трябва да стане 25 000 евра.
    5 000 Евра направо....
    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Ако в момента един добър тристаен е 50 000 евра, трябва да стане 25 000 евра.

Коментар

• U.S. Homeowners Are Repeating Their Mistakes
        Businessweek
        February 14, 2013

If there’s one thing Americans should have learned from the recession, it’s the importance of diversifying risk.

Despite the hit many Americans took, there’s little sign they’ve changed their dependence on homes as the mainstay of their wealth.

http://www.businessweek.com/articles...their-mistakes

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
          Моля, моля ...........пръв дадох предположението за еднаквоста на Лорда и Але.......... И пръв ще го оттегля !!! ОСЪЗНАХ И ПРОУМЯХ .....четейки последните постове в ''имотните теми '' че това не е вярно !!! ЛОРДА си е ЛОРДА ............ , а Але и Аврамчо са един и същ човек .......доста известен в ''Инвестора'' ......,но незнайно защо прехвърлил се да ръси философските си никомунеразбираеми словоблудства в темите за имотите.............Айде , едно състезание ...........кой ще познае човека (але+аврамчо)...... Айде един жокер : Подвизава се в '' 30+'' ........от 5 дена там го няма НИКАКЪВ......,ама за сметка на това тук ......ФИЛОСОФСТВА........... . Не е със светла коса , но често твърди че е именно такъв, обича да готви , живее в НЕТА, има блог,.......абе , тва май стига .....само като му прочетеш други постове в други теми , и тези в имотите .............ще видите че разликата е само в ...........липсата на ''хи-хи '' и ''чиърс''........................... . ...... Разконспириран си М............ А на Лорда ..........Честит ''Трифон '' , и не се сърди ........ти не може да бъдеш толко празнословен ФИЛОСОФ............ Ти си си .....прост пияница ...... - като НАЗЕ .....!!
          Не ти се сърдя Баце! Разсмя ме! Наздраве! Честит Трифон на всички надяващи се да купят имотец под каквато и да е форма. Аз пиша само, че имотите са актив, а дори тези които ги считат за пасив, ако купят вече са мои братя по оръжие!
          Едно обаче ти се чудя! Разбрал си че аз не съм Але 1 и Аврамчо, но не разбра , че ъпърите сме стотици хиляди.
          Сравняваш Але 1 с Маранди, е извинявай, но нямат нищо общо. Гаранция, въпреки, че съм фен и на двамата и много искам и с двамата да се запозная и да си гостуваме.

Коментар

• Моля, моля ...........пръв дадох предположението за еднаквоста на Лорда и Але.......... И пръв ще го оттегля !!! ОСЪЗНАХ И ПРОУМЯХ .....четейки последните постове в ''имотните теми '' че това не е вярно !!! ЛОРДА си е ЛОРДА ............ , а Але и Аврамчо са един и същ човек .......доста известен в ''Инвестора'' ......,но незнайно защо прехвърлил се да ръси философските си никомунеразбираеми словоблудства в темите за имотите.............Айде , едно състезание ...........кой ще познае човека (але+аврамчо)...... Айде един жокер : Подвизава се в '' 30+'' ........от 5 дена там го няма НИКАКЪВ......,ама за сметка на това тук ......ФИЛОСОФСТВА........... . Не е със светла коса , но често твърди че е именно такъв, обича да готви , живее в НЕТА, има блог,.......абе , тва май стига .....само като му прочетеш други постове в други теми , и тези в имотите .............ще видите че разликата е само в ...........липсата на ''хи-хи '' и ''чиърс''........................... . ...... Разконспириран си М............ А на Лорда ..........Честит ''Трифон '' , и не се сърди ........ти не може да бъдеш толко празнословен ФИЛОСОФ............ Ти си си .....прост пияница ...... - като НАЗЕ .....!!

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
              Е к'во да й гледам? Там не се чете...много е бледо...

Май рибата си ти, а рибаря аз?
              Рибарю, ако всички продавци са като мен, ще си угаснеш край шпертплатената къщичка - твое производство в циганско предградие.

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                50% надолу и нито процент нагоре.
                Не си го пожелавай така пламенно, щото за това време дето мечтаеш метачо на улици, може единствено да изгубиш 50% от теглото си

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                  Риба-щука №2 виж другата тема /НАСИЛА!/
                  Е к'во да й гледам? Там не се чете...много е бледо...

Май рибата си ти, а рибаря аз?

Коментар

• 50% надолу и нито процент нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                      Лорда днес е изперкал
                      Или се е нашорал на Трифон зарезан и понеже е пиян говори истината????
                      Риба-щука №2 виж другата тема /НАСИЛА!/

Коментар

• Лорда днес е изперкал
                        Или се е нашорал на Трифон зарезан и понеже е пиян говори истината????

Коментар

• И аз мисля като noker.bg, че ще има спад до 50%
                          платформа за инвалиди

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                            Не бре. Това ви е пенкилера. Плацебото е в другата тема
                            Не очаквах, че ще си първата риба!
                            Ха-ха-ха.....Верно съм голяма риба

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Лорде,да не опъна бутилката на екс,бре човече..
                              Някой му е хакнал ника.

А иначе че Але и Лорда са едно лице - в това няма съмнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Лорде,да не опъна бутилката на екс,бре човече..
                                Не бре. Това ви е пенкилера. Плацебото е в другата тема
                                Не очаквах, че ще си първата риба!

Коментар

Working...
                                X