Първоначално изпратено от noker.bg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
U.S. Homeowners Are Repeating Their Mistakes
Businessweek
February 14, 2013
If there’s one thing Americans should have learned from the recession, it’s the importance of diversifying risk.
Despite the hit many Americans took, there’s little sign they’ve changed their dependence on homes as the mainstay of their wealth.
http://www.businessweek.com/articles...their-mistakes
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеМоля, моля ...........пръв дадох предположението за еднаквоста на Лорда и Але.......... И пръв ще го оттегля !!! ОСЪЗНАХ И ПРОУМЯХ .....четейки последните постове в ''имотните теми '' че това не е вярно !!! ЛОРДА си е ЛОРДА ............ , а Але и Аврамчо са един и същ човек .......доста известен в ''Инвестора'' ......,но незнайно защо прехвърлил се да ръси философските си никомунеразбираеми словоблудства в темите за имотите.............Айде , едно състезание ...........кой ще познае човека (але+аврамчо)...... Айде един жокер : Подвизава се в '' 30+'' ........от 5 дена там го няма НИКАКЪВ......,ама за сметка на това тук ......ФИЛОСОФСТВА........... . Не е със светла коса , но често твърди че е именно такъв, обича да готви , живее в НЕТА, има блог,.......абе , тва май стига .....само като му прочетеш други постове в други теми , и тези в имотите .............ще видите че разликата е само в ...........липсата на ''хи-хи '' и ''чиърс''............................ ...... Разконспириран си М............
А на Лорда ..........Честит ''Трифон '' , и не се сърди ........ти не може да бъдеш толко празнословен ФИЛОСОФ............ Ти си си .....прост пияница ...... - като НАЗЕ .....!!
Едно обаче ти се чудя! Разбрал си че аз не съм Але 1 и Аврамчо, но не разбра , че ъпърите сме стотици хиляди.
Сравняваш Але 1 с Маранди, е извинявай, но нямат нищо общо. Гаранция, въпреки, че съм фен и на двамата и много искам и с двамата да се запозная и да си гостуваме.
Коментар
-
Моля, моля ...........пръв дадох предположението за еднаквоста на Лорда и Але.......... И пръв ще го оттегля !!! ОСЪЗНАХ И ПРОУМЯХ .....четейки последните постове в ''имотните теми '' че това не е вярно !!! ЛОРДА си е ЛОРДА ............ , а Але и Аврамчо са един и същ човек .......доста известен в ''Инвестора'' ......,но незнайно защо прехвърлил се да ръси философските си никомунеразбираеми словоблудства в темите за имотите.............Айде , едно състезание ...........кой ще познае човека (але+аврамчо)...... Айде един жокер : Подвизава се в '' 30+'' ........от 5 дена там го няма НИКАКЪВ......,ама за сметка на това тук ......ФИЛОСОФСТВА........... . Не е със светла коса , но често твърди че е именно такъв, обича да готви , живее в НЕТА, има блог,.......абе , тва май стига .....само като му прочетеш други постове в други теми , и тези в имотите .............ще видите че разликата е само в ...........липсата на ''хи-хи '' и ''чиърс''............................ ...... Разконспириран си М............
А на Лорда ..........Честит ''Трифон '' , и не се сърди ........ти не може да бъдеш толко празнословен ФИЛОСОФ............ Ти си си .....прост пияница ...... - като НАЗЕ .....!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕ к'во да й гледам? Там не се чете...много е бледо...
Май рибата си ти, а рибаря аз?
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение50% надолу и нито процент нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеРиба-щука №2 виж другата тема /НАСИЛА!/
Май рибата си ти, а рибаря аз?
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЛорда днес е изперкал
Или се е нашорал на Трифон зарезан и понеже е пиян говори истината????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНе бре. Това ви е пенкилера. Плацебото е в другата тема
Не очаквах, че ще си първата риба!.....Верно съм голяма риба
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Лорде,да не опъна бутилката на екс,бре човече..
А иначе че Але и Лорда са едно лице - в това няма съмнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Лорде,да не опъна бутилката на екс,бре човече..
Не очаквах, че ще си първата риба!
Коментар
Коментар