Първоначално изпратено от rover
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
По принцип в България много по трудно се прави бизнес отколкото в други държави.Живота е доста труден заради взаимоотношенията и завистта.Последните 4 години беше нетърпимо и се надявам след хунтата нещата да се нормализират.Иначе социални жилища има в доста страни.Най-развита е тази политика във Великобритания и Бразилия.
В България аз лично не виждам нужда, защото всички имат по няколко жилища.Ако просто са се изпокарали със семействата си има съд.
Иначе неистина е недопустимо да се строят жилища само за да паднат цените в големите градове с пари на данъкоплатеца.Пък и по-добре да се дават помощи на да си стоят по родните места, защото ще е по евтино за държавата.Изключвам мисълта да се оставят гладни и на произвола на съдбата тези хора, тъй като който няма какво да губи е камикадзе и просто ще дойде в големия град да граби и трепи без да му пука.В затвора е на топло, нахранен, здравноосигурен, безплатно жилище, ток, вода и телевизия и не работи.Нахитряха и много хора вече си търсят начин да идат там.
.Вече станаха доста модерни затворите - има си лимити за калорична храна и т.н.Аз съм ходил и преди 10г. в затвор и тези дни (на срещи с клиенти де) и виждам разликата.
Поста на Ивко е весел, но не и за тези, които имайки големи жилища през соца даваха под наем на символични цени стаи на който ти натрапи общината.
Коментар
-
Май още не сте научили, че в много форуми има лица, които провокират останалите и по този начин нараства броят на постингите, не замират самите теми и сайтове. Анонимъс е от подобен род. За да пише някой по такъв начин, или е отявлен луд, или просто ви провокира, както това прави успешно Черкезов. И много хора се връзват. Други пък са оперирани от чувство за хумор. Онова написано от Ивкоо по-долу е истински майтап. Ама кой да го схване?Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
АНОНИМЕН
В Бг почти няма бездомни хора
има клошари на които им ХАРЕСВА така да живеят. Хора с имоти и покрив в провинцията, които са дошли в големите градове да просят и да ровят е кофите.
Това са изпаднали хора-хора отшеллници, които ги има в цял свят. Хора, които не са мислили, че ще дойдат дни за пенсия, а са живели без работа и ден за ден с десетилетия.
На Дянков можеме ръка да му целуваме, че удържа фронта на фона на всеобщата криза. Запознай се с външните оценки.
За стоките в хипермаркетите- това е. Пазарна икономика. Вместо нискоефективната Бг фирма да реве и да се пускат гръмки и смешни мнение от типа закон за минимум 65% бг стока в маркетите, да седнат и да помислят какво да направят за да са КОНКУРЕНТНОСПОСОБНИ на пазара.
Ти ако си толкова патриот купувай само произведено в Бг. Аз купувам каквото преценяАко една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anonimus Разгледай мнениеГлупости! В България вече 23 години (с малки изключения) се прилага крайнодясната неолиберастка програма Ран-Ът налагана от МВФ и Световната банка.
Като най-зловещите изпълнители бяха Костовото правителство и това на ГЕРБ. Неслучайно новите братя - хамериканците поставиха Дянков за финансов министър!
Но сега новото правителство ще може да коригира тази пагубна дясна политика и да приеме действия със социална насоченост, в интерес на обикновените хора!
Като например строителство на социални жилища, прави са в много страни.
След такава програма във Венецуела само за няколко години силно намаляха бездомните хора!!!
http://frognews.bg/news_37884/Planat_Ran-At/
http://bgnews.me/%D0%B1%D0%B8%D0%B2%...7%D1%81%D0%BB/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнениеобясни ми ЗАЩО трябва да се строят социални жилища?
Ние затова сме я докарали дотук. Прекалено социална държава сме.
Като най-зловещите изпълнители бяха Костовото правителство и това на ГЕРБ. Неслучайно новите братя - хамериканците поставиха Дянков за финансов министър!
Но сега новото правителство ще може да коригира тази пагубна дясна политика и да приеме действия със социална насоченост, в интерес на обикновените хора!
Като например строителство на социални жилища, прави са в много страни.
След такава програма във Венецуела само за няколко години силно намаляха бездомните хора!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПърво трябва цените на жилищата да тръгнат нагоре леко, за да започнат чужденците да си купуват жилища у нас пак.
Драгалевския циганин продаде на чужденците за жълти стотинки златни предприятия на стойност 100милиарда.
Сега в големите търговски вериги има някакви мизерни 10-тина % българска продукция!
Дано новото правителство подкрепи българските производители като определи минимум 60-65% български стоки в магазините на чуждестранните вериги!
Ано не искат - прав им път, да се махат от България, заедно с ЕРП-тата! Не не сме колония че само да смучат печалби и да ги изнасят зад граница!Last edited by Anonimus; 17.05.2013, 16:01.
Коментар
-
АНОНИМЕН
обясни ми ЗАЩО трябва да се строят социални жилища?
Ние затова сме я докарали дотук. Прекалено социална държава сме. По брой платени дни майчинство, по брой празници в годината...
Социално жилище = с моите пари от данъци да се спонсорират мързеливци.
Целта на индивида да живее в голямия град не трябва да се приема за даденост и да е социален проблем, а трябва да е персонална цел. Ако е умен, упорит и трудолюбив индивида ще излезе сам от калта.
Мнението на ИВКОООООО го пропускам с насмешка. Под достойнството ми е да го коментирам.Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Anonimus
Първо трябва цените на жилищата да тръгнат нагоре леко, за да започнат чужденците да си купуват жилища у нас пак. После хората, ще си намерят работа и ще имат доходи с които и те да си купуват жилища. Вече 5 години гледаме обратното, то няма пари за едни социални помощи като хората да се дават..ти жилища раздаваш.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anonimus Разгледай мнениеЕдна сериозна програма за строителство на социални жилища от новото правителство ще доведе до нормализиране на цените на жилищата до по-поносими за обикновените хора нива!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеГоре-долу е така.
Средни човечета, които си плащат сметките, карат средни коли, с умерени учаквания от живота.
Това е последното ми отклонение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеЩастливи емигранти - средни хора от БГ отмарят в западноевропейски столици, а? Браво бе, тая страна тръгнала преди да сме я усетили, средната класа вече си харчи парите живеейки във Виена уморена от битовите несгоди и драсканиците по чистите стени в Лозенец...
Средни човечета, които си плащат сметките, карат средни коли, с умерени учаквания от живота.
Това е последното ми отклонение.
Коментар
Коментар