If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няколкостотин хиляди собственика на празни апартаменти оценяват това че си се загрижил за техните неволи и ще си сипат по още едно за твое здраве на олинклузив бара на поредната почивка на която отидат
може , това правеха и криптодържателите , когато се опияниха
Няколкостотин хиляди собственика на празни апартаменти оценяват това че си се загрижил за техните неволи и ще си сипат по още едно за твое здраве на олинклузив бара на поредната почивка на която отидат
Хахаха, точно!.....Тъкмо обмислях с колко Leffe да полея ципурата по обед
Щом пазарът е нагоре, защо сте толкова изтръпнали? Скачате на всяка публикация и бълвате само мантри и обиди, без анализи, без доказателства! Шараните вече виждат какво става и трудно ще ги заблудите!
Ей, а какви понижители имаше едно време, разсипаха я тая държава
А какви повишители имаше само в периода 2009 - 2013 !
Точно като шопа дето висял в зоопарка пред жирафа, зяпал жирафа, сочел жирафа и викал: Е, те такова жУвотно нЕма! Нема бре... сочел го с пръст и пак: нЕма такова жувотно!
Собствениците на няколкостотин хиляди празни апартамента в София имат отрицателна доходност от наеми , НО се успокояват , че поне ценат им расте . Без да си дават обаче сметка , че цената е обвързана с реалната доходност . Вероятно могат да го продадат на друг "спекулант" , които да носи отрицателната доходност вместо тях . Всичко това се случва при усещане за възходящ пазар или поддържане на заблудите . Иначе не .
Той Кавръка официално се отказа от думите си че 2017-та е имало балон и каза че е сгрешил вие още се фърляте на барикадата
ей магнит е и тая тема магнит
Собствениците на няколкостотин хиляди празни апартамента в София имат отрицателна доходност от наеми , НО се успокояват , че поне ценат им расте . Без да си дават обаче сметка , че цената е обвързана с реалната доходност . Вероятно могат да го продадат на друг "спекулант" , които да носи отрицателната доходност вместо тях . Всичко това се случва при усещане за възходящ пазар или поддържане на заблудите . Иначе не .
Именно - още 17 г балонът беше "зверски" - това което се е случило от тогава до днес си е чист екперимент с пазара и не би следвало да му се обръща внимание . При водещи акции едни 50% - 60% бяха заличени безмълвно и дори статистиците се срамуват да ги анализират - няма паника . Въпросите са от там нататък , и разтягането на настоящия хиперцикъл не е в полза на активите . Това че капанът не е щракнал дава увереност на мишките да въртят колелото .
Той Кавръка официално се отказа от думите си че 2017-та е имало балон и каза че е сгрешил вие още се фърляте на барикадата
Чекай ся....
Как знаеш, че няма спад.....от сайтовете ли или от брокерските празнодумия?
Ти твърдиш, че си купила къща с 50% намаление, това не е ли спад?
Кога за последно купи в София, че да твърдиш със сигурност, че сега няма спад?
Тия дни на един познат му направиха дарение което би трябвало да означава че имотите са станали без пари
30 или 50% отстъпка в конкретна сделка не клатят пазара
Факт че е че поне към момента офертните цени не намаляват всичко от там натам са спекулации
Което пак ме връща на това че явно не си инвеститор в имоти и че когато е за собствено ползване човек купува когато може, а не виси с години да чакал по добър вход
Нали ти казах, няма да се хваля, не е мястото. Какви изводи си правиш е без значение. Прав си, човек купува когато когато може.
Именно, правиш изводи без да основа. Не си спомням да съм проповядвал против имотите. Мнението ми е, че човек трябва да има поне едно собствено жилище, за повече е вече въпрос на финансови възможности.
Което пак ме връща на това че явно не си инвеститор в имоти и че когато е за собствено ползване човек купува когато може, а не виси с години да чакал по добър вход
И времето нищо съществено повече няма да покаже, защото понижителите изчезвате след около година две писане във форума, а тези които са тук от повече от 5-6 години като Кавръков и Бота са станали нарицателни за пропилени възможности и загубени пари
Именно, правиш изводи без да основа. Не си спомням да съм проповядвал против имотите. Мнението ми е, че човек трябва да има поне едно собствено жилище, за повече е вече въпрос на финансови възможности.
Коментар