Първоначално изпратено от luboil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеНяма как да повярвам на това в червено.
Аз за 2 месеца не можах да намеря човек за заплата 400 - 500 лв . Длъжност Консултант - продавач.
винаги е имало работа и ще има. човек само трябва да иска да работи и да може да се докаже , за да получи повече. Във всички сфери на услугите и ритейла има работа.
Твоят човек, просто, не му се бачка !
Другият вариант е да иска да получава петцифрени фишове , но като му кажат друго да си седи в къщи и да чака златният шанс вече 3 години.Last edited by Бате Пешо; 12.01.2014, 11:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеСторгозия. Обявите / за Плевен го твърдя категорично / не са реални ! Висят , за да привличат клиенти. Като се обадиш се оказва, че са продадени отдавна и почват да ти предлат оглед на друг имот. Оказва се, че един и същ имот ти го предлагат всички агенции. Преди 8 месеца продадох двустаен в същият квартал - и до момента се предлага от няколко агенции
Това за работата в Плевен , което твърдиш, не е вярно.
Относно заводите - преди ти писах.
Общо взето - всеки народ си заслужава както управниците , така и съдбата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеНяма как да повярвам на това в червено.
Аз за 2 месеца не можах да намеря човек за заплата 400 - 500 лв . Длъжност Консултант - продавач.
винаги е имало работа и ще има. човек само трябва да иска да работи и да може да се докаже , за да получи повече. Във всички сфери на услугите и ритейла има работа.
Другият вариант е да иска да получава петцифрени фишове , но като му кажат друго да си седи в къщи и да чака златният шанс вече 3 години.
Коментар
-
Аз за 2 месеца не можах да намеря човек за заплата 400 - 500 лв .
Коментар
-
Другият вариант е да иска да получава петцифрени фишове , но като му кажат друго да си седи в къщи и да чака златният шанс вече 3 години.
Виж сега, проблема е в това кой пише постинга. Прочети на тази особа историческите постове и на формалина и може да не спреш да се смееш дълги месеци
Познавам системен администратор, мениджър и фермер от плевенско които получават значително повече от тези в София. Фермерът от Плевен и Вие го познавате.
Коментар
-
Във Варна масово са такива заплатите включително и за работа в офиси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнениеЕй, съвсем сериозно, кажи поне една възможност за работа в Плевен, че имам роднина, който търси вече 3 години (висше инженерно образование).
В момента с връзки опитва да го назначат на минимална заплата но не става
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеСторгозия.
.
В момента с връзки опитва да го назначат на минимална заплата но не става
Коментар
-
Домакинствата в ЕС дължаха жилищни кредити:
1)
- в края на 2005г. на стойност 4,346,402 МИЛИОНА евро
- в края на ноември 2006г. на стойност 4,752,620 МИЛИОНА евро
Тоест за 11 месеца имаше увеличение от над 406 МИЛИАРДА евро.
2)
- в края на 2012г. на стойност 5,798,007 МИЛИОНА евро
- в края на ноември 2013г. на стойност 5,816,858 МИЛИОНА евро
Тоест за 11 месеца има увеличение с по-малко от 19 МИЛИАРДА евро.
Честито!
http://sdw.ecb.europa.eu/browse.do?node=9613389
Коментар
-
Сторгозия. Обявите / за Плевен го твърдя категорично / не са реални ! Висят , за да привличат клиенти. Като се обадиш се оказва, че са продадени отдавна и почват да ти предлат оглед на друг имот. Оказва се, че един и същ имот ти го предлагат всички агенции. Преди 8 месеца продадох двустаен в същият квартал - и до момента се предлага от няколко агенции
Относно заводите - преди ти писах.
Общо взето - всеки народ си заслужава както управниците , така и съдбата.
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеTa кой е твоя квартал?Щото като отвориш имот бг виждаш че в Плевен се продават над 5000 имота.В Плевен вече няма хора.Което дете отиде да учи навън или в София и Варна не се връща.Градът едва ли е повече от 60000 човека.Работа за интелигентни хора няма.Търсят се нощни пазачи и шивачки.Те това е.Над 40 завода са унищожени от демократичниоте айдуци.Съсипаха заводи които имаха пазари Асен Халачев Васил Коларов Винзавода Бирената Циментовия Захарния Плама Мелницата Генерал Ганецки и много други....Целенасочено и методично българската държава затриваше града.И Успяха така както турци не са ни клали демократите ни таковаха мамата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПо границата с Гърция от едната страна цената е 400-450 евро за квадрат, а от другата 1450 и е поне три пъти по забутано дори от това тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеВ момента се опитвам да купя двустаен в моя квартал в Плевен. И не само аз , както се оказва при запитвания в канторите. НО , 2-3 апартамента и толкова ,които са в такова състояние, че определено не отговарят на никакви критерии за избор и търсена цена.
С дуги думи - търсене има, предлагане - няма. Поне в Плевен.
И къде го виждате това понижение на цените ?
Как да стане ?
По въпроса за работа в Плевен - наскоро научих, че за да те вземат на работа като учител, трябва да бутнеш рушвет 1000лв. Лично аз съм работил на хонорар като учител 90-те години, защото обичах да гледам блясъка в очите на децата, докато им обяснявам новите технологии, но сега учител не бих станал, предпочитам тежък физически труд вместо да си късам нервите.
Все пак има желаещи да дадат сериозен рушвет за да работят като учители в Плевен, защото друга възможност там няма
Коментар
Коментар