If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ботич, как го виждаш като няма снимка :-)))
За момент да си помисля, че си вдигнал температура и пуснал един линк към нормален имот :-))) Ма то как да е нормален като е на половин цена от средната за квартала :-))) Някой който иска да продаде по-бързо трябва ли да пуска даден имот на половин цена илй 5-10 или айде 20% ще свършат работа ? Ако е първа линия на паважа на Борис 3 и пари да ми дават не го зимам.... то и за офис не става камо ли за живеене....
Именно заради липсата на снимки и оскъдното инфо си помислих че е зарибяваща обява. Всичко е възможно. Ако бях в Бг щях да си начеша любопитството обаждайки се.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
това май са онея тип ЕПК-а на борис и гешов. Добре ми се вижда
Ботич, как го виждаш като няма снимка :-)))
За момент да си помисля, че си вдигнал температура и пуснал един линк към нормален имот :-))) Ма то как да е нормален като е на половин цена от средната за квартала :-))) Някой който иска да продаде по-бързо трябва ли да пуска даден имот на половин цена илй 5-10 или айде 20% ще свършат работа ? Ако е първа линия на паважа на Борис 3 и пари да ми дават не го зимам.... то и за офис не става камо ли за живеене....
Само 30% е, останалите 20% са общи части. Ама досега такива БЕЗ акт 16 бяха към 750-800€. ПОНЕ 20% надолу, да не кажа 30.
Да живее ръста на имотите, опс то май цените трябваше да кажа. Е старото си е старо все забравя кое е политкоректно
Само 50 ? или имаш предвид 50% ? :-)))
И недей да изглеждаш толкова изненадан , че си попаднал на апарт с Акт 16 ::-)))) Случва се на другите хора понякога не се шокирай така :-)
Само 30% е, останалите 20% са общи части. Ама досега такива БЕЗ акт 16 бяха към 750-800€. ПОНЕ 20% надолу, да не кажа 30.
Да живее ръста на имотите, опс то май цените трябваше да кажа. Е старото си е старо все забравя кое е политкоректно
Само 50 ? или имаш предвид 50% ? :-)))
И недей да изглеждаш толкова изненадан , че си попаднал на апарт с Акт 16 ::-)))) Случва се на другите хора понякога не се шокирай така :-)
На 550€ преди 5г с включен парцел ли?
Там средно квадратурите са около 240кв.м. за РЗП,
а дворовете са около 500кв.м. Първото нещо,
което ми направи впечатление беше кристално чистият въздух.
Много ми хареса, но сега с тази криза за вода, дано са с някакви
буферни системи?
Има и двойни къщи по 180кв и 300кв дворче. Тея бяха по 99к , другите май по 140. Сега са по 180 ако има. Миналата имаше една (опс по миналата).
Хубаво е като природа, уникално като гледка и ВЪЗДУХ, ама няма път - от драгичево до София е яко задръстване. Баира е голем и трябва задължително черен джиБ, ама си имат и снегорин в комплекса
Имат - нямат оплаквания. Що ве 900€ май им искаха, преди 4-5 години беше по 550€, на толкова купиха 3-ма колеги. А може и други да има
На 550€ преди 5г с включен парцел ли?
Там средно квадратурите са около 240кв.м. за РЗП,
а дворовете са около 500кв.м. Първото нещо,
което ми направи впечатление беше кристално чистият въздух.
Много ми хареса, но сега с тази криза за вода, дано са с някакви
буферни системи?
Коментар