Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнениеИпотеката не е лошо нещо ако можеш да я покриеш до няколко години, иначе ако чакаш от заплата до заплата, за да си платиш вноската к.р!
Верно ако имаш десет имота в София и ги даваш под наем,животът е песен.Ама за останалите не е баш така.Last edited by mirodes; 05.04.2020, 00:24.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
мм не. за мен си безнадежден.
най-лошия пример на селски бекграунд съчетан с лека мания за значимост.
но кажи, кое от това, което съм казал не е така?
Личната драма, трагедия и успехи не ме интересуват.
Интересуват ме действия и резултатите от тях.
Ако вдигнат данъци няма да има неизползваеми имоти - те ще са по скъпи за ползване и няма кой да си позволи да ги държи празни. Ще се раздвижат парите загробени в тухли. Ще спечелим всички
Боли ма дали пешо ще спечели, а гошо ще загуби. Не са важни - нито аз нито ти, нито лев, нито което и да е име за пазара на имоти.
Важни са правилата и колко и как се спазват.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Mи като купи с ипотека кога ще стане собственик нали пак на 60 и то ако е имал късмета 30г да не се разболява и да работи добре платена работа.На САЩ сеира предстои до макс две години и ще се наслаждаваме на картината на телевизора.Кажи на кака ти да се прибира ако се отвори прозорец че после и да иска няма да може.Тя не че сега може
И да не стане тяхна къщата нищо не губят.Тия пари така или иначе ще ги дадат за наем.Даже наемите са по-високи от вноската за ипотеката.Ама като се сравнят американските заплати с българските и не ми става ясно защо да се връща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ипотеката обикновено е за 20 години.Като я вземеш на 30 до 50 ще си я изплатил.И как се управляват парите като при една криза и всички акции се сриват?И 100-е хиляди стават 20.Има хора и успяват,ама не е за всеки.Още повече като имаш и деца не можеш да рискуваш.
- 1 like
Коментар
-
Аха.Ами по тая никой не трябва да тегли кредит.Да спестява и като стане на 60 години тогава да купи.
А сам можеш да провериш какви са цените на имотите в Кълъмбъс.И колко е средната заплата.Нашите не са паралии,ама на средна заплата го докарват,щото бачкат държавна служба,а и имат две деца,а в САЩ има данъчни облекчения за семейства с деца.И то сериозни.А и няма опасност да ги уволняват в кризата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
точно така. С ипотека пак на 60 години е твое. Само дето риска си е за твоя сметка. Ако умееш да управляваш парите ще успееш за 10 години макс.
Ако попаднеш в "интересни" времена имаш енергия, нямаш стари скрупули може и за 1-2 години
А и въпроса е,че тия,които теглят кредит нямат много пари.Какво ще управляват?Докато натрупат достатъчно ще минат десетилетия.Ако имаха пари,нямаше да теглят кредит.А и вместо вноска за ипотека,ще плащат същата сума като наем.Как да натрупат пари?Last edited by mirodes; 05.04.2020, 00:09.
Коментар
-
акъл ще ми даваш какво да правя и мисля?
Май ти чука на вратата ЧСИ-то?
Велики инвеститор в баберки
най-лошия пример на селски бекграунд съчетан с лека мания за значимост.
но кажи, кое от това, което съм казал не е така?
- 1 like
Коментар
-
Аха.Ами по тая никой не трябва да тегли кредит.Да спестява и като стане на 60 години тогава да купи.
А сам можеш да провериш какви са цените на имотите в Кълъмбъс.И колко е средната заплата.Нашите не са паралии,ама на средна заплата го докарват,щото бачкат държавна служба,а и имат две деца,а в САЩ има данъчни облекчения за семейства с деца.И то сериозни.
Ако попаднеш в "интересни" времена имаш енергия, нямаш стари скрупули може и за 1-2 годиниНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Хахахахахах#ааааааоа, и какво точно мен ще бутне, освен короната? Я кажи да се посмеем.
Какво стана с ника ти голям брат със зверски номер? Изборът ти на никове е меко казано....потресаващ, издава тежки ментални проблеми
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ми нямат къща банката има.Идат Сульо и Пульо в чужбина и хоп на следващата годин купили си къща и разправят небивалици...Идат тука едно самочувствие едни едри приказки едни долари и марки ум да ти зайде...и сами си верват
А сам можеш да провериш какви са цените на имотите в Кълъмбъс.И колко е средната заплата.Нашите не са паралии,ама на средна заплата го докарват,щото бачкат държавна служба,а и имат две деца,а в САЩ има данъчни облекчения за семейства с деца.И то сериозни.А и няма опасност да ги уволняват в кризата.Last edited by mirodes; 04.04.2020, 23:54.
Коментар
-
Не ама аз не съм се оплаквал никога че нямам пари ..
И колко пъти да казвам че съм продал 2018. Ето че поне ще имам какво да ям. Може да е само зелено ма ще има, 5кв коприва, има за 10 яденета, вече 3 пъти съм ял. Па и е супер полесзно.
А каква сегментация на имотите искате като данъка и в Изток и в центъра и в поляните е един и същ !?!?
- 1 like
Коментар
-
Какво кредита?И в САЩ малко хора могат да извадят в брой 160 хиляди долара.При 1 2 процента лихва да не мислиш,че много се оскъпява.Та то инфлацията е по-висока.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
А, така говори им белким нещо им влезе в празните глави, че до оня ден бяха чаршафи, бвзмислени писания. Сравнения, с какво ли не беше,какви ли не дестинации. Особено Песимиста, направо се беше превъзбудил тотално. Сега гледам миряса.
Коментар
Коментар