IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
    Миро, тука ли си?

Отне ми цели 8 непрежалими минути от живота да ти изнамеря 2-3 статии и да пусна 5-6 числа в мойто калкулаторче!
    И?

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
      Миро, тука ли си?

Отне ми цели 8 непрежалими минути от живота да ти изнамеря 2-3 статии и да пусна 5-6 числа в мойто калкулаторче!
      ее, ми дай да видим, за какво си рискувал тия безценни 8 мин
      препоръка е

Коментар

• Миро, тука ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от fred23 Разгледай мнение

Те тия дет ще падат с 50% така или иначе никой няма да ги иска дори да паднат с 90%. Откъде знаеш, че не сме купили преди година/години)?
          Напротив убеден съм че имаш десетки имоти

Както и милиони в чужди банки както и в акции, койни, залато и каквото още се сети човек

От тук не е минал нито един беден понижител що бих си го помислил за тебе

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Къде прочете обида, май българския, не ти е бил силен предмет!
            Нещо недовиждаш май.

Коментар

Щом тръгваш с обиди, значи си изнервен. Защо ли?
              Къде прочете обида, май българския, не ти е бил силен предмет!

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Ако няма да паднат с 50% що е целият тоя цирк тука дето се преметате???

Ако беше за 20-30% да бехте купили миналата година без да ви гледаме резила
                Те тия дет ще падат с 50% така или иначе никой няма да ги иска дори да паднат с 90%. Откъде знаеш, че не сме купили преди година/години)?

Коментар

Да разбираме че си купил преди 10г и сега чакаш след няколко години пак да купиш?

Както винаги съм казвал за да си понижител в днешно време трябва да имаш нерви от стомана и излишни пари да ги яде инфлацията
                  Няма значение кой, кога, какво е купил. Инфлацията яде и от имотите.

Коментар

Защо си мислиш, че си държим парите Бг банки?
                    П.С спокойно цените няма да паднат с 50%, банките няма да си направят харакири.
                    Ако няма да паднат с 50% що е целият тоя цирк тука дето се преметате???

Ако беше за 20-30% да бехте купили миналата година без да ви гледаме резила

Коментар

Стягай се за по-високи лихви.
                      Аз се стягам за поредния имотец на закъсал ипотекар.
                      Да разбираме че си купил преди 10г и сега чакаш след няколко години пак да купиш?

Както винаги съм казвал за да си понижител в днешно време трябва да имаш нерви от стомана и излишни пари да ги яде инфлацията

Коментар

По интересното е че си мислят че ако цените паднат на половина и ипотекарите фалират тех няма да ги засегне

тия 86 милиарда кредити са обезпечени предимно с имоти, ако имотите скършат на 50% реално банките ще могат да вземат около 40 милиарда

И си представи как самодоволно отиват в банката да правят превод за покупка с 50% дискаунт и се оказва че времено не могат да разполагат с парите си щото банката е в ликвидна криза

Това ще да е някакъв много интересен синдром който науката трябва да го пручи сред българските понижители. Ще го кръстят "синдрома на режещите клона на който седят"
                        Защо си мислиш, че си държим парите Бг банки?
                        П.С спокойно цените няма да паднат с 50%, банките няма да си направят харакири.

Коментар

Почти огледално същото съм написал в по-правилната от години тема, ама такива като лаконика не вдяват, а пък варненския седмак, чак се радва, като,че ли е открил сухо мазе по ливадете
                          По интересното е че си мислят че ако цените паднат на половина и ипотекарите фалират тех няма да ги засегне

тия 86 милиарда кредити са обезпечени предимно с имоти, ако имотите скършат на 50% реално банките ще могат да вземат около 40 милиарда

И си представи как самодоволно отиват в банката да правят превод за покупка с 50% дискаунт и се оказва че времено не могат да разполагат с парите си щото банката е в ликвидна криза

Това ще да е някакъв много интересен синдром който науката трябва да го пручи сред българските понижители. Ще го кръстят "синдрома на режещите клона на който седят"

Коментар

Нали това се опитвам да ти кожа бе неуврял, ако ми вдигнат лихвата, лесно мога да погася кредита, виж твоите мечти са много по -утопични.
                            Щом тръгваш с обиди, значи си изнервен. Защо ли?

Коментар

Нали това се опитвам да ти кожа бе неуврял, ако ми вдигнат лихвата, лесно мога да погася кредита, виж твоите мечти са много по -утопични.

Коментар

За какво да се стягам? 3г. останаха докато си изплатя 6-тиа ми имот, като 50% от останалата ми главница е на депозит, а други 15% също, но във франкфуртска банка. Ти се стягай за първи имот през --2029г.--, но внимавай да не изпуснеш влака, щото следващия ще е през --2039г.--

Коментар

Working...
                                X