Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеОпс , стана 7:0
хоп, някой заприходи поредния
след 5 мин свършва полувремето
ти ще станеш, че си изтупаш на балатума обелките от семки
които са падали върху теб
и ще възкликнеш едва разбираемо
и оти ги вкараа тия 7 гола!?препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Напротив убеден съм че имаш десетки имоти
Както и милиони в чужди банки както и в акции, койни, залато и каквото още се сети човек
От тук не е минал нито един беден понижител що бих си го помислил за тебеLast edited by fred23; 05.03.2023, 20:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
нищо не разбрах
кой обяснява за загубени каузи тия с 6 или тия с 0 имотя?
Баш като тукашните понижители
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
нищо не разбрах
кой обяснява за загубени каузи тия с 6 или тия с 0 имотя?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеЗакачам се за последния. 85 мин на мача е , Ливърпул - Ман Ютд 6:0. МЮ дори не разбират къде се намират и просто искат мача да свърши за да не стане резила по-голям . Много ми напомнят на повишители или "инвеститори" с по 2 апартамента дето се морат да обясяват загубени каузи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеЗакачам се за последния. 85 мин на мача е , Ливърпул - Ман Ютд 6:0. МЮ дори не разбират къде се намират и просто искат мача да свърши за да не стане резила по-голям . Много ми напомнят на повишители или "инвеститори" с по 2 апартамента дето се морат да обясяват загубени каузи.
кой обяснява за загубени каузи тия с 6 или тия с 0 имотя?препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
Банките са готови за спад от над 60% , и няма да провизират лоши кредити , въпреки че са достатъчно наляти .
1.) голяма част от кредитите са дадени преди 5-10-20г. Тези кредити освен че са изплатили 10-ки % , са били и при цени с до 40% по ниски . Така че не са от значение.
2.)за кредитите от последните 2-3 г . средно може да се каже че също са върнали 10% , а докато се задействат лихвените повишения и натежат още 10% , сложи средно минимално самоучастие 20% и цена средно 10-20% под пиковата . Ще видиш че и тук 50% спад не е неочакван .
3.) предполагам , че много имоти са купени с фирмени и потребителски кредити .............
4.) кредитите на строителите също са интересни
Както споменах нещата се планират - дори си мисля че забавените лихвени повишения имат нещо общо .
От тебе ще стане прекрасен повишител само дето още не си го осъзнал
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
ако имотите скършат на 50% реално банките ще могат да вземат около 40 милиарда
клона на който седят"
1.) голяма част от кредитите са дадени преди 5-10-20г. Тези кредити освен че са изплатили 10-ки % , са били и при цени с до 40% по ниски . Така че не са от значение.
2.)за кредитите от последните 2-3 г . средно може да се каже че също са върнали 10% , а докато се задействат лихвените повишения и натежат още 10% , сложи средно минимално самоучастие 20% и цена средно 10-20% под пиковата . Ще видиш че и тук 50% спад не е неочакван .
3.) предполагам , че много имоти са купени с фирмени и потребителски кредити .............
4.) кредитите на строителите също са интересни
Както споменах нещата се планират - дори си мисля че забавените лихвени повишения имат нещо общо .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеМиро, тука ли си?
Отне ми цели 8 непрежалими минути от живота да ти изнамеря 2-3 статии и да пусна 5-6 числа в мойто калкулаторче!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеМиро, тука ли си?
Отне ми цели 8 непрежалими минути от живота да ти изнамеря 2-3 статии и да пусна 5-6 числа в мойто калкулаторче!препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fred23 Разгледай мнение
Те тия дет ще падат с 50% така или иначе никой няма да ги иска дори да паднат с 90%. Откъде знаеш, че не сме купили преди година/години)?
Както и милиони в чужди банки както и в акции, койни, залато и каквото още се сети човек
От тук не е минал нито един беден понижител що бих си го помислил за тебе
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар