Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеМиро, тука ли си?
Отне ми цели 8 непрежалими минути от живота да ти изнамеря 2-3 статии и да пусна 5-6 числа в мойто калкулаторче!препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fred23 Разгледай мнение
Те тия дет ще падат с 50% така или иначе никой няма да ги иска дори да паднат с 90%. Откъде знаеш, че не сме купили преди година/години)?
Както и милиони в чужди банки както и в акции, койни, залато и каквото още се сети човек
От тук не е минал нито един беден понижител що бих си го помислил за тебе
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Къде прочете обида, май българския, не ти е бил силен предмет!
Коментар
-
Щом тръгваш с обиди, значи си изнервен. Защо ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Ако няма да паднат с 50% що е целият тоя цирк тука дето се преметате???
Ако беше за 20-30% да бехте купили миналата година без да ви гледаме резила
- 1 like
Коментар
-
Да разбираме че си купил преди 10г и сега чакаш след няколко години пак да купиш?
Както винаги съм казвал за да си понижител в днешно време трябва да имаш нерви от стомана и излишни пари да ги яде инфлацията
- 1 like
Коментар
-
Защо си мислиш, че си държим парите Бг банки?
П.С спокойно цените няма да паднат с 50%, банките няма да си направят харакири.
Ако беше за 20-30% да бехте купили миналата година без да ви гледаме резила
- 1 like
Коментар
-
Стягай се за по-високи лихви.
Аз се стягам за поредния имотец на закъсал ипотекар.
Както винаги съм казвал за да си понижител в днешно време трябва да имаш нерви от стомана и излишни пари да ги яде инфлацията
- 1 like
Коментар
-
По интересното е че си мислят че ако цените паднат на половина и ипотекарите фалират тех няма да ги засегне
тия 86 милиарда кредити са обезпечени предимно с имоти, ако имотите скършат на 50% реално банките ще могат да вземат около 40 милиарда
И си представи как самодоволно отиват в банката да правят превод за покупка с 50% дискаунт и се оказва че времено не могат да разполагат с парите си щото банката е в ликвидна криза
Това ще да е някакъв много интересен синдром който науката трябва да го пручи сред българските понижители. Ще го кръстят "синдрома на режещите клона на който седят"
П.С спокойно цените няма да паднат с 50%, банките няма да си направят харакири.
Коментар
-
Почти огледално същото съм написал в по-правилната от години тема, ама такива като лаконика не вдяват, а пък варненския седмак, чак се радва, като,че ли е открил сухо мазе по ливадете
тия 86 милиарда кредити са обезпечени предимно с имоти, ако имотите скършат на 50% реално банките ще могат да вземат около 40 милиарда
И си представи как самодоволно отиват в банката да правят превод за покупка с 50% дискаунт и се оказва че времено не могат да разполагат с парите си щото банката е в ликвидна криза
Това ще да е някакъв много интересен синдром който науката трябва да го пручи сред българските понижители. Ще го кръстят "синдрома на режещите клона на който седят"
Коментар
-
Нали това се опитвам да ти кожа бе неуврял, ако ми вдигнат лихвата, лесно мога да погася кредита, виж твоите мечти са много по -утопични.
- 1 like
Коментар
-
Стягай се за по-високи лихви.
- 1 like
Коментар
-
За какво да се стягам? 3г. останаха докато си изплатя 6-тиа ми имот, като 50% от останалата ми главница е на депозит, а други 15% също, но във франкфуртска банка. Ти се стягай за първи имот през --2029г.--, но внимавай да не изпуснеш влака, щото следващия ще е през --2039г.--
Коментар
Коментар